صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۵ - ۰۱ دی ۱۳۹۸
در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری؛

محصول «نیمکت پارامتریک» دانشگاه آزاد اسلامی شیراز معرفی شد

محصول «نیمکت پارامتریک» ارائه شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری توسط سرپرست گروه تخصصی طراحی پارامتریک معرفی شد.
کد خبر : 451858

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، گروه تخصصی طراحی پارامتریک با تلاش تعدادی از دانشجویان‌ گروه معماری و با حمایت حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز تشکیل شده است. این گروه با سرپرستی امیر شیشه‌بر و همکاری مریم خلیلی در فرایند طراحی و ساخت و تلاش دیگر اعضای گروه ازجمله احسان خورسندی، کیمیا امینی‌نژاد، مژگان مالکیان، آرین افراسیابی و فرزانه شاه‌نعمتی شکل گرفته است.


سرپرست گروه تخصصی طراحی پارامتریک درباره دلایل شکل‌گیری این گروه و اهمیت بهره‌گیری از فناوری در معماری در گفتگو با آنا اظهار کرد: «فناوری همواره برای تسهیل دشواری‌های انسان از نوع ابتدایی در ابزارهای دست‌ساز تا پیچیده‌ترین آنها به کار گرفته می‌شود. با توجه به پیشرفت روزافزون فناوری و تعریف متمایز رشته‌های نوین مهندسی، اهمیت و گستردگی به‌کارگیری فناوری‌های روز آشکار می‌شود.»


امیر شیشه‌بر افزود: «مهندسی تکنولوژی معماری نتیجه این نوع پیوند رشته‌ای است که توسعه واژه‌های نو و زیرمجموعه‌هایی مانند معماری دیجیتال، معماری پارامتریک و ... را به همراه دارد.»


وی درباره محصول ارائه‌شده در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری بیان کرد: «حاصل تلاش گروه، طراحی یک نیمکت پارامتریک با متد الگوریتم visual در  نرم‌افزار گرس‌هاپر و با توجه به مفهوم فرم، هندسه و ریتم در معماری است.»


سرپرست گروه تخصصی طراحی پارامتریک خاطرنشان کرد: «این محصول با توجه به رعایت اصول ارگونومی، تحلیل و آنالیزهای استاتیکی ساخته شده است.»


شیشه‌بر یادآور شد: «هدف از این کار نمایش طراحی یک محصول پارامتریک در مقیاس نمایشگاهی از زیرمجموعه مهندسی تکنولوژی معماری و دیجیتال است که در گام‌های بعدی می‌تواند در حوزه‌های مختلف ساختمانی از جمله نماهای پوسته‌ای هوشمند برای کنترل انرژی به کار گرفته شود.»


وی تصریح کرد: «واضح است فراهم‌آوردن بستر لازم پژوهشی و حمایت‌های مورد نیاز برای مطالعات و پژوهش‌های جدی چندرشته‌ای، طراحی و ساخت نمونه‌های اولیه و بهینه‌سازی محصول به‌منظور توجیه اقتصادی، گامی جدی در به حداقل‌رساندن فاصله دانشگاه و صنعت در این مبحث خواهد بود.»


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر