صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۳ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸

طرز تهیه فوری سالاد سزار مجلسی فوق‌العاده و خوشمزه

طرز تهیه فوری سالاد سزار مجلسی چگونه یک سالاد سزار خوشمزه و بی‌نظیر درست کنیم؟ مواد لازم برای تهیه سالاد سزار چیست؟ سالاد سزار یکی از غذاهای مجلسی است که تقریباً در اکثر رستوران‌ها سرو می‌شود.
کد خبر : 467398

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سالاد سزار از معروف‌ترین و خوشمزه ترین سالاد های ایتالیایی است که همانند غذاهای دیگر ایتالیایی مثل پاستا و پیتزا تقریباً در تمام جهان شناخته شده و طرفداران بسیار زیادی دارند. می‌توانید با توجه به سلیقه و نظر خود برخی از مواد غذایی می‌توانید مواد غذایی استفاده شده در آن‌ها را حذف کنید و یا مواد غذای دیگری در آن جایگزین کنید. سالاد سزار یکی از غذا های مجلسی است که تقریباً در اکثر رستوران ها سرو می شود و به دلیل طعم لذیذی که دارد بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. از طرف دیگر تهیه آن بسیار آسان است و زمان زیادی را به خود اختصاص نمی دهد. به همین دلیل می‌توانید به راحتی و بسیار سریع و فوری سالاد سزار را آماده کنید. در این مقاله طرز تهیه فوری سالاد سزار مجلسی را به شما آموزش خواهیم داد.


میزان مواد گفته شده برای تهیه سالاد سزار برای ۴ نفر کافی است. در صورتی که قصد دارید برای افراد بیشتری این سالاد را تهیه کنید می‌توانید مواد را اضافه کنید.



مواد لازم برای تهیه سالاد سزار



  • ۸ عدد فیله مرغ

  • ۶ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان

  • سه چهارم فنجان سس مایونز

  • یک چهارم فنجان روغن زیتون

  • دو عدد نان تست

  • ۱ قاشق غذاخوری پودر گردو

  • نمک و فلفل به میزان لازم

  • یک قاشق چای خوری خردل

  • چند حبه سیر

  • سرکه بالزامیک به مقدار لازم


نحوه آماده سازی سالاد سزار


در نظر داشته باشید که مرغ استفاده شده در این سالاد به طریقه های گوناگونی پخته می شود که در ادامه این مقاله هر کدام را جداگانه به شما توضیح خواهیم داد.


فیله های مرغ را درون قابلمه قرار داده و مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا به خوبی بپزد. برای آن که بوی بد مرغ را بگیرید ۱ عدد پیاز را خرد کرده و مقداری زردچوبه داخل آب آن بریزید. پس از آنک ه فیله ها به خوبی پخته شد، باید سس سالاد سزار را تهیه کنید.



طرز تهیه سس سالاد سزار


به همین منظور یک کاسه انتخاب کنید. یک حبه سیر را داخل کاسه انتخاب شده بسیار ریز رنده کنید. سپس سس مایونز، خردل، آبلیمو و دو قاشق پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید و سپس مرغ ها را به حالت نواری خرد کرده و به سس اضافه کنید. در نهایت نمک و فلفل را به مقدار دلخواه اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا یک دست شود. (برای طعم دهی بیشتر به سس سالاد سزار می توانید کمی سرکه بالزامیک نیز به آن اضافه کنید.) پس از آنکه سس به طور کامل درست شد، آن را درون یخچال قرار دهید.


اکنون روغن زیتون را در یک تابه بریزید و اجازه دهید تا کمی داغ شود. یک حبه دیگر سیر را رنده کنید و درون تابه بریزید و اجازه دهید تا سیر ها سرخ و کمی طلایی شوند. سپس تابه را از روی گاز بردارید. اکنون نان های تست را به صورت مربع های کوچک خرد کنید. پس از آن ماهی تابه را از روی حرارت بردارید. نان های تست ای که خرد کرده اید را داخل تابه بریزید و با روغن زیتون و سیر به خوبی مخلوط کنید، به طوری که تمام نقاط نان ها به خوبی با روغن زیتون و سیر مخلوط شوند.


اکنون ظرفی که در نظر دارید تا سالاد را در آن سرو کنید، بردارید و کاهو ها را به اندازه متوسط خردکنید. سس سالاد را از درون یخچال خارج کنید و آن ها را به خوبی هم بزنید تا همه کاهو ها با سس مخلوط شوند و نان های تست مخلوط شده با روغن زیتون و سیر را به آن اضافه کنید.


اکنون باقی پنیر پارمزان را در روی سالاد بریزید. پنیر را طوری بریزید که تمام نقاط سالاد آغشته شود. سپس برای تزیین کمی پودر گردو را بر روی سطح سالاد بپاشید.



در هنگام سرو سالاد سزار کمی از سس را در ظرفی جداگانه بریزید و به همراه سرکه بالزامیک در سفره قرار دهید. سالاد سزار بهترین غذا برای زمانی است که می خواهید در مدت زمان کمی، غذایی خوش مزه و سالم تهیه کنید.


در صورتی کی نمی خواهید در غذای خود مرغ داشته باشید، و یا می خواهید در زمان کمتری سالاد سزار را تهیه کنید، می توانید به جای مرغ از تخم مرغ آبپز استفاده کنید. برای اینکار تخم مرغ ها را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن ها را خرد کرده و بر روی کاهو ها قرار دهید.


روش های دیگر درست کردن مرغ سالاد سزار


یکی از روش های رایج درست کردن مرغ سالاد سزار، گریل کردن آن است. به این منظور می توانید مرغ را کمی آغشته به روغن زیتون و نمک و فلفل کنید و درون فر قرار دهید تا به خوبی پخته شود. پس از آن که به خوبی پخته شد، می توانید مرغ ها را برش دهید. همچنین می توانید مرغ ها را درون ماهیتابه رژیمی نیز بپزید.


روش دیگر پخت مرغ سالاد سزار، سوخاری کردن مرغ است. برای این کار  سه کاسه بردارید و آن ها را جداگانه از آرد سفید، تخم مرغ شکسته شده و آرد سوخاری پر کنید. سپس فیله های مرغ را آغشته به تخم مرغ کنید و بعد درون ظرف آرد سفید قرار دهید. دستکش بپوشید و به کمک دست خود سعی کنید تمام قسمت های فیله مرغ آغشته به آرد شود. سپس دوباره فیله ها را درون تخم مرغ قرار دهید. اکنون ظرفی حاوی پودر سوخاری آماده کنید و تمامی فیله ها را درون پودر سوخاری قرار دهید و تلاش کنید تا تمامی نقاط فیله ها آغشته به پودر سوخاری شود. کمی با دست خود پودر روی فیله ها را فشار دهید تا کاملا به مرغ بچسبند و از آن جدا نشوند.



حال یک ماهیتابه را بر روی گاز قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید و اجازه دهید تا کمی روغن داغ شود. سپس فیله ها را درون روغن قرار دهید و اجازه دهید تا هر دو طرف آن ها به طور کامل سرخ شوند. پس از آن که فیله ها به طور کامل سرخ شدند، آن ها را در بیاورید و اجازه دهید تا روغن آن ها خارج شود. اکنون فیله ها را به صورت نواری برش بدهید و بر روی کاهو ها قرار دهید.


سالاد سزار شما آماده است و می توانید با سس سالاد سزار و سرکه بالزامیک آن را نوش جان کنید. در صورتی که تمایل داشته باشید، می توانید به این غدا ادویه و یا مواد دیگری اضافه کنید تا طعمی مطابق با سلیقه خود به وجود آورید.


انتهای پیام/

برچسب ها: سالاد
ارسال نظر