صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۷ - ۲۲ مهر ۱۳۹۴
معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:

مصرف شکر در فرآورده‌های غذایی کاهش می‌یابد/ واردات نوشابه‌های گازدار ممنوع شده است

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از توقف واردات نوشابه‌های گازدار خبر داد.
کد خبر : 43835

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سهیل اسکندری معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در مورد کاهش مصرف شکر در محصولات غذایی گفت: حد مطلوب مصرف شکر برای افراد سالم کمتر از 10 درصد انرژی روزانه معادل حدود 50 گرم در روز است و باید در رژیم غذایی روزانه این مقدار رعایت شود.


اسکندری با اشاره به اینکه در حال حاضر 156 واحد تولید کننده نوشابه گازدار و 340 واحد تولید کننده نوشیدنی میوه‌ای در کشور مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: درسال 93 در راستای کاهش مصرف شکر بازنگری در ضوابط نوشیدنی میوه‌ای است که 1.5 درصد میزان شکر مصرفی کم شده و پنج درصد میزان آبمیوه مصرفی در فرمولاسیون افزایش پیدا کرده است.


وی بیان کرد: بر اساس مصوبه کمیته فنی قانونی اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی که در راستای ارتقاء سلامت محصولات غذایی صورت پذیرفته، کاهش مصرف شکر در نوشابه‌های گازدار به حداکثر 9 درصد تقلیل یافته است.


این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو ضمن توصیه به عدم استفاده از نوشیدنی مالت طعم دار بدلیل مصرف بالای شکر در خصوص نوشیدنی‌های مالت بدون طعم اظهار کرد: به دلیل عدم افزودن شکر با معیارهای تغذیه‌ای صحیح منطبق است.


اسکندری در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: در راستای کاهش مصرف شکر، واردات نوشابه‌های گازدار توسط سازمان غذا و دارو ممنوع شده است ضمن اینکه کاهش مقدار شکر مجاز در نوشابه‌های انرژی‌زا، از دیگر دست آوردهای اقدامات سازمان غذا و دارو است.


معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر مصوبات کاهش شکر فرمولاسیون در شیرهای طعم دار و دسرهای لبنی، خبر از کاهش 10 درصد شکر در فراورده‌های مذکور داد و خاطر نشان کرد: حداکثر سقف شکر در شیرهای طعم‌دار از تاریخ 1/10/94 براساس ابلاغ اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی کاهش می‌یابد.


وی در خاتمه از میزان قند مجاز در فرآورده‌های یخی نیز سخن گفت و از تاریخ دهم دی‌ماه سال جاری این عدد به 10 درصد کاهش خواهد یافت.


انتهای پیام/

ارسال نظر