صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۱ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
فجر پیشرفت10/ نگاهداری در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

تشریح دستاوردهای پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی/ رشد پرشتاب تولید علم در دانشگاه آزاد

معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تعداد مستندات علمی تولیدشده دانشگاه آزاد اسلامی در سه سال اخیر 30 هزار و 863 مدرک بوده که 30 درصد کل مستندات علمی تولید شده از ابتدای تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی به تعداد 100 هزار و 12 مدرک است.
کد خبر : 471019

بابک نگاهداری در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر اظهار کرد: در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاه مولود انقلاب اسلامی در همه عرصه‌ها جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد.


وی افزود: همه داشته‌های امروز دانشگاه آزاد اسلامی، دستاورد گام اول انقلاب اسلامی است و این دانشگاه در گام دوم به‌دنبال تبدیل شدن به دانشگاه اجتماعی و حل مسئله با تمام کارکردهای تخصصی است. انقلاب اسلامی در گام اول، دانشگاه آزاد اسلامی را با مجموعه‌ای از امکانات و ظرفیت‌ها ایجاد و حمایت کرده است و کلیه دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی به نحوی دستاوردهای انقلاب محسوب می‌شود و دانشگاه آزاد اسلامی رسالت خود می‌داند که کارگزار اصلی بیانیه گام دوم انقلاب باشد.


معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهش، با کلیه امکانات خود از جمله مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌ها، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های تخصصی، تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار دارد.


نگاهداری با بیان اینکه هدفمندسازی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: کاربردی کردن پایان‌نامه‌ها در قالب طرح پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی(پایش) در راستای حل چالش‌های کشور، از جمله دستاوردهای حوزه پژوهش این دانشگاه در سال‌های اخیر است.


وی ادامه داد: افزایش 60 درصدی تعداد طرح‌های برون دانشگاهی و در نتیجه آن افزایش منابع جذب شده از طریق منابع برون سازمانی در سه سال اخیر، توجه ویژه به استاندارسازی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه و افزایش تعداد اعضای فعال شبکه فناوری راهبردی ریاست جمهوری از 13 عضو در سال 1396 به 21 عضو در سال 1398، افزایش تعداد کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های همکار استاندارد دانشگاه آزاد اسلامی از 18 مورد در سال 1396 به 32 مورد در سال 1398، افزایش تعداد مراکز تحقیقاتی از 87 مرکز در سال 1395 به 156 مرکز در سال 1398 از دیگر دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی است.


معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: براساس اطلاعات پایگاه اطلاع رسانی WOS تعداد مستندات علمی تولید شده دانشگاه آزاد اسلامی در سه سال اخیر 30 هزار و 863 مدرک است که 30 درصد کل مستندات علمی تولید شده از ابتدای تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی به تعداد 100 هزار و 12 مدرک است.


نگاهداری با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی رشد صعودی داشته است، افزود: در پایگاه طلایه‌داران علم (ESI) رتبه دانشگاه از رتبه 162 در سال 1395 به رتبه 101 در سال 1398 ارتقاء یافته است که نشان‌دهنده صعود 61 پله‌ای در سه سال اخیر است.


وی بیان کرد: از جمله دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توان به راه‌اندازی و فعال‌سازی کانون‌های دانشگاه، صنعت و جامعه، تدوین و ابلاغ طرح جابه‌جایی تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی(طرح تعاون تجهیزات)، برگزاری منظم نشست‌های راهبری پژوهش منطقه‌ای، تدوین برنامه راهبردی-عملیاتی ارتقای نظام پژوهش افق 1404 دانشگاه آزاد اسلامی، توجه ویژه به انتشار مقالات دانشجویان تحصیلات تکمیلی در 390 مجله دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تقویت نظام نشر دانشگاه و در نهایت دستیابی به نظام نشر ملی، فعال‌سازی دیپلماسی علمی و شروع به کار مراکز خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی اشاره کرد.


معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: برنامه‌ریزی به‌منظور عملیاتی‌سازی برنامه بازاریابی شبکه آزمایشگاهی به صورت پایلوت در چهار استان، تدوین و ابلاغ شیوه‌نامه کنسرسیوم‌های مراکز تحقیقاتی، تدوین طرح جامع واحدهای پژوهشی با توجه به توان و پتانسیل استانی آمایش سرزمینی و صنایع، برنامه‌ریزی به منظور جهت‌دهی و حمایت از پایان‌نامه‌های تقاضامحور و محصول‌محور از جمله رویکردهایی است که در حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اهداف سند دانشگاه اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب طرح‌ریزی و عملیاتی شده است.


نگاهداری خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال حفظ و ارتقای سهم 40 درصدی خود در عرصه آموزش و 25 درصدی در عرصه پژوهش کشور بود و در این راستا مصمم است که سهم دانشگاه را در عرصه پژوهش و فناوری کشور از 16،2 درصد به 25 درصد ارتقاء دهد.


انتهای پیام/4118/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر