صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۱۶ آبان ۱۳۹۸
صادقی در گفتگو با آنا:

ضعف مدیریتی در حمایت از امور نخبگان وجود دارد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که قانون، حمایت‌های گوناگونی را از شرکت‌های دانش‌بنیان دارد که به دلیل ضعف مدیریتی اجرا نمی‌شود، گفت: این شرکت‌ها در مراحل تأسیس و اعطای وام‌های حمایتی با ضوابط دست‌وپاگیر مواجه هستند.
کد خبر : 443455

محمود صادقی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره موانع و مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: «خوشبختانه در سال‌های اخیر پیشرفت‌ها و رشد خوبی در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان داشتیم که مقام معظم رهبری هم این‌ها را تحسین کردند».


وی افزود: «در حوزه تکنولوژی های‌تک پیشرفت‌های خوبی دیده می‌شود و انصافاً حمایت‌های خوبی هم صورت گرفته است و پشتیبانی‌های خوبی از شرکت‌های دانش‌بنیان شده است».


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات موجود بر سر راه این شرکت‌ها بیان کرد: «به‌رغم توسعه خوبی که در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان داریم، اما مشکلاتی هم هست که بیشتر مدیریتی است».


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اجرا نشدن قوانین را از معضلات پیش روی این شرکت‌ها عنوان کرد و گفت: «قانون حمایت‌های گوناگونی را از شرکت‌های فن‌آورانه و دانش‌بنیان صورت داده که به دلایل مختلف این قوانین اجرا نشده و این ضعف در دستگاه‌های مدیریتی و ذی‌ربط امور نخبگان دیده می‌شود».


وی بوروکراسی را از عمده مشکلات شرکت‌های دانش بنیان عنوان و بیان کرد: «این شرکت‌ها در مراحل تأسیس و اعطای وام‌های حمایتی با ضوابط دست‌وپاگیر مواجه هستند».


صادقی تأکید کرد: «دغدغه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان همواره جزو مباحث اصلی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس است که در جلسه با مسئولان بنیاد امور نخبگان و وزارت علوم بررسی می‌شود».


به گزارش آنا، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار نخبگان جوان و استعدادهای برتر علمی، هر جوان نخبه را پاره تن ایران دانستند و فرمودند: برای رفع مشکلات نخبگان باید سند راهبردی امور نخبگان را کاملاً جدی اجرا و پیگیری کرد.


ایشان به ایجاد زیرساخت‌های قانونی در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان و رفع موانع پیش روی آن‌ها اشاره و گفتند: مکرراً تأکید کرده‌ایم که محیط کسب‌وکار باید اصلاح شود مثلاً مجوزی که باید ظرف یک هفته صادر شود، ۶ ماه زمان نبرد، موازی‌کاری‌های غلط حذف و انحصار برداشته شود.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر