ثبت اختراع دستگاه آبزدایی کابینتی حبهقند با امواج میکروفرکانسی
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر امین حاظر وظیفه، عضو هیئت علمی گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه در این خصوص گفت: برای آبزدایی از حبه قندهای مرطوب در آخرین مرحله از خط تولید حبه قند، از جریان هوای گرم استفاده میگردد که بهدلیل پایین بودن ضریب هدایت حرارتی حبه قند، فرآیند آبزدایی بسیار طولانی بوده و این عمل بهطور یکنواخت صورت نمیپذیرد که سبب افت کیفیت محصول خشک شده و مصرف انرژی بسیار زیاد میشود.
وی هدف از اختراع حاضر را به منظور افزایش راندمان بهرهوری از انرژی همراه با صرف زمان کمتر و افزایش کیفیت محصول خشک شده اعلام کرد و گفت: دستگاه آبزدایی حبه قند با امواج میکرو فرکانسی در ظرفیتهای متفاوت براساس مطالعات وسیع دانشگاهی و نتایج آزمایشهای متعدد در نرمافزار Comsol multiphysics بر اساس خصوصیات دی الکتریک و حرارتی حبه قند و با بهرهگیری از روش عددی المان محدود (EEM) با حداقل گرمایش غیر یکنواخت طراحی و ساخته شد.
دکتر حاظر وظیفه تصریح کرد: این دستگاه قادر است روزانه ۲۰ تن حبه قند را تا رطوبت مطلوب خشک نماید که در عین حفظ کیفیت محصول، در مقایسه با روش جریان هوای گرم مدت زمان فرآیند آبزدایی را ۹۰ درصد و میزان مصرف انرژی را تا ۸۰ درصد کاهش دهد.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/