صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
جشنواره عمار در بوته نقد/7 | مجری برنامه تلویزیونی «ثریا» در گفتگو با آنا:

مستندات حاضر در جشنواره عمار گاه حلّال بسیاری از معضلات کشور شده‌اند/ «عمار» باید کم‌کم روی آثار نمایشی متمرکز شود

محسن مقصودی گفت: مستندات حاضر در جشنواره عمار گاه حلّال بسیاری از مسائل و معضلات هم بوده‌اند. بنابراین خیلی از این آثار به‌واقع قابلیت دیده شدن دارند.
کد خبر : 465477

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، محسن مقصودی، مدیر مؤسسه رسانه‌ای «دیدبان پیشرفت فردا» و تهیه‌کننده و مجری برنامه «ثریا» که حضوری فعال در جشنواره مردمی فیلم عمار داشته و در این رویداد هم داوری کرده و هم برگزیده شده است، در گفتگو با خبرنگار سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا بیان کرد: جشنواره عمار توان مستندسازی جبهه فرهنگی انقلاب را دوچندان کرده؛ کافی است دوره‌های ابتدایی عمار و حتی محصولات انقلابی چند سال قبل را با زمان فعلی مقایسه کنید تا به تأثیرگذاری‌اش پی ببرید.


اینجا محلی است برای خودنمایی آثار بچه‌های انقلاب


وی اضافه کرد: عملکرد جشنواره عمار با هر ضعفی باز هم قابل دفاع است. چه از نظر تولیدات کمی و چه کیفیت، می‌توان یک جهشی را در بین تولیدات دید. خصوصاً اینکه محلی هم برای خودنمایی آثار بچه‌های انقلابی است.


داور جشنواره مردمی عمار اعتقاد داشت: این سال‌ها حتی آثاری که به جشنواره می‌آید این قدر باکیفیت هستند که برای برگزیده شدن، رقابتی سختی بین‌شان وجود دارد و به‌راحتی نمی‌شود دست روی یک اثر خاص گذاشت.


مقصودی در این رابطه گفت: ما در همین برنامه «ثریا» تولیداتی داشتیم که به زعم ما واقعا باکیفیت بودند؛ اما نتوانستند جایی در میان آثار نهایی و رقابتی عمار پیدا کنند. از این جهت که دیگر آثار دریافتی جشنواره قابل تأمل بوده‌اند. پس این رقابت نشان از کیفیت آثار دارد.


این فعال رسانه‌ای در ادامه گفت: عمار موجب رشد مستندسازی انقلاب در حوزه‌های مختلف شده است؛ حوزه‌هایی مثل مبارزه با فساد، خیزش‌‎های انقلابی، کارگری و غیره که عمار توانسته با این آثار، دست روی ناگفته‌های بسیاری بگذارد و این جای تقدیر دارد.


خلا عمار را می‌توان در میان حوزه‌های نمایشی دید


تهیه‌کننده برنامه «ثریا» خاطرنشان کرد: همین مستندات حاضر در جشنواره عمار گاه حلّال بسیاری از مسائل و معضلات هم بوده‌اند. بنابراین خیلی از این آثار به واقع قابلیت دیده شدن دارند.


وی با اشاره به رشد آثار هنری حوزه جبهه فرهنگی انقلاب یادآور شد: جشنواره عمار آوردگاه این تولیدات با دغدغه است و نقش جدی در دیده شدن و جهت‌دهی آثار این حوزه داشته است.


مقصودی تأکید داشت: همین جشنواره با کمترین هزینه و جوایز حداقلی، زمانی در غربت کامل رسانه‌ای و حتی مالی قرار داشت ولی همچنان سرپاست و به جهت‌دهی جوانان و علاقه‌مندان به این نوع سوژه‌ها ادامه می‌دهد.


این تهیه‌کننده سیما در عین حال گفت: البته نمی‌گویم که عمار به کمال رسیده است چون همچنان جای کار وجود دارد بویژه این خلا را می‌توان در میان حوزه‌های نمایشی دید. پس باید جدی‌تر حتی وارد حوزه سینما شود.


محسن مقصودی این‌گونه افزود: همچنانکه معتقدم عمار می‌تواند افق چندساله آینده‌اش را روی کثرت آثار نمایشی از مستند گرفته تا خصوصاً فیلم بگذارد، تا در این جا نیز موجب ترقی شود.


انتهای پیام/4139/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: جشنواره عمار 98
ارسال نظر