صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۰ - ۲۱ دی ۱۳۹۸
مدرس دانشگاه کاونتری انگلیس مطرح کرد؛

نقش موزه‌های علم و فناوری در ترویج صلح

مدرس دانشگاه کاونتری انگلیس در همایش نقش موزه‌های علم و فناوری در ترویج صلح، نقش موزه را در شناخت صلح در هر کشور پراهمیت دانست.
کد خبر : 465669

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، فابیو کاربونه در مراسم نقش موزه‌های علم و فناوری در ترویج صلح که عصر امروز در مرکز سیاست تحقیقات سیاست علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، اظهار کرد: هم‌اکنون چالش‌ها و فرصت‌های زیادی در رابطه با نقش موزه‌ها در عصر فناوری وجود دارد.
وی افزود: من اکثر فعالیت‌های اخیر خود را در ایران انجام داده‌ام و خرسندم که می‌توانم در مورد صلح در ایران تحقیق کنم و نتیجه تحقیقات خود را به مردم جهان بیان کنم.
مدرس دانشگاه کاونتری در کشور انگلیس بیان کرد: کارهای من در ایران بوده و تلاش می‌کنم با تبلیغات گسترده علیه این کشور مقابله کنم و صلح ایران را به جهان نشان دهم.
کاربونه عنوان کرد: همه باید صنعت گردشگری را به عنوان صنعتی برای ترویج صلح ببینیم. صلح در فرهنگ، فلسفه و تاریخ ایران از سال‌های بسیار دور وجود داشته و من تنها تلاش می‌کنم تا آن را به مقوله‌ای قابل درک برای مردم سایر کشور‌های جهان تبدیل کنم.
وی خاطرنشان کرد: بخش گردشگری سازمان ملل متحد ایران را به عنوان شانزدهمین عضو فعال خود معرفی کرده است. هم‌اکنون یونسکو تلاش ویژه‌ای برای نشان دادن نقش پراهمیت موزه‌ها در ترویج صلح انجام می‌دهد و یکی از کلیدهای اصلی صلح را هم‌رسانی فعالیت‌های مفید در موزه می‌داند.
مدرس دانشگاه کاونتری گفت: ما بخش زیادی از کار خود را در ایران انجام می‌دهیم و تاثیر آن جهان است. موزه‌ها تنها مکانی برای جذب گردشگران خارجی نیست بلکه محلی برای ترویج صلح است.


کاربونه ادامه داد: در قرون وسطا همه چیز به خدا مربوط می‌شد ولی امروز در جهان غرب عده‌ای تلاش می‌کنند که خداوند را از تمامی امور دور کنند و این تصور وجود دارد که می‌توان با فناوری جاهای خالی را پر کرد.
وی خاطرنشان کرد: فناوری در مرکز دنیا نیست و موزه‌های علم و فناوری می‌توانند این تفکر را از بین ببرند. ما در تلاش می‌کنیم تا ضمن همکاری با ایران به عنوان کشوری باستانی و در حال توسعه این نگرش را تغییر دهیم.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر