صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۳۰ - ۲۲ دی ۱۳۹۸
رئیس مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند خبر داد؛

تولید انبوه نان بدون گلوتَن برای مقابله با بیماری‌های سلیاکی

رئیس مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند گفت: «طرح تولید نان بدون گلوتَن برای مقابله با بیماری‌های سلیاکی به این مرکز ارائه شده و در مرحله تولید انبوه قرار دارد.»
کد خبر : 465632

نادر احمدی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با اشاره به  فعالیت مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند و چگونگی راه‌اندازی آن اظهار کرد: «این مرکز با پیشنهاد اسماعیل علیزاده معاون پژوهشی واحد مرند و تصویب سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی و از اردیبهشت 98 سرپرستی آن به عهده این‌جانب گذاشته شد.»


وی در پاسخ به این سؤال که میزبان چه تعداد هسته، واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند هستید؟ خاطرنشان کرد: «با تلاش دانشجویان، تعداد زیادی طرح و ایده در این مرکز جمع‌آوری کرده‌ایم و تعدادی از این طرح‌ها را در نمایشگاه ربع رشیدی به نمایش گذاشتیم.»


رئیس مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند با بیان اینکه تعدادی از طرح‌ها را برای اعلام نتیجه به بخش داوری ارسال کرده‌ایم، تصریح کرد: «اکنون به‌صورت رسمی میزبان هسته یا واحدهای فناور نیستیم.»


تشریح محصولات در دست تولید انبوه


احمدی درباره اینکه آیا محصول خاصی در دست اجرا دارید؟ چنین پاسخ داد: «بله. نخستین محصول شیر اطمینان (برای فعالیت در بخش کشاورزی)  و دومین محصول نیز نان بدون گلوتن است که برای درمان بیماری‌های سلیاکی استفاده می‌شود.»



گلوتن پروتئینی است که در گندم، جو و چاودار یافت و باعث کش‌آمدن خمیر و تردشدن بافت فرآورده نهایی می‌‌شود. دو پروتئین اصلی موجود در گلوتن، گلوتنین و گلیادین نام دارند. گلیادین عامل اصلی بسیاری از آثار منفی بر سلامتی است


وی یادآور شد: «این محصولات به مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند ارائه شده و قرار است در این مرکز تولید انبوه صورت بگیرد.»


رئیس مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا ایده دیگری به مرکز متبوع شما برای تولید انبوه ارائه شده است؟ بیان کرد: «ایده‌های دیگری به ما ارائه شده؛ ازجمله زانوبند محافظت از پا مقابل آرتروز، تشک هوشمند و دستگاه ساکشن که کار پیاده‌سازی و تبدیل این ایده‌ها به محصول در حال انجام است.»


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

برچسب ها: مرند
ارسال نظر