صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۳ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸

رونمایی از پژوهش جدید با عنوان «پپتیدهای محافظت‌کننده کلیوی و پیشگیری‌کننده از بروز دیابت»

تأثیرات فیزیولوژیک پپتیدهای کوچک مولکول به عنوان عوامل شبه هورمونی و پیشگیری‌کننده از بروز بیماری دیابت جدیدترین پژوهش عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی است.
کد خبر : 472869

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شبستر، تأثیرات فیزیولوژیک و فارماکولوژیک پپتیدهای کوچک مولکول به عنوان عوامل شبه هورمونی و سوئیچ‌های سلولی بتای پانکراس و پیشگیری‌کننده از بروز بیماری دیابت در مدل حیوانی جدیدترین پژوهش توحید وحدت‌پور عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی است.


نتایج پژوهش توحید وحدت‌پور استادیار فیزیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و همکارانش که در مجله Peptide Research and Therapeutics کشور هلند و انتشارات Springer ایالات متحده جزء مجلات بین‌المللی نمایه شده در Web of Science (WOS)، ISI و Scopus، PubMed (NLM) با ضریب تأثیر 219/1 است، به چاپ رسید.


عنوان این تحقیق «Renoprotective effects of Di- and tri-peptides containing proline,glycine and leucine in diabetes model of adult mice: enzymology and histopathology» است که در مرکز تحقیقات کاربردی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز توسط یک تیم تحقیقاتی متشکل از پروفسور هادی ولی‌زاده، نوید میرزاخانی و مهران مسگری به انجام رسید.


رزومه‌ای از استادیار فیزیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی


به گفته وحدت‌پور، این مقاله بر تأثیرات فیزیولوژیک و فارماکولوژیک پپتیدهای کوچک مولکول به عنوان عوامل شبه هورمونی و سوئیچ‌های سلولی بتای پانکراس و پیشگیری‌کننده از بروز بیماری دیابت در مدل حیوانی تأکید دارد.


پپتیدهای مینیاتوری مورد مطالعه با استفاده از یک واکنش شیشه‌ای کلاسیک و پروتکل سنتز پپتید بر پایه فاز جامد(SPPS) در آزمایشگاه فارماسیوتیکس(invitro) دانشکده داروسازی سنتز و طی چندین مرحله تأثیرات مختلف این پپتیدهای عملگرا از جمله اثرات گلوکز هومئوستازی و تأثیر مستقیم بر سلول‌های بتای پانکراس (invivo) برای پیشگیری از دیابت و هیستوپاتولوژی و آنزیمیولوژی بافت کلیه‌ها مورد تحقیق قرار گرفت.


توحید وحدت‌پور استادیار فیزیولوژی دانشکده علوم دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر و دارای مدرک فوق دکتری فیزیولوژی پزشکی (Medical Post Doc.) از دانشگاه علوم پزشکی تبریز با چاپ و ارائه بیش از 75 عنوان مقاله در مجلات و همایش‌های معتبر بین‌المللی یکی از اعضای هیئت‌علمی فعال این دانشگاه در حوزه پژوهش است.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

برچسب ها: دیابت
ارسال نظر