صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۱۷ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸

ارتش آمریکا سقوط هواپیمای «E-11» در افغانستان را تأیید کرد/ تمامی سرنشینان کشته شدند

یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه «سی‌بی‌اس» تأیید کرده است که یک فروند هواپیمای «E-11» ارتش این کشور در افغانستان سقوط کرده است.
کد خبر : 468675

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزای آنا، خبرگزاری «رویترز» آمریکایی بودن هواپیمای ساقط شده در افغانستان را تأیید کرد.


 رویترز دقایقی قبل به نقل از یک منبع ناشناس تأیید کرد که هواپیمای آمریکایی ساقط شده در افغانستان حامل شماری از افسران ارشد سازمان سیا بوده است.


 این در حالی است که سرلشکر بت ریوردان، سخنگوی فرماندهی تروریستی مرکزی آمریکا( سنتکام) ساعتی پیش‌گفته است که هنوز معلوم نیست هواپیمای سقوط کرده مربوط به چه کسی بوده است.


همچنین یک مقام نظامی آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه «سی‌بی‌اس» تأیید کرد که یک فروند هواپیمای نظامی این کشور در افغانستان سقوط کرده است. 


این مقام آمریکایی تأیید کرده است که این هواپیما از مدل «E-11» بوده است. به گفته وی، دلیل سقوط این هواپیما همچنان در دست بررسی است. وی از اظهار نظر در مورد سرنوشت سرنشینان این هواپیما خودداری کرده است.


گفتنی است پس از سقوط این هواپیما در منطقه کوهستانی ولایت غزنی که در تصرف و حاکمیت طالبان قرار دارد، برخی تصاویر و فیلم‌ها حکایت از آن داشت که این هواپیمای ساقط شده متعلق به ارتش آمریکا بوده است.


مردم محلی و شاهدان عینی حاضر در محل حادثه می‌گویند به غیر از اجساد دو خلبان این هواپیما که سوخته از آن بیرون آمدند، تمامی اجساد دیگر نیز کاملاً از بین رفته و قابل شناسایی نیستند.



 


با تأیید مالکیت این هواپیما به ارتش آمریکا می‌توان گفت این رخداد رسوایی بی‌سابقه‌ای برای سیستم فرماندهی و کنترل بزرگ‌ترین ارتش دنیا است.


 ارتشی که مدعی است کوچک‌ترین تحرک وسایل پروازی در سراسر جهان را با سامانه‌های ماهواره‌ای کنترل می‌کند چگونه پس از گذشت ۶ ساعت هنوز نمی‌تواند در مورد مشخصات این هواپیما اظهارنظر قطعی کند؟


انتهای پیام/4129/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: افغانستان رویترز
ارسال نظر