صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۱ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
عسکری عنوان کرد؛

نقش دانشجو و دانشگاه در فرایند‌های توسعه و ارتقا کشور بی‌بدیل و چشمگیر است

مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: شناسایی و کمک به گروه‌های جهادی دانشجویی برای خدمت رسانی در مناطق محروم از اولویت‌های کاری وزارت علوم است.
کد خبر : 472043

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد هادی عسکری اظهار کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تمام قوا برای هرچه باشکوه انتخابات به همراه همه اقشار مختلف جامعه در صحنه حضور پیدا می‌کند.


وی افزود: ما برای انتخابات دستورالعمل‌های خاصی را تهیه کرده و به تمام دانشگاه‌ها ابلاغ کرده‌ایم. در تلاش هستیم تا با کمک تشکل‌های دانشجویی و همه دانشگاهیان هرچه بیشتر زمینه مشارکت قشر فرهیخته و دانشگاهی کشور را در انتخابات مجلس شورای اسلامی فراهم و نمایندگان اصلح را انتخاب کنیم.


مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: قرارگاه مرکزی شهید علم‌الهدی مثل همیشه جلسه‌های منظمی را برای هماهنگی اردوهای راهیان نور برگزار می‌کند. ما با فراهم کردن شرایط لازم دانشجویان را برای حضور هرچه پرشکوه‌تر در اردوهای معنوی راهیان نور تشویق می‌کنیم.


عسکری عنوان کرد: بخش عمده از برنامه اردوهای جهادی از سوی سازمان بسیج دانشجویی و دیگر انجمن‌های دانشجویی دنبال می‌شود. ما از همه دانشگاه‌های کشور میخواهیم که شرایط حضور حداکثری دانشجویان و اساتید در اردوهای جهادی را فراهم کنند.


وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی مناسب برای تشکیل گروه‌های جهادی، تهیه تجهیزات لازم و تهیه برنامه زمانی برای اعزام دانشجویان از جمله اقدام‌هایی است که دانشگاه‌ها به منظور کمک به گروه‌های جهادی باید انجام دهند. وزارت علوم برای کمک به مناطقی از کشور که در اثر سیل آسیب دیدند چه برنامه‌ای دارد؟ ارزیابی مناسبی از میزان آسیب به اماکن آموزشی صورت گرفته است؟


مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به سوالی در مورد عملکرد این وزارتخانه در مناطق سیل‌زده کشور گفت: سیاست ‌گذاری وزارت علوم به نحوی است که از طریق مراکز آموزشی در مناطق آسیب دیده و سازمان بسیج دانشجویی نیاز‌ها را شناسایی می‌کنیم. نیازهای شناسایی شده به گروه‌های جهادی در دانشگاه‌ها ارائه می‌شود و بر اساس توان و زمینه فعالیت گروه‌های جهادی شرایط حضور آن‌‌ها در مناطق سیل زده را فراهم می‌کنیم.


عسکری ادامه داد: جامعه دانشگاهی ایران همانند بسیاری از حوزه‌های دیگر در کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی با سرعت به سمت تعالی گام برداشت. آرمان‌ها به روشنی نشان می‌دهند که پس انقلاب اسلامی پیشرفت و تعالی کشور بسیار چشمگیر بوده است. بخش عمده‌ای از این پیشرفت‌ها در حوزه علم و فناوری است که آن را مدیون تلاش دانشگاهیان و محققان شایسته کشورمان هستیم. بخش عمده‌ای از ارتقاء فرهنگی که در جامعه صورت گرفته نیز به همت قشر دانشگاهی بوده است. نقش دانشجو و دانشگاه در فرایند‌های توسعه و ارتقاء کشور بی‌بدیل و چشمگیر است.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر