صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۵ - ۱۵ آذر ۱۳۹۸
نایب رئیس دفتر سیاسی حماس:

یک سال مداوم اسرائیل را موشک‌باران می‌کنیم

نایب رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: رئیس دفتر سیاسی حماس به هر کشوری که سهمی در بهبود وضعیت ساکنان نوار غزه داشته و از مقاومت حمایت کرده است، سفر می‌کند.
کد خبر : 448592

گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا-مجتبی اسماعیلی: منابع فلسطینی خبر دادند که اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) پس از دیدار با مقامات دستگاه اطلاعاتی مصر عازم مسکو خواهد شد. قاهره سه سال است که به هنیه اجازه سفر به کشور دیگری جز مصر را نداده است، اما دیگر مقامات حماس سفرهایی به کشورهای مانند ترکیه، لبنان و ... انجام داده‌اند.


سفر هنیه به قاهره در حالی انجام شد که صهیونیست‌ها با شانتاژ رسانه‌ای به‌دنبال القای وجود اختلاف در مواضع حماس با جنبش جهاد اسلامی فلسطین بودند و علت آن را مشارکت نکردن گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس در حملات اخیر به مواضع رژیم صهیونیستی عنوان کردند. صهیونیست‌ها این‌گونه القا کرده‌اند که جهاد اسلامی به‌دنبال ترور «بهاء ابو العطا»، فرمانده تیپ شمال گردان‌های قدس (شاخه نظامی جهاد) به وسیله رژیم صهیونیستی انتظار داشت که حماس نیز واکنش نشان دهد که آنها این انتظار را برآورده نکردند.


پس از شانتاژ رسانه‌ای بود که تحلیلگران نظامی صهیونیست تریبون در دست گرفتند و بر اختلاف‌افکنی‌ها دامن زدند. این روند ادامه یافت تا اینکه برگزاری نشست میان زیاد النخاله، دبیرکل جهاد اسلامی با اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در قاهره گمانه‌زنی‌ها را درباره وجود اختلافات کاهش داد و نقشه صهیونیست‌ها را خنثی کرد. این نشست بعد از چند ملاقات دیگر انجام شد که مقامات دو جنبش در بیروت و غزه انجام داده و بر حفظ وحدت و هماهنگی میدانی میان دو جنبش تأکید کرده بودند.


روسیه از هنیه برای سفر به مسکو دعوت کرد


خلیل الحیة، نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در غزه در گفتگو با خبرنگار حوزه غرب آسیا و محور مقاومت گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا گفت: به دو دلیل اسماعیل هنیه به خارج از نوار غزه سفر کرد؛ نخست، اینکه مسکو به‌طور رسمی از وی دعوت کرده بود تا به روسیه سفر و قرار است در آنجا با برخی مقامات این کشور دیدار و گفتگو کند. دوم، اینکه قرار بود رایزنی‌هایی با هیئت اعزامی از جهاد اسلامی با نظارت مصر و سازمان ملل متحد در قاهره بر سر پرونده آشتی ملی برگزار شود.



خلیل الحیة، نایب رئیس دفتر سیاسی حماس


وی افزود: نوامبر 2018 (آبان 1397) وزارت امور خارجه روسیه از هنیه دعوت کرده بود تا به مسکو سفر کند که این سفر به دلیل مخالفت مصر با درخواست جنبش برای صدور مجوز خروج هنیه لغو شد. رایزنی‌ها برای انجام سفر خارجی رئیس دفتر سیاسی حماس ادامه یافت تا اینکه طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده هنیه دوشنبه نوار غزه را به مقصد قاهره ترک، در این شهر با مسئولان دستگاه اطلاعاتی مصر ملاقات و درباره پرونده فلسطین گفتگو کرد. در این سفر قرار شد تا مصر به هنیه اجازه دهد تا برای پیگیری روند این پرونده به روسیه، قطر، ترکیه و لبنان سفر کند. 


سفر رئیس دفتر سیاسی حماس به کشورهای حامی مقاومت


نایب رئیس دفتر سیاسی حماس در پاسخ به این سؤال که «اسماعیل هنیه به کدام کشورها سفر می‌کند»؟ گفت: بعد از نشست قاهره هنیه به چند کشور سفر می‌کند، ولی مصر محدودیت خاصی برای سفر به کشورها قائل نشده؛ بنابراین رئیس دفتر سیاسی حماس به هر کشوری که سهمی در بهبود وضعیت ساکنان نوار غزه داشته و از مقاومت حمایت کرده است، سفر می‌کند.



الحیة درباره شانتاژ رسانه‌ای صهیونیست‌ها تصریح کرد: روابط ما و جهاد بسیار عمیق‌تر و ریشه‌دارتر از آن چیزی است که برخی‌ها تصور می‌کنند. علاوه بر این، ورود یک‌جانبه گردان‌های قدس به تقابل با دشمن صهیونیستی موضوع جدیدی نیست و پیش‌تر نیز آنها در چند نوبت به‌تنهایی با صهیونیست‌ها جنگیده بودند، همان‌گونه که ما در حماس نیز بارها به‌تنهایی و بدون کمک جهاد به ارتش اسرائیل حمله کرده بودیم. تنها وارد شدن به درگیری‌ها به‌ هیچ عنوان به معنای وجود اختلاف میان حماس و جهاد نیست.


این مقام حماس افزود: قاهره در چند روز گذشته میزبان هنیه و النخاله بود در حالی که روزنامه‌های اسرائیلی می‌خواستند این‌گونه القا کنند ما با هم اختلاف داریم. اسرائیل نزدیک شدن به «توافق آتش‌بس بلندمدت با حماس» را دستمایه اختلاف‌افکنی با جهاد قرار داده است، در حالی که شایعه توافق آتش‌بس 10 ساله یا دست کشیدن حماس از مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی هرگز درست نیست. ما هرگونه تجاوز به خاک کشورهای عربی و ادامه اشغالگری اسرائیل را محکوم و اعلام می‌کنیم اگر جنگ تمام عیاری علیه رژیم اشغالگر رخ دهد، همه نیروهای مقاومت در منطقه در آن مشارکت خواهند کرد.


در جنگ آتی شهرهای رژیم صهیونیستی را موشک‌باران می‌کنیم


وی با بیان اینکه رابطه میان حماس و جهاد رابطه‌ای دینی، عقیدتی و ملی است، تأکید کرد: ما در مقاومت حماس شکل کار خود را تغییر داده‌ایم، ولی از مقابله با دشمن (صهیونیستی) هرگز کوتاه نخواهیم آمد. تظاهرات بازگشت بخشی از شکل کار جدید ماست که اسرائیلی‌ها از آن به خشم آمده‌اند. 



خلیل الحیه در کنار رئیس دفتر سیاسی حماس


نایب رئیس دفتر سیاسی حماس در پاسخ به این سؤال که قدرت موشکی این جنبش نسبت به گذشته چه تغییری کرده و آیا آنها توان مقاومت در برابر صهیونیست‌ها را در یک جنگ طولانی دارند، گفت: خلاف توافقات قبلی محاصره و تحریم غزه شدت یافته است، ولی ما توانسته‌ایم با اتکای به توان مهندسان توان موشکی خود را افزایش دهیم. گردان‌های قسام اکنون به توان موشکی دست یافته‌اند که می‌توانند در جنگ احتمالی آتی و برای چندین ماه شهرهای بزرگ اسرائیل را هدف قرار دهند. شاخه نظامی حماس از لحاظ کمیت و کیفیت پیشرفت‌های محسوسی داشته است و می‌تواند امنیت نوار غزه را حفظ کند.


خلیل الحیة در پاسخ به این سؤال که «آیا هدف آمریکا از ایجاد بیمارستان صحرایی در شمال نوار غزه، پوشش انسانی دادن به فعالیت‌های جاسوسی خود نیست»؟ عنوان کرد: نوار غزه نیاز به بهداشت و رسیدگی‌های درمانی دارد و ما طبق توافقی که پس از تظاهرات بازگشت با اسرائیل امضا کردیم، اجازه دادیم یک جمعیت خیریه آمریکایی بیمارستان صحرایی تأسیس کنند. در حال حاضر فعالیت این بیمارستان آزمایشی است و اگر خلل یا موارد مشکوکی از آن مشاهده کنیم، آمریکایی‌ها باید شمال غزه را ترک کنند.


انتهای پیام/4106/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر