صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۰ - ۱۸ دی ۱۳۹۸
پژوهشگر طب اسلامی ایرانی مطرح کرد؛

تشریح آداب غذاخوردن در طب اسلامی ایرانی

یک پژوهشگر طب اسلامی ایرانی با تشریح آداب غذاخوردن گفت: «باید سبک زندگی و نوع مواد غذایی مصرفی خود را اصلاح کنیم.»
کد خبر : 465249

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دهاقان، کارگاه طب اسلامی ـ ایرانی با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در محل تالار اجتماعات شهید بشارت این دانشگاه برگزار شد.


پژوهشگر طب اسلامی ـ ایرانی  در این کارگاه گفت: «در طب اسلامی ـ ایرانی وعده‌های اصلی غذا، صبح و شب است. زیادکردن وعده‌های غذایی موجب فساد بدن و ضرر می‌شود.»


حجت‌الاسلام والمسلمین رسول باقری با بیان اینکه راز سلامت انسان در ماه مبارک رمضان دو وعده غذایی در سحر و افطار است، اضافه کرد: «خداوند برای انسان‌های متقی در عالم برزخ دو وعده غذا آماده می‌کند؛ صبحانه و شام.»


وی عنوان کرد: «خداوند می‌فرماید که در ماه مبارک رمضان روزه بگیرید، شاید باتقوا شوید. توصیه اهل بیت(ع) نیز این است که انسان باید بهترین غذا را برای شام آماده کند، چراکه اصل غذا، شام است و خوردن ناهار در طول شبانه‌روز چیزی جز ضرر و فساد برای بدن ندارد.»


زمانی که بر سر سفره می‌نشینیم بیشتر خسته هستیم


این پژوهشگر طب اسلامی ـ ایرانی بیان کرد: «زمانی که بر سر سفره می‌نشینیم بیشتر خسته هستیم تا گرسنه، بنابراین تا جایی‌ که می‌توانیم غذا می‌خوریم، در‌صورتی‌که بدن باید خود درخواست غذا کند.»


باقری متذکر شد: «بدن حکیم است و خودش در زمانی که واقعاً باید به مواد غذایی احتیاج دارد، اظهار نیاز خواهد کرد. اگر خواستیم غذا مصرف کنیم، باید شاخص‌هایی را  برای غذای خوب، سالم و استفاده درست در نوع و مقدار آن مدنظر داشته باشیم.»


وی مطرح کرد: «یکی از منابع غذایی ما نان است. نان باید سبوس‌دار باشد، سبوس درمان یبوست است که مادر همه بیماری‌ها نامیده می‌شود. روغن نیز یکی دیگر از منابع غذایی است که باید از روغن زیتون که برای همه مزاج‌ها و بسیاری از بیماری‌ها مفید است، استفاده کنیم.»


این پژوهشگر طب اسلامی ـ ایرانی خاطرنشان کرد: «باید سبک زندگی و نوع مواد غذایی مصرفی خود را اصلاح کنیم، خیلی از موادی که استفاده می‌کنیم در اصل غذا نیست. برای داشتن سلامتی و زندگی بهتر، باید آداب غذاخوردن را رعایت کنیم.»


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر