صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۲ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۸
رئیس پلیس فتای پایتخت خبر داد؛

برخورد با تبلیغات انتخاباتی زودهنگام در فضای مجازی/ بانک‌ها نهایتاً تا پایان بهمن رمزهای پویا را در اختیار مردم قرار دهند

رئیس پلیس فتای پایتخت با بیان اینکه استفاده از رمزهای پویا موجب کاهش چشمگیر کلاهبرداری در فضای مجازی خواهد شد، گفت: امیدواریم بانک‌ها نهایتاً تا پایان بهمن ماه رمزهای پویا را در اختیار مردم قرار دهند.
کد خبر : 469453

تورج کاظمی در گفتگو با خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره راه‌اندازی رمزهای پویا اظهار کرد: ما از مدت‌ها قبل جلساتی را با بانک مرکزی داشتیم و از آنجا که کلاهبرداری و سوء‌استفاده‌های مالی در فضای مجازی رو به افزایش بود، سرانجام بانک مرکزی تصمیم گرفت تا رمزهای دوم ثابت را باطل کرده و رمزهای یک‌بار مصرف را جایگزین کند.


وی ادامه داد: قرار بود تا از یکم دی ماه سال جاری رمزهای دوم ثابت دیگر عمل نکنند، اما تا به امروز هنوز مردم برای خریدهای اینترنتی خود از رمزهای قبلی استفاده می‌کنند. برخی از بانک‌ها اعلام کردند که علت تأخیر در راه‌اندازی رمزهای پویا نبود زیرساخت است و در پی ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای این کار هستند.


رئیس پلیس فتای پایتخت با بیان اینکه رمزهای یک‌بار مصرف قطعاً آمار کلاهبرداری و فیشینگ را کاهش می‌دهد، افزود: آن‌طور که تاکنون مشخص شده است، برخی از مردم استقبال چندانی از استفاده از رمزهای پویا نکردند، اما مردم باید بدانند که کلاهبرداران در کمین افرادی هستند که در فضای مجازی با استفاده از رمزهای ثابت اقدام به خرید اینترنتی می‌کنند.


کاظمی تصریح کرد: با اینکه تاکنون دو بانک، رمزهای پویا را راه‌اندازی کردند اما هنوز کلاهبرداری و فیشینگ کاهش چشمگیری نداشته است و قطعاً اگر همه بانک‌ها این کار را عملیاتی کنند، آمار کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی کاهش پیدا خواهد کرد. امیدواریم تمام بانک‌ها تا پایان بهمن ماه رمزهای پویا را در اختیار مردم قرار دهند.


«فیشینگ عملیاتی است که کلاهبرداران و تبهکاران، با استفاده از روش‌های خود در فضای مجازی اقدام به سرقت اطلاعات مردم نظیر کلمه کاربری، رمز عبور، رمز دوم بانکی، شماره کارت و CVV2 می‌کنند.»


تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی به وزارت کشور ارسال می‌شود


وی در پاسخ به سوال دیگری درباره تمهیدات پلیس فتا برای کنترل فضای مجازی در آستانه انتخابات و برخورد با تخلفات احتمالی اظهار کرد: همان‌طور که مستحضر هستید، زمان تبلیغات انتخاباتی هنوز آغاز نشده است. به همین دلیل امکان دارد تا برخی افراد در فضای مجازی اقدام به تبلیغ کنند که همکاران ما در پلیس فتا فضای مجازی را رصد می‌کنند و با هرگونه تخلف انتخاباتی نظیر تبلیغات زودهنگام برخورد خواهند کرد. البته اگر تخلفی هم کشف شود، موارد به ستاد انتخابات کشور ارسال خواهد شد.


رئیس پلیس فتای پایتخت گفت: در جلسات متعددی که با وزارت کشور داشتیم نیز بر رصد فضای مجازی در ایام انتخابات تأکید شده است و ما تمام تلاش خود را برای اجرای عدالت انجام خواهیم داد.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر