صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
شهاب حسینی:

هر مزخرفی را به عنوان فیلم تحویل ندهید/ مشکلات ما با هیچ دستی از خارج از کشور حل نمی‌شود

حسینی در واکنش به تحریم جشنواره فجر توسط اقلیتی گفت: با نیامدن شما چه می‌شود، من بمیرم، دنیا آخ نمی‌گوید. مشکلات ما با هیچ دستی از خارج از کشور حل نمی‌شود، مشکل را در درون خودمان باید حل کنیم. هیچکس خارج از کشور نمی‌آید مشکلات ما را حل کند.
کد خبر : 470839

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، نشست خبری فیلم «شین» با حضور شهاب حسینی (بازیگر و تهیه‌کننده)، میثم کزازی (کارگردان)، آتش تقی‌پور، هوشنگ توکلی، غزال نظر و سیامک اطلسی (بازیگران) و برخی دیگر از عوامل این فیلم در سالن رسانه‌های پردیس ملت برگزار شد.


در بخشی از این نشست شهاب حسینی بیان کرد: من مطمئنم جلسه‌ای که امشب برگزار شده، بخشی از آن مربوط به شین است نه همه آن. دوست دارم مطالبی را بگویم. بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند. امکان ندارد در هیچ گوشه‌ای از این سرزمین اتفاق تلخی رخ دهد و قلب ما به درد نیاید و رنجش را متحمل نشویم. می‌خواهم از صمیم قلب با تمام داغداران وقایع اخیر همدردی کنم؛ تفکیک هم نمی‎کنم هر واقعه تلخی که رخ داده مایه تأسف و تاثیر است اما بیش از این چه کاری از آدم برمی‌آید. من خیلی فکر کردم اما ادامه راه و زنده نگه داشتن آن عزیزان چاره ماست.


 ضرر را با ضرر جبران نمی‌کنم


وی ادامه داد: حضور در فجر برای من در بخش خارج از مسابقه امتیاز ویژه‌ای نیست. چهار سال است که اصلا در جشنواره نبوده‌ام و دینی به این جشنواره ندارم که از آن دفاع کنم؛ من از چیز دیگری دفاع می‌کنم. هرچقدر تلاش می‌شود تفرقه بیفتد سعی می‌کنم از جلوگیری از آن دفاع کنم. جشنواره فجر مثل هر فستیوال دیگری در دنیا یک امتیاز است. من با فیلمسازان جوان کار دارم و برنمی‌تابم و نمی‌توانم ساکت بشینم.


حسینی افزود: ما طبق قانون فیلم را آوردیم، فیلم‌های دیگر هم می‌توانستند درخواست حضور کنند. این جلسه به درخواست من بود. من ظرف چند وقت گذشته یک طرفه حرف خورده‌ام، اگر قرار است یکبار از خودم دفاع کنم بهتر است اینجا باشد. ضرر را با ضرر جبران نمی‌کنم. من همیشه به خاطر احترام به مخاطب با همکارانم درگیر شده‎ام که هر مزخرفی را به عنوان فیلم نسازید و تحویل ندهید.


آدم باید برای رضای خدا حرف بزند نه کس دیگر


وی ادامه داد: از همان موقع که مصاحبه کردم خط فکری من مشخص بوده است. ما دم از دموکراسی می‌زنیم اما نمی‌توانیم حرفمان را بزنیم این مشکل من نیست؛ مشکل جامعه است. آدم باید برای رضای خدا حرف بزند نه کس دیگر. بازهم رویکردمان را ادامه می‎دهیم و علاقه‌ای به پاره شدن این حلقه ندارم. برای روحانی نامه‌ای مبنی بر رفع ممنوعیت بهروز وثوقی نوشتم حیف که نمی‌شود بشنویم چگونه او تجربه کرده و در این چهل سال چه سیری می‌کند که در نامه آخر از ایمان قلبی به خدا حرف می‌زند. در همه جای دنیا خدا حضور دارد مختص به ما نیست.


حسینی در ادامه بیان کرد: جشنواره فرصت بود که امیدوار بودم از آن صحبت شود. اولویت دوم من بهروز وثوقی بود. اولویت اول من دیده شدن فیلم آشغال‌ها بود. فیلم را می‎بینند، چراکه پیام آن روشن است. فیلم در زمان خود اکران نشد و تاثیر خود را از دست داد. حرف فیلم فنا شد، درحالی‌که می‌توانست دوباره شنیده شود. من به عنوان یک هنرمند مخاطب را انتخاب نکردم که بگویم اگر مربوط به فلان قشر هستید مخاطب من نباشید. ما که نمی‎توانیم حق بودن را از دیگران بگیریم راهمان پذیرش این عزت و ذلت بوده که دست خداست.


قهر کردن راه چاره نیست


 حسینی در ادامه اظهار داشت: من با فیلمسازان جوان کار می‌کنم. فجر سقف آرزوهای من نیست، کارهایی که در آن طرف انجام می‌دهم خدمتی به فرهنگ کشورمان است اگر با دنیرو حرف می‌زنیم فقط به خاطر فرهنگ ماست، کارم همین است و این را بلدم. اعتراض من نوع خودش را دارد. در مصاحبه‌ای گفتم مردم اگر صدای رسایی داشته باشند و از تریبون برخوردار باشند نیازی نیست به خیابان بروند و با هزینه‌های سنگین فریاد بزنند، صدایی که شنیده نشود بلندتر می‌شود، اگر هنرمندیم و ادعا داریم صدای مردم باشیم و هزینه‌ها را کم کنیم، قهر کردن راه چاره نیست.


وی ادامه داد: با نیامدن شما چه می‌شود، من بمیرم، دنیا آخ نمی‌گوید. مشکلات ما با هیچ دستی از خارج از کشور حل نمی‌شود، مشکل را در درون خودمان باید حل کنیم. هیچکس خارج از کشور نمی‌آید مشکلات ما را حل کند.


حسینی همچنین درباره فیلم شین اظهار کرد: «شین» فیلمی در ژانر وحشت نیست حقیقتی که در فیلمنامه نهان است برایم مهمتر است. آهاری و کزازی همدیگر را ندیده‌اند که فیلمشان شبیه هم باشد. هر فیلمسازی روالی را برای تعریف فیلمش انتخاب می‌کند، وحشت اگر خوب دربیاید، موفق می‌شود. فیلم‌های لوباجت بهتر درمی‌آید.


به اعتقاداتم می‌بالم


وی در ادامه عنوان کرد: ایمان با مذهب فرق می‌کند. ایمان منش و مذهب روش است. در جشنواره کن نمی‌شود درباره امام زمان(ع) صحبت کرد؛ این چه سفسطه‌ای است. آنها درکی از آن موضوع ندارند. در کن من پیش‌زمینه‌ای درباره اتفاقات نداشتم از اینکه همکاران می‌دانستند و به من نگفتند گله‌مند هستم. چیزهایی است که در زندگی خصوصی از دل آدم می‌گذرد. من آمدم و در سرزمین خودم گفتم؛ اگر آنجا می‌گفتم چه بازتابی داشت. من پیش خودم در دل خودم گفتم، از نظر من در زندگی من معجزه‌ای رخ داده بود، آنجا حرف نزدم چون در آنجا اعتقادی وجود نداشت ولی در مملکت خودم صحبت کردم و در مملکت خودم صحبت می‌کنم. اسلام محصول پنجاه سال پیش نیست، حاصل هزاران سال است. من به اعتقاداتم می‌بالم ولی هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.


وی درباره نقش کم در فیلم گفت: نقش کوچک وجود ندارد بلکه بازیگر کوچک وجود دارد. من نقش را وجب نمی‌زنم. ضمن اینکه دوست داشتم در این فیلم امضای کوچکی داشته باشم. ما به تدوین نهایی رسیده بودم ولی نقد من بر کزازی است که در زمانی که من در ایران نبودم تدوین کرده و نقش‎ها ابترتر شده است.


وی درباره اکران عمومی فیلم گفت: این شانس ماست که اگر بتوانیم پخش خوبی پیدا کنیم. خداروشکر فیلم ما در بخش مسابقه نیست و در اولویت اکران قرار نمی‌گیرد ولی این نمایش می‌تواند فرصتی پیش بیاورد و اگر اینطور شود خوشحال می‌شوم.


انتهای پیام /4143/


انتهای پیام/

ارسال نظر