صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۱ - ۲۴ آبان ۱۳۹۸
وزیر آموزش و پرورش:

محرومیت‌زدایی به انسجام و وحدت ملی کمک می‌کند

وزیر آموزش و پرورش در نشست خیرین استان سیستان و بلوچستان گفت: برخی اوقات وجود فاصله‌ها مانع وحدت و انسجام ملی در جامعه می‌شود لذا همه باید تلاش کنیم تا با کاستن محرومیت‌ها و کم کردن فاصله‌ها انسجام و وحدت ملی را تقویت کنیم.
کد خبر : 445109

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از آموزش و پرورش، محسن حاجی‌میرزایی در نشست خیرین استان سیستان و بلوچستان که با عنوان همدلان آینده‌نگر سیستان و بلوچستان در سالن وزارت کار و تعاون اجتماعی برگزار شد، توجه تشکل‌ها را معطوف به توسعه دانست و اظهار کرد: گاهی شاهد کم رنگ شدن اهداف اصلی در برخی فعالیت‌ها هستیم اما همواره آموزش و پرورش در برنامه ریزی های توسعه ای نقش به سزایی را ایفا می‌کند و این موضوع برای ما بسیار اهمیت دارد.


وی افزود: فلسفه تعلیم و تربیت آماده کردن افراد جامعه برای دوری از استیصال، دلمردگی و دلزدگی است بنابراین باید تلاش کنیم تا این مهم محقق شود.


وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در دهه‌های اخیر شاهد هستیم نظام تعلیم و تربیت برنامه‌های خودش را با کنکور تنظیم می‌کند و کمتر به ایفای نقش مدنی توجه می‌کند.


وی به بودجه پانزده هزار میلیارد تومانی آموزش و پرورش اشاره و عنوان کرد: اقتصادی که با این حجم پیرامون آموزش و پرورش شکل گرفته متاسفانه در مسیر تحقق و تقویت نظام تعلیم و تربیت نیست.


حاجی‌میرزایی ادامه داد: وضعیت امروز محصول یادگیری دیروز است، بنابراین اگر می‌خواهیم فردای پر رونق و متفاوت تر از آنچه که هست در  انتظارمان باشد باید ظرفیت‌ها و  قابلیت های بیشتری داشته باشیم.


وی  فرصت‌های برنامه‌ریزی در استان‌ها را نوعی توانمندی برای اشتغال اعلام و عنوان کرد: تشکل‌هایی مانند خیرین تلاش کنند تهدیدهای ناشی از فاصله‌های شدید در استان سیستان و بلوچستان و همچنین سایر استان‌ها را به مسیری برای پیوستن به نیازهای جامعه  تبدیل کنند.


عضو کابینه دولت گفت: در سیستان و بلوچستان باید ابتدا راه های توسعه و پیشرفت را بررسی کرد سپس در این مسیر فعالیت‌ها را آغاز کرد. بنابراین تاکید می کنم اکنون که تشکل‌های شکل گرفته است آموزش و پرورش آمادگی دارد تا در زمینه‌های مختلف با آن همکاری و همراهی کند.


وی افزود: برخی اوقات وجود فاصله‌ها مانع وحدت و انسجام ملی در جامعه می‌شود لذا همه باید تلاش کنیم تا با کاستن محرومیت‌ها و کم کردن فاصله‌ها انسجام  و وحدت ملی را تقویت کنیم. زیرا اگر چنین نشود فاصله‌ها همکاری جمعی را دچار مخاطره می‌کند و ممکن است آرمان‌های جامعه دچار آسیب شود.


وزیر آموزش و پرورش کاستن فاصله‌ها در جامعه را یکی از اهداف نظام تعلیم و تربیت برشمرد و خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم کرد با توجه بیشتر به استان‌هایی که این شرایط را دارند و هدف‌گذاری که در این زمینه انجام می‌دهیم تا جای ممکن، هر روز این فاصله‌ها را از بین ببریم.


وی توسعه عدالت را از آرمان‌های جمهوری اسلامی خواند و افزود: تبعیض در جامعه ما را از توسعه عدالت دور می‌کند،  بنابر این برای تحقق عدالت آموزشی  همواره کیفیت و برابری را مد نظر قرار می‌دهیم.


حاجی میرزایی اظهار کرد: برای تحقق توسعه کیفی؛ نیروی انسانی، فضای آموزشی، تجهیزات و محتوای آموزشی همه باید در این مسیر قرار گیرند لذا در این زمینه بیش از پیش تلاش خواهیم کرد.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر