گرمخانههای زنان در تهران محدودیت پذیرش ندارد
سید مالک حسینی در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با راهاندازی سومین گرمخانه زنان در شهر تهران اظهار کرد: ما در پهنه شرق تهران یعنی از جنوب شرق تا شمال شرق گرمخانهای مربوط به زنان نداشتیم و در صورت مشاهده از طریق گشتهای ما به مناطق 22 و 12 منتقل میشدند.
وی اذعان کرد: تمهیدات لازم در ارتباط با این گرمخانه در پهنه شرق بدین خاطر صورت گرفت که معمولاً در این مناطق پوشش معتادان و یا افراد بیسرپناه امکانپذیر نبود.
سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه برای پذیرش افراد در گرمخانهها ما محدودیتی نداریم و در صورت مراجعه پذیرش خواهیم کرد، گفت: تنها مانعی که در پذیرش افراد بیسرپناه وجود دارد مربوط به افرادی است که بنا به تشخیص مدیرمجموعه، مددکار و یا پزشک کشیک دارای اختلال روانی و شرایط خاص تشخیص داده شود که در این صورت برای مراقبتهای ویژه به سامانسرای لویزان منتقل خواهد شد.
حسینی با اشاره به این مطلب که ظرفیت گرمخانه زنان در پهنه شرق تا 70 نفر میرسد، اذعان کرد: در مجموع ظرفیت گرمخانههای زنان به 330 تخت افزایش یافته که با احتساب سامانسرای لویزان امکان خدمترسانی به 500 نفر فراهم است.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه این ظرفیت اعلام شده پاسخگوی نیاز زنان بیسرپناه شهر تهران است، خاطرنشان کرد: تا این لحظه پژوهش قطعی در ارتباط با آمار کارتنخوابها صورت نگرفته و اگر بررسی انجام شده تنها برش منطقهای و یا برآورد تخمینی بوده است، بر همین اساس ما بهدنبال آن هستیم تا برای ارائه بهتر خدمات به این اقشار آسیبپذیر پژوهش جامعی را انجام دهیم که این موضوع در دستور کار قرار داشته و جزو برنامههای ما است.
سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: تاکنون ارائه خدمت به افراد بیسرپناه براساس مراجعات، تماس با سامانه 137 و گشتهای میدانی بوده است و تا این لحظه که فصل سرما آغاز شده ظرفیت خالی برای زنان در گرمخانهها وجود دارد و در صورت نیاز با تعامل با مناطق این ظرفیتها قابل افزایش است.
وی ضمن اشاره به خدمات ارائه شده در گرمخانهها گفت: افرادیکه بهطور مستمر در گرمخانهها حضور دارند بسته بهداشتی دریافت کرده و دو بار در هفته البسه آنها شستوشو میشود و باکسی هم به آنها اختصاص مییابد.
حسینی با بیان اینکه در کنار وعدههای غذای گرم، افرادی که روزانه به گرمخانههای مراجعه میکنند پوشاک نو دریافت و پس از خروج این البسه شستشو میشود، افزود: پزشک، مددکار و روانشناس بهطور ثابت و شیفتی در این مراکز به ارائه خدمت میپردازند که هزینه آن از سوی مدیریت شهری تأمین اعتبار میشود.
سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران عنوان کرد: با کاهش محسوس دما و ورود موج سرما از نیمه آبانماه همه مراکز بهصورت شبانهروزی به ارائه خدمت به افراد بیسرپناه میپردازند.
وی در پایان ضمن اشاره به اینکه در 21 مرکز سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی کلیه خدمات به افراد بیسرپناه از صفر تا 100 از سوی مدیریت شهری انجام میشود، گفت: همکاری و تعاملات خوبی با سازمانهای مسئول در بحث اقشار آسیبپذیر همچون بهزیستی انجام شده که نمونه آن پوشش افراد بیسرپناه بهویژه زنان در دره فرحزاد بود.
انتهای پیام/4105/
انتهای پیام/