صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۹ - ۰۱ دی ۱۳۹۸
یک فعال دانشجویی با آنا مطرح کرد؛

دانشجو باید در متن سیاست باشد نه ابزار رسیدن به قدرت سیاسی/ مسئولان زمینه پیشرفت علمی دانشگاه را فراهم کنند

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: دانشجو باید در متن سیاست و نه ابزار رسیدن به قدرت سیاسی باشد و باید با رویکردی واقع بینانه بر ارتقای سطح بینش و تحلیل سیاسی دانشجویان به ایفای نقش بپردازد.
کد خبر : 451836

علی پودینه حاجی‌پور در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه سرمایه‌های اصلی دانشگاه دانشجویان هستند، اظهار کرد: رسالت اصلی دانشگاه تربیت دانشجویان خلاق، کار‌آفرین و سودمند برای جامعه است و مسئولان وظیفه دارند بسترهای لازم را برای پیشرفت علمی دانشگاه و جامعه فراهم کنند تا دانشجویان به شکوفایی برسند.


وی افزود: دانشجو به‌عنوان یکی از اقشار پیشرو و فرهیخته جامعه همیشه مورد توجه اقشار مختلف مردم و جامعه بوده و مردم با نگاه احترام‌آمیزی به آن می‌نگرند، لذا باید نسبت به سایر اقشار ذهن دغدغه‌مندتری داشته باشد و دارای احساس مسئولیت مضاعفی نسبت به مسائل کشور داشته باشد.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: وجود این دغدغه‌مندی و مسئولیت‌پذیری به نشاط جامعه دانشجویی می‌انجامد و نشاط در محیط دانشجویی، زاینده فکر و اندیشه و راه‌حل است و ایران در شرایط فعلی برای حل مسائل و مشکلات خود نیازمند فضای نشاط و سرزندگی در محیط‌های دانشجویی است.


پودینه حاجی‌پور عنوان کرد: کلام دانشجوی امروز باید مبارزه با فساد باشد و اگر برخی کارهای فرهنگی جواب نمی‌دهد مشکل از فساد است و تبعات معقوله فساد مردم را مرتب آزار داده است و مردم نیز نسبت به آن اقدامات مناسبی ندده‌اند. این مسئله مسلما باعث بی‌اعتمادی عموم مردم و خدشه‌دار شدن آبروی نظام خواهد شد که امیدواریم با پیگیری‌های تشکل‌های دانشجویی به کمک مسئولانی که باید اقدام کنند نتایج خوبی گرفته شود و سکوت جنبش دانشجویی در این‌باره هیچ توضیحی ندارد.


وی خاطرنشان کرد: دانشجو می‌تواند برای حل مسائل کشور دست به تنظیم یک رابطه منطقی با ساختارهای مدیریتی کشور بزند و در این روابط دوسویه به وظایف دانشجویی خود یعنی مطالبه‌گری و ارائه راه حل مناسب به خوبی عمل کند. دانشجو باید قابلیت‌ها و توانمندی‌های خود را در قبال حل مسائل کشور به ساختار مدیریتی کشور اثبات کند و نشان دهد که می‌تواند بخشی از فرایند حل مسئله باشد و از نتایج  این اثبات است که اعتماد متقابل به‌وجود می‌آید و اعتماد متقابل برای کشور یک سرمایه عظیم اجتماعی است که سرعت حل مسائل را دوچندان می‌کند.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: اگر مطالبه‌گری و پرسشگری و نقد دانشجو از مدیران و صاحب‌منصبان در مسیری سازنده و منطقی قرار گیرد، می‌تواند اثرگذار باشد اما اگر نقدها و مطالبات مبتنی‌بر گرایش‌های سیاسی و جناحی و غرض‌ورزی باشد گره‌ای از کار کشور باز نخواهد کرد.


پودینه حاجی‌پور ادامه داد: دانشجو باید در متن سیاست باشد نه ابزار رسیدن به قدرت سیاسی لذا باید با رویکردی واقع بینانه، با توجه به جایگاه دانشگاه و دانشجو و نقش مهم آن در ساختار اساسی کشور، بر ارتقای سطح بینش و تحلیل سیاسی دانشجویان، حفظ استقلال و مشارکت سیاسی مناسب با نقش و کارکردهای دانشجویی به ایفای نقش بپردازد.


وی عنوان کرد: یکی دیگر از نقش آفرینی‌های دانشجو در عرصه سیاسی و اجتماعی تبیین قوانین انتخابات برای مردم است تا با شناخت قوانین به آن تمکین کنند و فضای انتخابات ما باید با فضای احساسی متفاوت باشد و نگاه سیاسی ما باید عقلانی شود و این اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه نسبت به معضلات و مشکلات برنامه‌های مشخص و اجرایی دیده شود و ما به‌عنوان دانشجو باید آگاهی داشته باشیم و ایستادگی کنیم و بر مبنای قانون بر مواضع و مطالبات خود پایبند باشیم.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تأکید کرد: ما باید این را بدانیم که هیچ شخصی بالاتر از قانون اساسی نیست و بر مبنای فکری نقد حکومت آری و نفی حاکمیت هرگز، بین حکومت و حاکمیت تفاوت قائل شویم و بدانیم همه مسائل باید براساس قانون تصمیم‌گیری شوند و اگر چنین شود، می‌توانیم به آینده امیدوار شویم.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر