صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۳۵ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸
رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی کاشان مطرح کرد؛

وجود بیش از 2 هزار و 100 واحد صنعتی و سنتی تولید اسانس در کاشان

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد که بیش از 2 هزار و 100 واحد صنعتی و سنتی تولید اسانس در منطقه کاشان فعالیت می‌کنند.
کد خبر : 445514

محمد عصاریان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با اشاره به طرح ایجاد سرای نوآوری اسانس و عصاره‌های طبیعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: «با توجه به رویکرد جدید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در ورود به مراکز کارآفرینی، نوآوری و اشتغال و ورود به دانشگاه‌های نسل سوم، طرح آمایش منطقه‌ای در کشور صورت گرفته و براساس این طرح که با یک برنامه چندماده‌ای انجام شده، ظرفیت‌های اقلیمی و بومی هر منطقه از کشور شناسایی شده است.»


وی افزود: «با برآوردی که در منطقه کاشان شامل شهرستان کاشان و شهرهای تابعه شده است، 600 واحد صنعتی و هزار و 500 واحد سنتی تولید اسانس و عصاره‌های طبیعی کشور در این منطقه وجود دارد.»


اشتغال پایدار صنعت اسانس برای 20 هزار نفر به‌طور مستقیم


رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان ادامه داد: «صنعت اسانس برای بیش از 20 هزار نفر به‌طور مستقیم اشتغال پایدار ایجاد کرده است. وجود شرکت‌هایی که ظرفیت و توانایی بالا دارند، مدیران و نیروی انسانی مجرب و باتجربه در منطقه کاشان از ظرفیت‌های بالقوه این صنعت به‌شمار می‌آید.»


عصاریان بیان کرد: «شهرت ملی و بین‌المللی گل سرخ و فرآورده‌های آن در کاشان و شست‌وشوی هرساله خانه مقدس کعبه با گلاب و تولید اکثر اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در منطقه کاشان، لزوم وجود نگاهی علمی و مدلی نوین و تأثیرگذار از نقش کارآفرینی دانشگاه در این صنایع و جامعه را می‌طلبید.»


وی عنوان کرد: «بنابراین به‌منظور ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاهی کارآفرین و دارای ارتباطی مؤثر با صنعت در راستای شناسایی نیازها و مشکلات این صنعت بومی منطقه، مسئولان دانشگاه را بر آن داشت تا گامی مهم و پایدار در ایجاد و راه‌اندازی سرای نوآوری اسانس و عصاره‌های طبیعی بردارند.»


رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان تأکید کرد: «بر این اساس مطابق برنامه‌ریزی انجام‌شده در افق زمانی پنج‌ساله این سرای نوآوری می‌تواند به بزرگ‌ترین و تخصصی‌ترین حامی حرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت اسانس تبدیل شود و حتی در یک برنامه بلندمدت 10 ساله به مرکز بین‌المللی خلاقیت و کارآفرینی در حوزه اسانس و عصاره‌های طبیعی تبدیل شود.»


عصاریان خاطرنشان کرد: «با ارائه این طرح به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، اخذ مجوز برای راه‌اندازی سرای نوآوری اسانس در حال پیگیری است.»


تأثیر راه‌اندازی سرای نوآوری در کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای


وی درباره تأثیر راه‌اندازی سرای نوآوری اسانس در کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان تصریح کرد: «به‌طور قطع این اقدام موجب کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای خواهد شد. صنعت اسانس به‌دلیل اینکه بیشتر به شکل سنتی اداره می‌شود، مشکلات فنی زیاد دارد. گامی که دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان قصد دارد با ایجاد سرای نوآوری اسانس بردارد، بررسی همه نیازسنجی‌ها و امکان‌سنجی‌های این صنعت است. در مرحله نخست مشکلات این صنعت را در یک طرح پویش کارآفرینی شناسایی می‌کنیم و پس از اینکه مشکلات شناسایی شد، به کمک استادان و دانشجویان یکی یکی این مشکلات را برطرف می‌کنیم.»


رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان یادآور شد: «مسلماً حل این مشکلات می‌تواند صنعت اسانس را از حالت سنتی به صنعتی تبدیل کند و موجب آورده‌های بسیاری هم به لحاظ مادی و غیرشهریه‌ای برای دانشگاه شود و هم به دلیل اینکه این صنعت بومی منطقه است، دانشگاه را به یک برند تبدیل می‌کند و این می‌تواند در درازمدت برای دانشگاه آزاد هم استفاده‌های مالی داشته باشد و هم اینکه دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند، برای آینده دغدغه‌های اشتغال‌ نداشته باشند.»


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر