صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۳ - ۱۰ دی ۱۳۹۸
در گفتگوی آنا با 3 فعال دانشجویی تشریح شد؛

از تلاش غرب برای وارونه جلوه‌دادن اصل بیداری اسلامی تا تجلی عشق حسینی با حماسه‌ای معجزه‌آسا

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان گفت: «بعد از موج اول بیداری اسلامی دولتمردان غربی به عمد آن را بهار عربی نامیدند؛ البته این دموکراسی‌خواهی غرب سراب و فریبی بیش نبوده و نیست.»
کد خبر : 463449

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از همدان، انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری 22 خرداد 1388 برگزار شد و مانند انتخابات پیشین در کشور ویژگی‌های آزادبودن، رقابتی‌بودن و مشارکت گسترده مردم در آن موج می‌زد. دو ویژگی مهم آزاد و رقابتی‌بودن این انتخابات به‌گونه‌ای بود که مشارکت بی‌نظیر مردمی در آن تحقق پیدا کرد.


رقابت نامزدها در انتخابات 88 مشارکت 85 درصدی مردم از واجدان شرایط را رقم زد و این میزان حضور، یک رکورد در ایران و در دنیا به حساب آمد.


حضور گسترده و حماسی مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری به تعبیر مقام معظم رهبری به منزله یک زلزله سیاسی در اردوگاه دشمنان بود. این حماسه بزرگ حضور مردم در صحنه نشان‌دهنده پشتوانه‌های مردمی نظام اسلامی بود و می‌توانست با ارتقای جایگاه سیاسی نظام مقدس جمهوری اسلامی در منطقه و جهان کمک بزرگی به پیشرفت ایران و تحقق اهداف آن کند؛ اما برخلاف این انتظار، پیاده‌سازی یک توطئه بسیار پیچیده و خطرناک در بستر انتخابات دهمین دوره ریاست‌جمهوری، شیرینی این انتخابات حماسی و بزرگ را در کام ملت ایران و مسئولان نظام به تلخی بدل کرد.


حماسه 9 دی ملت ایران بساط فتنه و فتنه‌گران را در هم پیچید



رفتار برخی از نامزدهای ریاست‌جمهوری در انتخابات دهم به‌ویژه پس از انتخابات، فتنه‌ای عمیق و بزرگ را در کشور پدیدار ساخت و این افراد و حامیان اصلی آنان به فتنه‌گر شهرت یافتند.


رفتار فتنه‌گران در انتخابات دهم، حوادثی را در کشور رقم زد که موجبات واردشدن لطمات شدید به منافع ملی و امنیت ملی را فراهم کرد. دشمنان به شادمانی، رقص و پایکوبی پرداختند و دوستان و دلسوزان کشور به‌شدت نگران شدند.


با رفتار فتنه‌گران، دشمنان و در رأس آنها آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها پنداشتند کار جمهوری اسلامی تمام شده و سال 1388 آخرین سال عمر جمهوری اسلامی خواهد بود، اما زهی خیال باطل.


بعد از هشت ماه فتنه و آشوب ملت بزرگ ایران در قالب حماسه 9 دی (حماسه‌ای معجزه‌آسا) وارد میدان شدند و بساط فتنه و فتنه‌گران را یکجا جمع کردند و نشان دادند که فتنه و آشوب خط قرمز آنان است و همواره پشتیبان نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و خواهند بود.


بر این اساس، در روزهایی قرار داریم که حماسه بصیرت مردم ولایتمدار ایران اسلامی طومار اغتشاشگران و آشوبگران را در هم پیچید.


به همین مناسبت گفتگویی با جواد عباسی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، علیرضا فرهادی مسئول تشکل جامعه اسلامی دانشجویان و سپهر غفاری مسئول تشکل نواندیش دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان انجام دادیم.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان با اشاره به رویکرد غرب به فتنه 88 گفت: «چارچوب‌گذاری رسانه‌ها و دولتمردان غربی برای تحولات بعد از انتخابات ایران در سال 88 به نحوی بود که کوشیدند این حرکت را اقدامی ضد نظام و در چارچوب دموکراسی‌خواهی قلمداد کرده و آن را آغازگر سلسله رویدادهایی با عنوان «بهار عربی» نامگذاری کنند.»



جواد عباسی اضافه کرد: «این در حالی بود که ماهیت مردمی انقلاب و جمهوری اسلامی نادرستی این شبیه‌سازی را نشان داد، به‌خصوص‌که بعد از موج اول بیداری اسلامی دولتمردان غربی به عمد آن را بهار عربی نامیده و برخلاف اراده مردم کشورهای عربی یکی پس از دیگری به قدرت رسیدند؛البته این دموکراسی‌خواهی غرب سراب و فریبی بیش نیست و حنای غرب نزد ملت ایران رنگی ندارد.»


وی بیان کرد: «9 دی، روز غلبه جنود الهی بر جنود شیطان و روز خروش ملت ایران و آشکار ساختن خشم مقدس در برابر اهانت‌ها و حرمت‌شکنی‌ عده‌ای غافل و مزدور وابسته به اجانب نسبت به مقدسات در روز عاشورای حسینی است.»


حضور میلیونی مردم در 9 دی به بحران هشت ماهه در کشور پایان داد


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان به عبرت‌های یوم‌الله 9 دی اشاره و تشریح کرد: «9 دی نشان داد که بهترین راهبرد امنیت‌سازی در جمهوری اسلامی ایران امنیت مردم‌محوری است، حضور میلیونی مردم در 9 دی به هشت ماه بحران در کشور پایان داد.»


وی تبیین کرد: «در ایام 9 دی ضمن تجدیدمیثاق با امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری به برخی مسئولان کشور که دوباره قصد دارند با تحمیل سختی و فشار بر مردم تنها راه برون‌رفت از این بن‌بست خیالی و خودساخته را مذاکره و ارتباط با آمریکای جنایتکار معرفی کنند، هشدار لازم را اعلام می‌کنیم.»


مسئول تشکل جامعه اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی همدان (جاد) نیز با بیان اینکه بصیرت مردم، یوم‌الله شدن 9 دی را تحقق بخشید، متذکر شد: «9 دی‌ماه روز بصیرت مردم است که از سایر روزها جدا می‌شود و در نتیجه یوم‌الله شدن این روز را تحقق می‌بخشد، بصیرتی که با عشق حسینی همراه شد و آبی شد بر آتش فتنه. فتنه‌ای که هشت ماه آرامش و امنیت مردم را سلب کرد، به‌طوری‌که فتنه‌گران قصد جان انقلاب اسلامی را کرده بودند.»



علیرضا فرهادی، فتنه را یکی از اصلی‌ترین گزینه‌های دشمن علیه نظام اسلامی دانست و متذکر شد: «امت بابصیرت ایران اسلامی همواره در عرصه‌ها پاسخی دندان‌شکن به فتنه‌گران و فتنه‌گری‌ها داد و با رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کرد.»


برخی مسئولان با اقداماتشان زمینه‌ساز فتنه هستند


وی تأکید کرد: «امسال هم دشمن با استفاده از ناکارآمدی و بی‌تدبیری برخی از مسئولان در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی، قصد سوء استفاده از شرایط و فتنه‌گری را داشت که با درایت رهبر معظم انقلاب و با توجه حضرت ولی‌عصر‌(عج) ناکام ماند.»


مسئول تشکل جامعه اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی همدان (جاد) یادآور شد: «نباید این نکته را فراموش کنیم که تا زمینه‌ فتنه وجود دارد، باید نگران فتنه بود و حتی برخی مسئولان با اقداماتشان زمینه‌ساز فتنه هستند.»


فرهادی ابراز امیدواری کرد که مردم بصیر این بار پرشورتر و آگاهانه‌تر از همیشه در میدان انتخابات حاضر شده و با انتخاب صحیح ضمن تحقق‌ بخشی از دولت جوان حزب‌اللهی با استفاده از مجلسی که در رأس امور است به سوی تشکیل دولت اسلامی گام برمی‌دارند تا جامعه‌ نمونه اسلامی را که مبنای تمدن نوین اسلامی است، تشکیل می‌دهند.


مسئول تشکل نواندیش دانشگاه آزاد اسلامی همدان نیز 9 دی‌ماه را روزی معرفی کرد که در آن حرکت قشر عظیمی از جامعه برای تجدیدمیثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی شکل گرفت.


نقشه فتنه‌گران برای منحرف کردن اهداف حماسه 9 دی از مسیر



سپهر غفاری اضافه کرد: «طی سال‌های گذشته حماسه 9 دی مورد تفسیرهای مختلف و بروز برخی اختلاف‌نظرها شد و عده‌ای بخش دیگری از جامعه را در مباحث مختلف متهم می‌کردند.»


وی تأکید کرد: «جنبش‌های دانشجویی اصلاح‌گر بوده و با ایده‌های نوین خود در پی اصلاح ساختارهای کهنه هستند تا هرچه بهتر به کشور و جامعه خود خدمت کنند.»


این فعال دانشجویی گفت: «باید هوشیار بود؛ چراکه افراد سودجو و فتنه‌گر سعی می‌کنند مطالبات مختلف مردم را از مسیر اصلی آن خارج و با ایجاد دودستگی در دل جنبش دانشجویی، اهداف اساسی حماسه 9 دی را کمرنگ کنند.»


غفاری تصریح کرد: «بصیرت این است که بدانیم در چه زمان از یکدیگر حمایت کنیم و در بزنگاه‌های حساس، دین خود را نسبت به آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا کنیم.»


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر