صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۳ - ۰۲ دی ۱۳۹۸
هفته پژوهش86/ شرفی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

برگزاری استارت‌آپ‌ویکند توسط انجمن علمی دانشکده علوم پزشکی آبادان

دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته فناوری اطلاعات سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: این انجمن علمی به‌زودی استارت‌آپ ویکند را در این دانشکده برگزار می‌کند.
کد خبر : 452217

صادق شرفی درگفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه انجمن علمی فناوری اطلاعات سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان به تازگی در حال انجام مقدمات برگزاری استارت‌آپ ویکند در این دانشکده است، اظهار کرد: این اقدام برای نخستین بار در این دانشکده برگزار می‌شود.


وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها به‌‌عنوان عامل اساسی تولید علم و جهت‌دهی به فرآیند توسعه جامعه به شمار می‌روند، اظهار کرد: انجمن‌های علمی به منظور گسترش، پيشبرد و ارتقای علم و دانش و توسعه کيفی نيروهای متخصص و بهبود بخشيدن به امور آموزشی و پژوهشی، در زمینه‌های مربوط به آن نقش به‌سزایی را ایفا می‌کنند.


دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته فناوری اطلاعات سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: انجمن علمی فناوری اطلاعات سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان از اسفندماه سال ۹۶ فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده است. این انجمن در سال ۹۷ و در مراسم فصلِ نو، فصلِ نشاط علمی به‌عنوان برترین انجمن علمی دانشکده علوم پزشکی آبادان انتخاب شده است.


اشرفی ضمن اشاره به اینکه این انجمن از اسفندماه ۹۶ تاکنون چهار بازدید علمی، ۱۰ کارگاه و یک همایش را برگزار کرده است، عنوان کرد: این انجمن در همایش‌های استانی، ملی و بین‌المللی شرکت کرده  و سه  شماره از گاهنامه علمی، فرهنگی و اجتماعی کلیک سلامت را به چاپ رسانده است.


وی ادامه داد: کارگاه‌های برگزار شده شامل ۱۰ کارگاه است که کارگاه icdl و کارگاه کمک‌های اولیه و کارگاه اپلیکیشن‌سازی، کارگاه اصطلاحات پزشکی، کارگاه آموزش تخصصی word؛ کارگاه آموزش تخصصی power point؛ کارگاه صفحه آرایی نشریات با نرم افزار ایندیزاین، کارگاه رفرنس‌دهی با نرم افزار end note و کارگاه فتوشاپ، کارگاه‌هایی هستند که در این مدت و به همت انجمن علمی فناوری اطلاعات سلامت برگزار شده‌اند.


دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته فناوری اطلاعات سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان عنوان کرد: از جمله همایش‌های برگزار شده توسط این انجمن علمی می‌توان به اولین همایش hit  weekend، همایش هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه جندی شاپور اهواز، شرکت یک نفر از اعضای این انجمن در همایش فناوری اطلاعات و ارتقا سلامت در تهران، و شرکت ۷ نفر از اعضای این انجمن در سومین کنگره بین المللی سلامت همراه در شیراز اشاره کرد.


اشرفی خاطرنشان کرد: با تلاش‌های بی‌وقفه اعضای اولین دوره شورای مرکزی انجمن علمی فناوری اطلاعات سلامت در شهریورماه سال ۹۷، هفت کلاس مجتمع آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان به کارگاه‌های اختصاصی رشته فناوری اطلاعات سلامت تغییر کاربری دادند که بی‌شک این کار، از مهم‌ترین و ماندگارترین کارهایی است که انجمن علمی فناوری اطلاعات سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان از بدو تأسیس تاکنون انجام داده است.


انتهای پیام/4133


انتهای پیام/

ارسال نظر