صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۵ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۸
مجلس تراز انقلاب-|8 ابطحی در گفتگو با آنا:

نمایندگانی شجاع و پاک‌‌دست باید به بهارستان بروند/ خواسته مسئولان دولتی وادادگی نمایندگان مجلس است

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی شجاعت، ساده زیستی، پاکدستی، تجربه و تخصص را از ضروریات یک نماینده مجلس دانست.
کد خبر : 468952

سید محمد جواد ابطحی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به شاخصه‌های نماینده اصلاح اظهار کرد: امام خمینی(ره) در وصیت‌نامه سیاسی الهی خود به خوبی نماینده اصلح را معرفی فرمودند و رهبر معظم انقلاب هم همواره در سخنانشان خصوصیات نماینده اصلح را ذکر کردند، بنابراین راه روشن است.


وی دینداری، تقوا و خداترسی را از مهمترین شاخصه‌های مسئولان در نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: مسئولی که خداترس باشد به سوگندی که می‌خورد پایبند می‌ماند.


نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی شجاعت، ساده زیستی، پاکدستی، تجربه و تخصص را از ضروریات یک نماینده مجلس دانست و بیان کرد: نماینده‌ای که به کمیسیونی برود که تخصص و شرایط سخن گفتن و اظهار نظر در آن را ندارد، اصلح نیست. همچنین پرهیز از عوام‌فریبی و وعده‌های دروغین از مشخصات یک نماینده اصلح است.


وی با بیان اینکه یک نماینده مجلس باید در حد نیاز مدیریت استراتژیک بداند و وضع موجود را از وضع مطلوب تشخیص دهد و برایش راهکار داشته باشد،‌ خاطرنشان کرد: نماینده‌ای که این شاخصه‌ها را نداشته باشد در طول زمان خدمت به انحراف دچار می‌شود.


ابطحی دلایل انحراف یک نماینده از وظایف نمایندگی اینگونه تشریح کرد و گفت: وقتی شخصیت یک نماینده شکل نگرفته و وارد مجلس می‌شود، نحوه برخوردها و احترام‌هایی که می‌بیند او را دچار توهم می‌کند.


نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: توقعات مردم در حوزه انتخابیه و درخواست‌های گسترده هم از دیگر دلایلی است که نماینده را از تعهدات خود باز می‌دارد. مردم به خاطر اینکه به نماینده رأی داده‌اند، حتی توقع دارند در مراسم ترحیم پدرانشان هم شرکت کند و همان رأی را دلیل چنین توقعی می‌دانند. بنابراین عدول از این مسائل سبب می‌شود مجلسی واداده شود.


وی با تأکید بر اینکه مسئولان دولتی وادادگی نمایندگان را می‌طلبند، گفت: نماینده‌ای که مشغول کارهای دیگری جز وظایف خود باشد، نظارت کمتری بر اجرای قوانین توسط دولت دارد، بنابراین برخی مسئولان دولتی نماینده را درگیر می‌کنند تا بحث نظارت را کمرنگ کنند.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر