صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۰۰ - ۳۰ آذر ۱۳۹۸
موسوی لارگانی در گفتگو با آنا:

آمار قاچاق در کشور واقعی نیست

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نشان داد آمار موجود از مقدار کالای قاچاق در کشور واقعی نیست،
کد خبر : 451726

حجت‌الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره آخرین وضعیت گزارش تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این تحقیق و تفحص در اوایل دوره دهم مجلس کلید خورده و هر تحقیق و تفحص طبق قانون 6 ماه فرصت دارد تا تکمیل شود؛ البته به دستور رئیس مجلس این مهلت می‌تواند 6 ماه دیگر هم تمدید شود.


وی با تصریح اینکه اکنون 12 ماه مهلت قانونی گزارش تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز پایان یافته است، افزود: گزارش آماده و در کمیسیون اقتصادی مطرح شده است.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: رئیس کمیسیون اقتصادی می‌گوید گزارش به صحن علنی ارجاع شده، اما گزارش‌هایی که بعد از گزارش تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز آمده در صحن علنی مجلس قرائت شده اما این گزارش خوانده نمی‌شود.


وی با تصریح اینکه تخلفات در تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز محرز بوده و آمار و ارقام موجود از مقدار کالای قاچاق در کشور واقعی نیست، گفت: به‌عنوان رئیس فراکسیون حمایت از نساجی مطلعم که 60 درصد پوشاک در سطح بازار وارداتی است در حالی که واردات پوشاک اکنون ممنوع است.


نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بسیاری از کالاهای خارجی در کشور  از طریق قاچاق وارد شده است، یادآور شد: در دولت دهم همواره صحبت از این بود که 25 میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور می‌شود، اما الآن دولت ادعا دارد که این آمار کاهش پیدا کرده و به 12 میلیارد و 500 میلیون دلار رسیده ولی این موضوع اصلاً قابل لمس نیست.


موسوی لارگانی ادامه داد: کالای قاچاق مالیات و ارزش افزوده ندارد و حق گمرک هم برای آن پرداخت نمی‌شود به همین دلیل با قیمت مناسب‌تری در بازار وجود دارد و این موضوع سبب می‌شود تولید داخلی نتواند با کالای قاچاق رقابت کند.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: گزارش‌ تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید راه چاره‌ای برای تقویت کالای داخلی و ممانعت از قاچاق داشته باشد.


وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب دوبار درباره جلوگیری از قاچاق کالا و حمایت از تولید داخلی دستور داده‌اند، افزود: این حکم ابتدا خطاب به دولت بود که فرمودند دولت استفاده از کالایی که مشابه داخلی دارد را برای خودش حرام کند.


رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان خاطرنشان کرد: جلوگیری از ورود کالاهای خارجی که نمونه داخلی آن در کشور تولید می‌شود، سبب دلگرمی سرمایه‌گذار و تولید کننده می‌شود.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر