صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۱ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸
قوامی در گفتگو با آنا خبر داد؛

امکان تک نرخی شدن بنزین در بودجه سال 99

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: تصمیمی که سران قوا در موضوع بنزین گرفتند مربوط به سال 98 بود و ممکن است در سال 99 طرح‌های پیشنهادی توسط نمایندگان پیگیری شود.
کد خبر : 449048

هادی قوامی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره گزارش‌های مالی دولت در لایحه بودجه عمومی به مجلس اظهار کرد: لایحه بودجه‌ای که امروز رئیس جمهور به  مجلس آورد، بودجه عمومی دولت بود و بودجه شرکت‌های دولتی هم یک‌ماه قبل به مجلس آمده بود که در  کمیته محاسبات کمیسیون برنامه و بودجه در حال بررسی است.


وی با اشاره به اینکه بودجه شرکت‌های دولتی به لحاظ شفافیت هزینه‌ها و وضعیت درآمدها، سود، سهم مالیاتی که باید پرداخت کنند و استانداردهای هزینه‌ای بررسی می‌شود، افزود:  گزارش این بودجه به همراه بودجه عمومی کل کشور به صحن تقدیم می‌شود.


نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بودجه عمومی کشور که از امروز تقدیم مجلس شده ابتدا در کمیسیون‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد و نمایندگان 10 روز مهلت دارند پیشنهادهای خود را به کمیسیون‌های تخصصی بدهند و کمیسیون‌های تخصصی هم 10 روز مهلت دارند بررسی کنند و پیشنهاد نهایی خود را به کمیسیون تلفیق ارائه دهند.


نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کمیسیون‌ تلفیق که همزمان با بررسی بودجه تشکیل می‌شود تقریباً 45 روزی مهلت دارد تا لایحه بودجه را بررسی کند و گزارش نهایی آن را به صحن علنی مجلس تقدیم کند.


وی افزود: با توجه به درگیری نمایندگان با انتخابات  مجلس یازدهم ممکن است گزارش نهایی کمیسیون تلفیق که آماده شد به صحن ارائه شود و نمایندگان پیشنهادهای خود را آماده کنند و از سوم اسفند و روز بعد از انتخابات بتوانند تا پایان سال بودجه سال 99 را تکمیل کنند.


قوامی با اشاره به ویژگی‌های لایحه بودجه کل کشور سال 99 تصریح کرد: متأسفانه همچنان دو سوم بودجه کل  کشور متعلق به بودجه شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی وابسته به دولت است.


نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: قرار بوده که وابستگی بودجه‌ شرکت‌های دولتی از بودجه عمومی کاسته شود و هزینه سال 1400 یک سوم بودجه کل کشور متعلق به شرکت‌های دولتی باشد، اما همچنان بیش از دوم سوم بودجه کشور که یک میلیون 450 هزار میلیارد تومان است به بودجه شرکت‌های دولتی تعلق دارد.


قوامی اظهار کرد: برای نخستین بار در بودجه 99 یکی از آرزوهای کشور به دلیل تحریم‌ها محقق شد، و ما در سال 99 از محل درآمدهای نفت برای هزینه‌های عمومی کشور، حقوق، دستمزد، مواد مصرفی و از این قبیل هزینه‌های جاری هزینه نمی‌کنیم و آنچه از نفت به دست می‌آید صرفاً در طرح‌های عمرانی و زیرساخت‌ها هزینه می‌شود.


نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی گفت: نقطه قوت دیگر بودجه این است که در سال 99، 200 هزار میلیارد تومان از محل شرکت‌های دولتی سرمایه‌گذاری در کشور انجام می‌شود.


وی اضافه کرد: همچنین 70 هزار میلیارد تومان از محل بودجه به طرح‌های عمرانی با تأکید بر گسترش راه‌آهن، کشاورزی، محیط زیست و دیگر اولویت‌های برنامه ششم اختصاص می‌یابد.


قوامی با اظهار امیدواری از اینکه امیدواریم کمک‌های معیشتی به مردم تداوم داشته باشد، تصریح کرد: تصمیمی که سران قوا در موضوع بنزین گرفتند مربوط به سال 98 بود و ممکن است در سال 99 طرحهای پیشنهادی توسط نمایندگان پیگیری شود.


نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه گفت: ممکن است بنزین را 1500 تومان و تک نرخی کنیم و اینکه قیمت‌های 1800 و 2000 تومان هم قابل پیش‌بینی است. منابع حاصل از این درآمدها هر چه باشد به صورت کمک معیشتی به اقشار آسیب‌پذیر تعلق می‌گیرد.


وی درباره حقوق کارکنان دستگاه‌ها در سال آینده گفت: دولت 15 درصد حقوق کارکنان دستگاه‌ها را افزایش داده است و با توجه به اینکه خوددولت اعلام کرده نرخ تورم 30 درصد است، حقوق و دستمزد حقوق‌بگیران 15 درصد با تورم فاصله دارد که این را باید حتماً در زمان بررسی بودجه موردتوجه قرار دهیم.


قوامی خاطرنشان کرد: دولت یک رقم 6 هزار میلیارد تومان هم برای بهبود حقوق بازنشستگان اختصاص داده که حتماً در کمیسیون بودجه و تلفیق این را پیگیری و ترمیم می‌کنیم تا حدود چهار هزار میلیارد تومان از بررسی شرکت‌های دولتی و منابع درآمدی دیگر بودجه برای بازنشستگان مورد توجه قرار دهیم چون بیشتر فشار سیاست‌های تحریم ناشی از تغییر قیمت‌های حامل‌های انرژی برای گروه‌های ثابت درآمد است.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر