صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۸ - ۲۲ دی ۱۳۹۸
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مطرح کرد؛

اهمیت حفظ ایمنی سالن‌های ورزشی به منظور حفظ سلامت ورزشکاران

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: تجهیزات و امکانات سالم و بدون نقص می‌تواند تا حد بسیار زیادی ایمنی ورزشکاران را در سالن‌های ورزشی حفظ کند.
کد خبر : 465746

به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، عباس خدایاری صبح امروز در کارگاه مدیریت اماکن ورزشی که در هتل فرهیختگان برگزار شد، اظهار کرد: افزایش لیزخوردگی در سالن‌های ورزشی نشان‌دهنده فرسودگی کف پوش‌ها است.
وی افزود: میز، کپسول‌های آتش نشانی، سطل‌های زباله، سبد توپ‌ها از جمله وسایلی است که در سالن‌های ورزشی مانع و خطرساز هستند. سالن‌های ورزشی باید دارای انبار باشند؛ در غیر این صورت این وسایل در محلی امن و با نوارهای زرد رنگ قرار دهند.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ادامه داد: تمام مکان‌های ورزشی موظف هستند که دارای جعبه کمک‌های اولیه باشند. وجود دارو در جعبه‌های کمک اولیه و تجویز دارو به ورزشکاران توسط مربیان ممنوع است.
خدایاری گفت: ایمنی در اماکن ورزشی در دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری تقسیم می‌شود. در بخش نرم افزاری نیاز به آموزش و هماهنگی نیروی انتظامی و حراست اماکن ورزشی در برخوردهای احتمالی است. هم‌چنین باید کنترل و بازدید بدنی تماشاگران هنگام ورود به سالن و هنگام مسابقات، حذف فعالیت‌ها مسائل خطرساز در اماکن ورزشی و... از دیگر بخش‌های ایمنی نرم‌افزاری است.
وی افزود: قسمت‌های ناقص شکسته و معیوب تجهیزات ورزشی‌ها، سطوح لغزنده فضاها و اماکن ورزشی، چوب‌های پوسیده و فلزات زنگ‌زده، دستگیرهای بیرون زده از محل نصب درها و ارتفاع بیش از حد به وسایل بازی ورزشی و... از جمله عوامل خطرساز در اماکن ورزشی هستند.
خدایاری با تاکید به این که بیمه اماکن ورزشی در سهل انگاری‌ها همکاری می‌کنند؛ گفت: بیمه در حوادث همکاری می‌کند و در حوادث کارشناس بیمه حضور می‌یابد و بر اساس نظر کارشناسی بیمه به حادثه دیده تعلق خواهد یافت.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تاکید بر مدیریت بازاریابی اماکن ورزشی خاطرنشان کرد: هنر هماهنگی فضاهای فیزیکی با افراد و نهادهایی است که از آنها استفاده می‌کنند. نهادهای دولتی و نهادهای خصوصی قوانین خود را دارند‌.
وی ادامه داد: دانشگاه‌هایی هستند که با حضور سرمایه گذاران اماکن به مشکل برخوردند. این کاری است که باید با بخش حقوقی دانشگاه هماهنگی‌های لازم صورت بگیرد.
خدایاری گفت: در مسابقات المپیک، رییس جمهور، رئیس مسابقات است؛ این موضوع به علت مسائل سیاسی، امنیتی و اجرایی است. از این رو در میزبانی مسابقات یا برگزاری مسابقات رئیس واحد دانشگاهی (مسئول ارشد) باید ریاست مسابقات را برعهده داشته باشند تا در روند اجرایی و قانونی همکاری‌های لازم را انجام دهند.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تاکید بر اینکه مدیریت اماکن ورزشی کاری بسیار دشوار است، عنوان کرد: مشکلات اماکن ورزشی باید به صورت کتبی با درج علت و پیامدهای خطرات احتمالی به مسئولان اطلاع رسانی شود. به طور مثال در صورت از بین رفتن کف‌پوش‌ها که منجر به سرخوردن و لغزندگی سالن و احتمال خوردن زمین ورزشکار و مرگ مغزی می‌شود حتما در نامه به مسئولان دانشگاه درج شود.
کارگاه مدیریت اماکن ورزشی طی دو روز در حال برگزاری است. در این کارگاه ۳۱ مدیر تربیت‌بدنی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند. این مدیران تربیت بدنی در پایان هر مبحث سوالات خود را مطرح کردند.
انتهای پیام/۴۰۸۴


انتهای پیام/

ارسال نظر