صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۳ - ۰۱ آذر ۱۳۹۸

گزارش شوکه کننده درباره آثار جنگ ائتلاف سعودی بر کودکان یمنی/ اختلال روحی و لکنت زبان به دلیل وحشت از صدای انفجار

وزارت بهداشت یمن اعلام کرد سالانه 100 هزار کودک جنگ‌زده به دلیل سوءتغذیه و بیماری جان خود را از دست می‌دهند و در این میان، اختلالات روحی و لکنت زبان به دلیل وحشت از صدای انفجارها و هواپیماها قابل‌توجه است.
کد خبر : 446090

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از المنار، وزارت بهداشت یمن طی گزارشی اعلام کرد که هر سال 100 هزار کودک در این کشور به دلیل فقدان دارو، بیماری و سوءتغذیه که در اثر محاصره سعودی‌ها ایجادشده، جان خود را از دست می‌دهند.


«طاها المتوکل»، وزیر بهداشت یمن دراین‌باره گفت: حدود 2 میلیون و 200 هزار نفر در یمن به وبا مبتلا شده‌اند که 3 هزار و 750 نفر آن‌ها به خاطر ابتلا به این بیماری درگذشته‌اند و از این تعداد، 32 درصد آن‌ها کودک بوده‌اند.


وی افزود: 86 درصد از کودکان زیر پنج سال از یکی از انواع کمبود آهن رنج می‌برند و 46 درصد آن‌ها لکنت زبان گرفته‌اند. 80 هزار کودک نیز به دلیل صدای انفجارها و هواپیماها دچار اختلالات روحی و روانی شده‌اند.


«المتوکل» تصریح کرد که بر اثر حملات هوایی مستقیم متجاوزین سعودی، تاکنون 7 هزار و 200 کودک یمنی کشته یا زخمی شده‌اند و بیش از 800 کودک نیز دچار معلولیت شده‌اند.


این مقام یمنی همچنین به 320 هزار بیمار اشاره کرد که به خاطر مسدود بودن فرودگاه صنعا قادر به درمان در خارج از یمن نیستند. 42 هزار نفر از این بیماران تاکنون فوت کرده‌اند که 30 درصد آن‌ها کودک هستند.


وزیر بهداشت یمن خاطرنشان کرد: تجاوزگری، تداوم محاصره و هدف قرار دادن زیرساخت‌ها باعث شده کودکان یمنی از حق سلامتی و زندگی محروم شوند.


حملات ائتلاف عربی به یمن منجر به کشته و زخمی شدن هزاران نظامی و غیرنظامی، تخریب زیرساخت‌های یمن، شیوع بیماری‌ها از جمله وبا و قحطی در برخی از مناطق این کشور شده است و طبق اعلام سازمان ملل، یمن بدترین بحران انسانی جهان را تجربه می‌کند. ضمن اینکه نزدیک به ۸۰ درصد مردم این کشور به همه انواع کمک‌های انسانی و حمایتی نیاز دارند.


به گزارش آنا، سکوت مجامع حقوق بشری در قبال کشتار کودکان یمنی در حالی است که قتل «جمال خاشقجی»، روزنامه‌نگار سعودی بیش از  یک سال است که غرب و محافل مدعی حقوق بشر را خشمگین و درگیر کرده است.


انتهای پیام/4106/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر