صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۲ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۸
عضو هیئت رئیسه شورای شهر:

باید مشخص شود بودجه‌ ستاد مناسب‌سازی برای معلولان کجا خرج شده است/ مناسب‌سازی 302 ایستگاه BRT

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: در فضاهای مختلف عنوان می‌شود که اقدامات ستاد مناسب‌سازی در سال 95 انجام شده بود. من متعجب هستم این همه بودجه‌ای که در ستاد کجا خرج شده است؟ به‌نظرم در بحث مناسب‌سازی در حق شهرداری کم‌لطفی شده است.
کد خبر : 470683

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا زهرا نژادبهرام در جلسه برنامه جامع اقدامات مناسب‌سازی برای معلولان که ظهر امروز در معاونت شهرسازی و معماری تهران برگزار شد در ارتباط با موضوع حذف موزائیک‌های شیاری یا همان خطوط حسی ویژه استفاده نابینایان از پیاده‌راه‌ها عنوان کرد: معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مصاحبه‌ای این موضوع را تکذیب کرده و عنوان کرد که منظور این بود دیگر از کاشی‌های شکلی استفاده نمی‌شود زیرا منجر به تخریب شده و می‌تواند عامل زمین خوردن افراد شود.


وی با بیان این‌که این موضوع بهانه‌ای شد تا برخی نظراتی را در فضاهای مختلف از جمله شبکه‌های اجتماعی عنوان کردند، گفت: ما هر مصوبه‌ای که در ستاد مناسب‌سازی داشتیم با حضور جامعه معلولان بوده و اما این موضوع این‌گونه بروز پیدا می‌کند که ما هر چه در ستاد تصمیم می‌گیریم در خلاء انجام شده و نمایندگان جامعه معلولان چه در ستاد و چه کمیته‌های 22 گانه حضور ندارند، در حالی که چنین نیست.


عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: تعامل ما با معلولان در کمیته‌ها و ستاد از نوع نزدیک است و حتی در مواردی ارزیابی‌های میدانی و پایش‌ها توسط همین افراد صورت می‌گیرد.


نژادبهرام با بیان این‌که تمام تلاش‌های ما در راستای تسریع در روند مناسب‌سازی شهر است، افزود: براساس گزارش آبان‌ماه از 320 ایستگاه BRT که در 8 خط تهران وجود دارد 302 ایستگاه مناسب‌سازی شده است. تا پیش از این دو سوم ایستگاه‌ها یعنی حدود 100 ایستگاه مناسب‌سازی نشده بود که با تلاش‌های انجام شده ستاد به این مهم دست یافتیم.


عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: از مسئولان ذیربط می‌خواهم تا گزارشی مبنی بر این‌که معلولان تا چه میزان می‌توانند از ایستگاه‌های BRT، مترو و بوستان‌ها استفاده کنند ارائه دهند چون بعضاً در فضاهای مختلف از جمله فضای مجازی و رسانه‌ها عنوان می‌شود که این اقدامات مربوط به سال 95 بوده است.


وی تصریح کرد: متعجب هستم که این همه بودجه‌ای که در ستاد مناسب‌سازی مصرف شده، کجا خرج شده است؟ من نسبت به این موضوع اطمینان دارم که حداقل استانداردهای مناسب‌سازی و تهیه اپلیکیشنی که ایستگاه‌های مناسب‌سازی شده را  نشان می‌دهد و همچنین مناسب‌سازی 22 سرای محله را ما انجام داده‌ایم.


نژادبهرام در پایان گفت: لطفاً کسانی‌که این موضوعات را مطرح می‌کنند مدارک خود را ارائه دهند و من اطمینان دارم که اگر این موضوعات صحت داشته آقای گلپایگانی معاون معماری و شهرسازی شهردار الان تصمیمی در این خصوص خواهند گرفت. من احساس می‌کنم در بحث مناسب‌سازی در حق شهرداری کم‌لطفی شده است.


انتهای پیام/4105/


انتهای پیام/

برچسب ها: زهرا نژادبهرام
ارسال نظر