صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۸ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸
هکرها در کمین‌ اطلاعات شخصی کاربران؛

رمز عبورهایی که هرگز نباید استفاده کنید!

مردم معمولا از رمزعبوری استفاده می‌کنند که به راحتی قابل حدس باشد، اما با این کار امنیت اکانت و اطلاعات خود را در معرض خطر هک شدن توسط هکرها قرار می‌دهند.
کد خبر : 443357

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از گجت اسنو، یک راه آسان برای مجرمان سایبری که بتوانند به حساب‌های کاربران اینترنتی دسترسی پیدا کنند، هک کردن رمزهای عبور آنها است. غالباً مردم از روی ناآگاهی یا تنبلی تمایل به داشتن رمزهای عبوری دارند که به راحتی قابل حدس باشد. با این حال، آنچه فراموش می‌کنند این است که این رمزهای عبور به راحتی هک می‌شوند.



براساس تحقیقات اخیر که توسط شرکت امنیت سایبری ImmuniWeb انجام شده است، طی یک سال گذشته از 21 میلیون اکانت (متعلق به 500 شرکت‌ برتر معرفی شده توسط مجله Fortune)، حدود 16 میلیون مورد به خطر افتاده است . این شرکت تحقیقاتی همچنین اعلام کرد که تنها 4.9 میلیون از 21 میلیون رمز عبور مطمئن و منحصر به فرد هستند. به عبارت دیگر، بخش بزرگی از آنها به راحتی قابل هک بود. از میان میلیون‌ها رمز عبور، تعدای از آنها هستند که بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. رمزعبورهایی مانند: 000000 ، 111111 ، 112233 ، 123456 ، 12345678 ، 123456789 ، aaaaaa ، abc123، password ، password1 ، student و welcome مواردی هستند که بسیار ساده‌اند و در عین حال به راحتی قابل هک هستند.



پس اگر از این نوع رمزعبورها استفاده می‌کنید،‌ هرچه زودتر آن را تغییر دهید تا امنیت اکانت خود را افزایش داده و از به‌خطر افتادن و مورد سوء‌استفاده قرارگرفتن اطلاعات شخصی خود جلوگیری کنید. برای داشتن یک رمزعبور مطمئن و امن، سعی کنید از ترکیب اعداد و حروف کوچک و بزرگ در پسورد خود استفاده نمایید چراکه این کار تا حد زیادی از امنیت رمزعبور را بالا می‌برد.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر