صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۵ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸
هفته ترویج علم17/ ستاری در جمع خبرنگاران؛

حضور زنان دانشمند در دوره بعدی جایزه مصطفی(ص) افزایش می‌یابد

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: امیدواریم در دوره‌ بعدی جایزه مصطفی(ص) حضور زنان دانشمندان از کشورهای اسلامی افزایش پیدا کند.
کد خبر : 444456

به گزارش خبرنگار علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا سورنا ستاری در حاشیه سومین آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) در جمع خبرنگاران گفت:‌ تا دو سال آینده اتفاقات که دور چهارم جایزه مصطفی(ص) برگزار می‌شود اتفاقات بسیاری در این حوزه علم و فناوری خواهد افتاد. در این دو سال تبادلات زیادی در حوزه علم و فناوری میان کشورهای اسلامی و  برگزیدگان جایزه صورت می‌گیرد.




بیشتر بخوانید:


فناوری ایران، نوید تحول عظیمی در کیفیت تشخیص سرطان را به جهانیان می‌دهد




وی افزود: امیدواریم در دوره آینده مشارکت زنان دانشمندان در جایزه مصطفی(ص) پررنگ‌تر شود. یکی از حوزه‌های تخصصی این دوره سوم جایزه به افزایش و توانمندسازی بانوان در علم و فناوری اختصاص یافته است. یکی از اهداف جایزه مصطفی(ص) افزایش حضور و فعالیت زنان دانشمند در کشورهای اسلامی است.


معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: جایزه مصطفی(ص) می‌تواند در سال‌های آینده اتفاقات خوبی را به ارمغان بیاورد. هر بار که این جایزه برگزار می‌شود کارگاه‌ها و رویدادهای علمی مختلفی اتفاق می‌افتد که همکاری میان کشورهای اسلامی را توسعه می‌دهد.


ستاری افزود: بنیاد جایزه مصطفی(ص) بعد از برگزاری دوره اول جایزه به طور جدی در حال پیگیری است تا زمینه‌های مورد نیاز برای افزایش حضور زنان دانشمند در کشورهای اسلامی را فراهم کند. در سال‌های آینده تمرکز بنیاد جایزه مصطفی(ص) روی زنان مسلمان کشورهای اسلامی خواهد بود و تا سال 2021 که دور چهارم جایزه مصطفی(ص) برگزار می‌شود ارتباطات میان کشورهای اسلامی همچنان گسترش پیدا کند.


وی مطرح کرد: منابع تأمین جایزه مصطفی(ص) تنها از منابع وقف ایران تأمین نمی‌شود و بسیاری از کشورهای اسلامی در آن سهیم هستند. بنابراین پشتیبانی مالی مناسبی برای توسعه روابط کشورهای جهان اسلام در حوزه علم و فناوری وجود دارد.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر