صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۰۰ - ۰۹ آذر ۱۳۹۸

مؤثرترین راه برای درمان بیماری واریس

بهترین شیوه برای درمان بیماری واریس انجام ورزش‌های مناسب است.
کد خبر : 447602

به گزارش خبرنگار سایر حوزه‌های گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درمان سیاهرگ واریسی برای افراد مبتلا به این بیماری با روشی آسان امکان‌پذیر است. پیاده‌روی حتی اگر طولانی نباشد و دوچرخه زدن می‌تواند باعث درمان واریس شود و اگر این ورزش‌ها 40 دقیقه بدون وقفه باشد باعث کاهش وزن هم می‌شود.


مؤثرترین راه برای پیشگیری و درمان وریدهای واریسی پیاده‌روی است و کسانی که با این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند اگر دچار بیماری آرتروز زانو نشده‌اند با استفاده از پله به‌جای آسانسور و پیاده‌روی در مسیرهای نه‌چندان طولانی به‌جای وسیله نقلیه می‌توانند گام بلندی برای سلامتی بردارند.


یکی از دلایل ابتدا به بیماری واریس و پیشرفت عروق واریسی اضافه وزن است. تغذیه صحیح در کنار پیاده‌روی باعث کاهش وزن می‌شود و سریع راه رفتن یا دویدن در فواصل کوتاه منجر به رفع بیماری واریس می‌شود.


از دیگر راه‌های جلوگیری و درمان واریس می‌توان به استفاده از دوچرخه متحرک و ثابت و حرکت پدال زدن در حالت خوابیده به پشت به‌نحوی‌که پاها تا حد امکان بالا گرفته شود، اشاره کرد. این روش‌ها در ابتدا به میزان کم و به‌مرور زمان افزایش پیدا کند تا جایی که روزانه 40 دقیقه بدون وقفه چنین ورزش‌هایی انجام شود.


بلند کردن پاها در حالت خوابیده به پهلو یکی از ورزش‌های دیگر برای پیشگیری و درمان بیماری واریس است. برای انجام این ورزش روی سطح صاف نسبتاً سفت دراز کشیده و به آرامی پای بیرونی به بالا کشیده شود. انجام 20 مرتبه این ورزش و در هر مرتبه 5 بار موجب رفع بیماری واریس و جلوگیری از ابتلا به آن می‌شود. ایستادن روی پنجه‌های پا هم از راه‌های درمان بیماری واریس است و به تقویت عضلات پشت ساق پا نیز کمک می‌کند.


برای جلوگیری و درمان عروق واریسی ورزش‌های یوگا، دراز و نشست و بنشین پاشو توصیه نمی‌شود و پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند به دلیل ایجاد ضعف در عضلات ساق پا و اختلاف در گردش جریان خون از پا به بالا تنه انجام نشود.


انتهای پیام/4051/4048/


انتهای پیام/

برچسب ها: پیاده‌روی
ارسال نظر