صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸
جشنواره ملی قرآن13/ گزارش آنا از روز اول جشنواره ملی قرآن‌وعترت؛

از پژوهش‌های کاربردی در حوزه استارت‌آپ‌های قرآنی تا حرکت به سمت اجتهاد علمی

مراسم افتتاحیه سی‌وچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز آغاز شد.
کد خبر : 448226

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم افتتاحیه سی‌وچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز آغاز شد.
در این مراسم، آیت‌الله لطف‌الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، عنایت‌الله رحیمی استاندار فارس، حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام محمدمهدی صالحی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام محمد شریفانی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مسئولان استان حضور دارند.




بیشتر بخوانید:


جشنواره ملی قرآن و عترت برگزیدگان خود را شناخت




طالب‌تاش: ۱۰۰ هزار نفر در مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کردند



عبدالمجید طالب‌تاش، رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم اظهار کرد: ۱۰۰ هزار نفر در مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی از مهر ۹۷ برای شرکت در مسابقات قرآن شرکت کردند و افرادی به‌عنوان نفرات برتر پس از گذراندن چند مرحله، به مرحله نهایی سی و چهارمین جشنواره ملی دانشجویان سراسر کشور راه یافتند.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل قرار داشتن بارگاه ملکوتی حضرت شاه‌چراغ(ع) در شیراز، میزبانی مسابقات کشوری قرآن را در واحد شیراز انتخاب کرد.
رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی و قائم مقام دبیر جشنواره بیان کرد: این مسابقات در سه بخش معارفی، هنری، ادبی و پژوهشی و آوایی و شفاهی برگزار شد. در بخش معارفی ۲۷ نفر برگزیده، در بخش هنری، ادبی و پژوهشی ۴۸ اثر و در بخش شفاهی ۶۰ نفر انتخاب می‌شوند.
طالب‌تاش بیان کرد: از تعداد ۱۲۰۰ شرکت کننده، ۱۳۵ نفر در سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور برگزیده شدند.


استاندار فارس: هرکس طالب هدایت و رستگاری است باید با قرآن مانوس شود



عنایت‌الله رحیمی، استاندار فارس در مراسم افتتاحیه سی‌وچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور، با تقدیر و تشکر از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری این مسابقات اظهار کرد: انس با قرآن از جهات متفاوت حائز اهمیت است که جنبه هدایتی آن برجسته است و انسان را به صراط مستقیم هدایت می‌کند و هرکس طالب هدایت و رستگاری است باید با قرآن مانوس شود.


وی به بعد عبادی قرآن و خوانندگان قرآن اشاره کرد و افزود: این موضوع در ابعاد عبادی هم اهمیت فراوانی دارد که با توسل بر قرآن می توان به گام بزرگی در پیشرفت جامعه می‌رسیم همچنین تهذیب نفس گام نخست انس با قرآن است که انسان با این انس به آرامش می‌رسد.


استاندار فارس بیان کرد: قرائت، حفظ و تفسیر قرآن انس با قرآن را افزایش می‌دهد که قرآن پژوهان الگوهای جامعه هستند هم چنین توجه به قرآن باعث بصیرت افزایی می‌شود و همه باید تلاش کنیم با این ارتباط نزدیک، علاوه بر بصیرت افزایی انسان را به اخلاق نیکوی اسلامی سوق می‌دهد.


رحیمی با بیان اینکه توسل قران نیاز همیشگی انسان است، خاطرنشان کرد: انسان با قرآن به سوی سعادت و کمال گرایش پیدا می‌کند و هرکس یا توجه به سعادت از این دریای عظیم بهره‌مند می‌شود که جامعه هم با این سعادتمندی بر مدار قرآنی حرکت می‌کند.


صالحی: فعالان قرآنی با استارت‌آپ‌هایقرآنی و پژوهش‌های کاربردی به حل مسائل کشور کمک کنند



حجت‌الاسلام محمدمهدی صالحی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، در مراسم افتتاحیه سی‌وچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور، اظهار کرد: امروز ظرفیت نیروی انسانی بالایی در کشور وجود دارد که با مخاطرات اجتماعی مبارزه کند و دانشجویان در این زمینه پیشرو هستند.
وی افزود: مانفیست مبارزه با مخاطرات اجتماعی، قرآن کریم است. تشخیص دادن خیر و شر از هم، با تدبر در قرآن حاصل می‌شود. فلسفه شکل‌گیری این مسابقات قرآن باید به مبارزه با اغتشاشات فردی و اجتماعی ختم شود.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیان کرد: اغتشاشات اخیر که در سراسر کشور اتفاق افتاد، توسط عده‌ای رخ داد که از قرآن دور بودند.
صالحی عنوان کرد: از دانشجویان تقاضا می‌کنم که کتاب «خون دلی که لعل شد» را بخوانند. در این کتاب خاطرات قابل تاملی از مقام معظم رهبری آمده است.
وی خاطرنشان کرد: یک دانشجوی فعال قرآنی باید آیات نورانی قرآن را با تدبر بخواند و آن را در عمل خود نشان دهد و میان دانشگاهیان ترویج دهد. دانشجوی امروز که با مشکلات مختلفی مواجه است، اما در جشنواره قرآن با شور و شوق شرکت می‌کنند.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها عنوان کرد: بسیاری از دانشجویان به کلیات قرآن اعتقاد دارند اما ۷۰ درصد از آنان معتقد هستند که این قرآن می‌توانند در متن زندگی بیاید و مشکلات را حل کند. فعالان قرآن می‌توانند با رویدادهای ایده‌پردازی و استارت‌آپ‌هایقرآنی، فرآورده‌های کاربردی را در زندگی مردم محقق کنند.
صالحی گفت: یکی از آسیب‌های مهم دانشگاه‌ها، نفوذ برخی رشته‌های علوم انسانی بیگانه از بوم فرهنگی ایران است که باید برای رفع این مشکل، فکر اساسی کرد.


امام جمعه شیراز: ژورنال کلاب‌‌ها به‌دنبال رفع مشکلات ما نیستند



آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی‌فقیه در استان فارس در مراسم افتتاحیه سی‌وچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور، با اشاره به آیه شریفه "و ننزل من القرآن ما هو شفاه"، اظهار کرد: دانشجویان باید برای رفع بیماری‌های نفسانی و اجتماعی راه‌حل ارائه دهند و به توصیف دردهای نفسانی و اجتماعی بپردازند.


وی افزود: حافظ شیرازی در یکی از اشعار خود می‌گوید «طبیب عشق مسیحا دم است و مشفق لیک چون درد در تو نبیند که را دواکند»، ابتدا باید بیماری را شناسایی کرد سپس آن را دوا کرد.


نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام‌جمعه شیراز بیان کرد: تبیین مشکلات و بیماری‌های نفسانی و اجتماعی در دستور کار دانشگاهیان قرار بگیرد. دانشگاه‌های ما به‌جای ترجمه علم به اجتهاد علمی روی بیاورند.


آیت‌الله دژکام عنوان کرد: ژورنال کلاب‌‌ها در خارج از کشور به مشکلات کشور خود می‌پردازد و ما گزارش کشورهای خارجی را در دانشگاه‌های خود بازگو می‌کنیم! درصورتی‌که مشکلات خودمان باید توسط دانشگاهیان ایرانی بررسی شود. ایرانی‌ها برای مشکلات خود، به قرآن کریم رجوع کنند و اعتقاد داشته باشیم که قرآن، شفای همه دردها است.


وی خاطرنشان کرد: گام اول بیماری شناسی نفسانی و اجتماعی بوده، گام دوم حل بیماری‌ها توسط قرآن است که برگزاری مسابقات قرآن و پژوهش قرآنی یکی از کارهای خوب در این زمینه است. گام سوم نیز تهیه نسخه درست برای رفع مشکل است. جلسات قرآنی باید به سمتی برود که به شفای مشکل بپردازیم و در همایش‌های قرآنی پاسخ مناسب بگیریم.


امام‌جمعه شیراز در پایان گفت: قرآن کریم، شفا را به مؤمنان سفارش اکید می‌کند و آنان باید باور داشته باشند که قرآن، دوای درد همه بیماری‌ها بوده و شفادهنده است.


جشنواره ملی قرآن‌وعترت برگزیدگان خود را شناخت


در ادامه این مراسم از نفرات برگزیده بخش‌های معارفی، هنری، ادبی و پژوهشی سی‌وچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور تجلیل به عمل آمد.



اسامی برندگان بخش معارفی سی‌وچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور به شرح زیر است:


رشته سبک زندگی اسلامی و ایرانی:


سجاد محمدزاده از وزارت بهداشت رتبه اول، الهه سرباززاده تربتی از دانشگاه معارف رتبه دوم و خدیجه ملائی آذر از وزارت علوم رتبه سوم


رشته آشنایی با مفاهیم نهح البلاغه:


زهرا عابد سفیده‌خوان از دانشگاه فنی و حرفه‌ای رتبه اول، علیرضا جعفری‌پور از وزارت علوم رتبه دوم و مصطفی براتی از دانشگاه فرهنگیان رتبه سوم


رشته حفظ موضوعی قرآن کریم:


لیلا رسول‌زاده از وزارت بهداشت رتبه اول، عارفه منصوری از وزارت علوم رتبه دوم و زهرا حاجی‌حسنی رتبه سوم


رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن:


فاطمه سلیمی از دانشگاه آزاد اسلامی رتبه اول، امید احمدی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای رتبه دوم و جاوید آریان از دانشگاه فنی و حرفه‌ای رتبه سوم


رشته پرسمان معارفی:


مهران ابراهیمی از دانشگاه پیام نور رتبه اول، الهام کشاورزی از وزارت بهداشت رتبه دوم و شقایق تقی‌زاده از وزارت بهداشت رتبه سوم


رشته آشنایی با صحیفه سجادیه:


مهدی احمدی از دانشگاه فرهنگیان رتبه اول، آصفه یوسفی بوزگانی از دانشگاه فرهنگیان رتبه دوم و حمید سماوی از دانشگاه پیام نور رتبه سوم


رشته آشنایی با احادیث اهل‌بیت(ع):


افسانه مرادی از دانشگاه آزاد اسلامی رتبه اول، زهره آقایی عاشق آبادی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای رتبه دوم، فاطمه وطن‌پرست از وزارت علوم و مریم نازفقیهی از دانشگاه آزاد اسلامی به‌صورت مشترک رتبه سوم


رشته احکام:


مجید پدیدار از دانشگاه آزاد اسلامی رتبه اول، فرانک رضاییان از دانشگاه فنی و حرفه‌ای رتبه دوم، مهدی رزقی از وزارت بهداشت و حکیمه جوکار از دانشگاه آزاد اسلامی به‌صورت مشترک رتبه سوم


رشته آشنایی با سیره معصومین(ع):


فاطمه احمدی از وزارت بهداشت رتبه اول، فاطمه زراعت از دانشگاه علمی و کاربردی رتبه دوم، سیدمحمدمسعود موسوی از وزارت بهداشت و مریم اسلامیه از دانشگاه معارف به‌صورت مشترک رتبه سوم


اسامی منتخبین بخش هنری، ادبی و پژوهشی سی‌وچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور:



رشته مقاله‌نویسی:


مجتبی انصاری از دانشگاه معارف رتبه اول، طاهره ریگی از وزارت علوم رتبه دوم، میثم قدسی از دانشگاه آزاد اسلامی و مصطفی مزارعی از دانشگاه فرهنگیان به‌صورت مشترک رتبه سوم


رشته تلخیص کتاب:


سپیده رمضانی از وزارت علوم رتبه دوم، زهرا ملارسولی از وزارت علوم و فرزانه سیاوشی از وزارت علوم به‌صورت مشترک رتبه سوم


رشته تولید نرم‌افزار:


مرتضی جهانگیرزاده از دانشگاه فرهنگیان رتبه اول، مریم الوندی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای رتبه دوم، الهه کاظمی‌نیا از دانشگاه آزاد اسلامی و عبداله محمودی از دانشگاه فرهنگیان رتبه سوم


رشته خوشنویسی:


علیرضا شیری از دانشگاه علمی کاربردی رتبه اول، محمد الماسی از وزارت علوم رتبه دوم، سلمان نیازی از دانشگاه آزاد اسلامی و عبدالرضا کرمانی از دانشگاه آزاد اسلامی به‌صورت مشترک رتبه سوم


رشته نقاشی:


فاطمه صادقی از وزارت علوم رتبه اول، هنگامه چمن‌باز از دانشگاه فنی و حرفه‌ای رتبه دوم و شهربانو منفرد از دانشگاه فنی و حرفه‌ای رتبه سوم


رشته عکاسی:


عرفان نوری شمسی از دانشگاه فرهنگیان رتبه اول، فاطمه لطیفی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای رتبه دوم، سعید صادقی از وزارت علوم و امیرحسین جهانگیری از دانشگاه فرهنگیان به‌صورت مشترک رتبه سوم


رشته تهذیب:


رومینا اخوان اقدس قزوینی از دانشگاه آزاد اسلامی رتبه اول، لیلا صبری از وزارت علوم رتبه دوم و ناهید‌السادات حقیقی قمصری از دانشگاه پیام نور رتبه سوم


رشته معرق و منبت:


شیوا کاشانی از وزارت علوم رتبه اول، مرضیه‌السادات موسوی حق‌شناس از وزارت علوم رتبه دوم و زهرا موعتمر از وزارت علوم رتبه سوم


رشته فیلم کوتاه:


علی شیخ‌زاده از دانشگاه فرهنگیان رتبه اول، امیر مرادیان از دانشگاه فنی و حرفه‌ای رتبه دوم، سیدسجاد موسوی از دانشگاه آزاد اسلامی و علیرضا براتی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای به‌صورت مشترک رتبه سوم


رشته طراحی پوستر:


احمد عزیزپور از دانشگاه آزاد اسلامی رتبه اول، سیدمبین میرآقایی از دانشگاه فرهنگیان رتبه دوم، مهدی غلامی از وزارت علوم و علی صابری از دانشگاه آزاد اسلامی به‌صورت مشترک رتبه سوم


رشته شعر:


امین سلطانی از دانشگاه معارف رتبه اول، محمدجواد شاهمرادی از وزارت علوم رتبه دوم، غزاله شریفیان از وزارت بهداشت رتبه سوم. همچنین محمدرضا صالحی از وزارت علوم و مبین ذبیحی‌نژاد از دانشگاه فنی و حرفه‌ای شایسته تقدیر شدند.


رشته فیلم‌نامه‌نویسی:


حسین اصغرزاده از دانشگاه آزاد اسلامی رتبه اول، زینب یادگار از وزارت علوم رتبه دوم، مصطفی محمدی و سیدابراهیم شبیری از دانشگاه علمی کاربردی به‌صورت مشترک رتبه سوم


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر