نمیتوان گفت دکلهای مخابراتی برای مردم بیضرر است
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی گورانی در نشست بررسی عملکرد شرکت ارتباط مشترک شهر در زمینه ساماندهی دکلهای مخابراتی که پیش از ظهر امروز در برج میلاد برگزار شد، اظهار کرد: برای تغییر رفتار نیاز به تغییر افکار هستیم. ما با پیشرفت تکنولوژی مهاجرت عجیب انسانها را از فضای باز به فضای بسته داریم و این باعث شده تا بیش از ۹۰ درصد زندگی ما در فضای بسته سپری شود.
وی ادامه داد: این مهاجرت پدیده شومی از نظر سلامت به انسانها تحمیل کرد که بیماری مرتبط با خانهها نام دارد. بر این اساس آلودهترین محلهای زندگی ما خانههای ما هستند که یکی از عوامل آن، ارتباطات الکترونیکی است و هرچه به سمت هوشمندی میرویم و سیستم وایرلس بیشتر میشود مجبوریم انرژی را از فضا وارد کنیم که این موضوع مشکلات بیشتری ایجاد میکند.
مسئول پرتوهای وزارت بهداشت با بیان اینکه ما با اطلاعات افراطی که به افراد میدهیم حال آنها را بسیار بد میکنیم، گفت: گزارشهاایی موجود است که سقط جنین را به دکلهای مخابراتی ربط میدهند، این گزارشات درست نیست چرا که احتمالاتی در این زمینه وجود دارد و اینگونه که به عامه مردم گفته میشود نیست.
گورانی افزود: در ارتباطات الکترونیکی مشکل اصلی بحث فوبیای آن است و این فوبیا خیلی بیش از واقعیت فیزیکی تجهیزات در حال آسیب زدن است. در کشور ما در محدوده ارتباطات الکترونیکی انرژی کمتر از استاندارد تولید میشود و این باعث میشود دکلهای مخابراتی آسیبی برای مردم نداشته باشد و برخی با موجسواری روی آن فضا را ملتهب میکنند.
وی با بیان اینکه باید از آسیبهای روانی با موضوع دکلهای مخابراتی کم کنیم، گفت: مقدار انرژی فیزیکی این سیستمها در کشور ایجاد میکند از استانداردها کمتر است و مبنای آسیب پایه فیزیکی تششع نبوده و فضای روانی است که آسیبهایی را ایجاد میکند.
مسئول پرتوهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: فیزیک انرژی علت آسیب نیست و بر همین مبنا باید همدست شویم و هرکسی در این زمینه سخنی میگوید، پاسخگو باشد که آیا اظهار نظری که میکند مورد قبول سازمان جهانی بهداشت است یا خیر.
گورانی تصریح کرد: سازمان جهانی بهداشت میگوید تعدادی از افراد به دکلها آلرژی دارند و تحت تأثیر فیزیکی از جمله سردرد و حالت تهوع و غیره قرار میگیرند اما این انرژیها قدرت سقط جنین ندارند و نباید بر مبنای شنیدهها اظهارنظر کرد.
وی با بیان اینکه باید در بحث تأثیر دکلهای مخابراتی بر سلامت باید به مبانی سازمان جهانی بهداشت مراجعه کرد، گفت: گزارشات مستند وزارت بهداشت میگوید این دکلها انرژی تولید شده توسط آنها کمتر از نصف استانداردهای تعیینشده بوده است اما مفهوم آن این نیست که مردم بدون مشکل هستند.
انتهای پیام/۴۱۰۵/
انتهای پیام/