صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۰ - ۲۲ دی ۱۳۹۸
قانعی مطرح کرد؛

تولید ۴۴ محصول دارویی در دستور کار معاونت علمی و فناوری

رئیس ستاد توسعه زیست‌فناوری گفت: تولید ۴۴ محصول دارویی در دستور کار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار دارد که ۱۵۰ میلیون دلار ارزبری دارد.
کد خبر : 465785

به گزارش خبرنگار حوزه علم فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مصطفی قانعی در مراسم رونمایی از داروی آلسوا (ویال تزریقی اداروان) که پیش از ظهر امروز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: توسعه و تولید ۱۳۵ داروی اولویت‌دار در دستور کار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار دارد که ارزبری آن‌ها ۵۷۰ میلیون دلار است. یک سال بعد از تولید این داروها ۱۶۰ میلیون دلار کاهش ارزبری در کشور خواهیم داشت.


وی افزود: تولید ۴۴ محصول دارویی در دستور کار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار دارد که ۱۵۰ میلیون دلار ارزبری دارد. صندوق توسعه ملی ۵۴ میلیارد تومان از این پروژه  حمایت کرده و  در سال اول تولید ۵۰ میلیون دلار کاهش ارزبری خواهد داشت. همچنین برنامه تولید هفت داروی بیولوژیکی و ۳۷ مواد اولیه در دستور کار قرار دارد.


قانعی گفت: یک سال بعد از تولید این داروها ازربری ۱۶۰ میلیون دلار کاهش می‌یابد و میزان حمایت معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری  ۱۵۵ میلیارد تومان بوده که تأمین شده است.


رئیس ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: همچنین منابع  ۴۴ محصول نیز از صندوق توسعه ملی فراهم شده و ۵۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است. ۱۵۰ میلیون دلار ارزبری هدف‌گذاری شده که در سال اول ۵۰ میلیون دلار کاهش ارزبری را به همراه خواهد داشت.


قانعی مطرح کرد:  هفت داروی بیولوژیک و ۳۷ مواد اولیه در کشور تولید خواهد شد. توسعه و تولید ۱۳۵ قلم دارو و واکسن برنامه اصلی معاونت است. معاونت علمی با سرمایه‌گذاری خطرپذیر، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و همکاری سازمان غذا و دارو بهترین شرکت‌ها را برای تولید این ۱۳۵ قلم انتخاب کرده است.


وی با اشاره به هدف‌گذاری یک میلیارد دلاری واردات دارو گفت: برنامه‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باعث کاهش ازربری ۵۰۰ میلیون دلاری می‌شود. رقم اول واردات داروهای پلاسمایی است که در این زمینه یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید نوعی دارو شده که در  مراحل اولیه ثبت در سازمان غذا و دارو است و بعد از تائید به تولید می‌رسد. در مرحله بعدی حمایت از واکسن‌های انسانی است که با مجوز وزارت بهداشت تولید خواهد شد.


رئیس ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت:  پنج ماده اولیه دارویی در آینده نزدیک به بازار مصرفی وارد می‌شود. حدود ۱۴ ماده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و چهار داروی ضدسرطان تا پایان سال رونمایی خواهد شد.


انتهای پیام/۴۰۲۱/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر