صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۴ - ۲۸ مهر ۱۳۹۸
آنا گزارش می‌دهد؛

نشانه‌گیری سلامت انسان با زیاده‌روی در خوردن شیرینی/ تازه‌خوری شیرینی باید فرهنگ شود

هر چیزی اندازه‌ای دارد و این اندازه در خوردن باید کنترل شده باشد به‌خصوص شیرینی که گاهی بوی دلنشین آن هوس خرید و خوردن را در انسان دو چندان می‌کند.
کد خبر : 430517

گروه اجتماعی خبرگزاری آنا- مریم حضرتی، امروزه ذائقه به سمت مصرف مواد غذایی شیرین رفته است که اکثر این مواد در شیرینی و شکلات بیشتر دیده می‌شود؛ البته مواد قندی در همه محصولات و غذاها وجود دارد.


گاهی آنقدر مواد قندی در شیرینی زیاد است که بیش از حد آن دل را می‌زند و گاهی آنقدر مواد قندی آن پایین و کم است که اصلاً مزه‌ای از شیرینی و ذائقه‌اش به کام نمی‌آید.


اینکه چقدر این مواد در سلامتی انسانها تاثیر دارد و چقدر در عامل بیماری‌ها می‌تواند اثرگذار باشد به میزان مصرف آن بستگی دارد چرا که می‌تواند عامل دیابت و یا عامل سرطان باشد.


بدن به مواد قندی نیاز دارد و  عدم مصرف آنها باعث می‌شود بسیاری از منابع مغذی مورد نیاز به بدن انسان نرسد و از طریق بیماری‌های دیگر بروز کند.


شیرینی مقابل سلامت انسانها نیست


رئیس اتحادیه صنف قنادان در این میان درباره سلامت افراد جامعه معتقد است که شیرینی مقابل سلامت انسانها نیست و اگر استفاده درست شود خوب است.


علی بهرمند همچنین اعتقاد دارد که شیرینی برای سلامتی انسان ضرر ندارد و باید به جا و به موقع استفاده شود.


زیاد خوردن شیرینی باعث بسیاری از بیماری‌ها می‌شود


البته زیاد خوردن شیرینی خود باعث بسیاری از بیماری‌ها می‌شود که سرآمد آن بیماری قند و دیابت است اما اگر به اندازه و به زمان خود صرف شود یعنی زمانی که بعد از یک خستگی با یک چای و قهوه نوشیده شود، روحیه از دست رفته را دوباره می‌توان یافت و این باعث می‌شود جایگاهی در ذهن هر انسانی برای بعد از خستگی ایجاد کند.


برخی‌ها با استفاده از شیرینی‌های سنتی که با آرد و سبوس درست می‌شود به سالم‌سازی آن کمک می‌کنند؛ این نوع شیرینی به عنوان میان وعده‌‌ای مقوی همراه با آب میوه و یا شیر برای بچه‌ها در هر سنی مفید است.


بسیاری از خانم‌های خانه‌دار برای درست کردن شیرینی و کیک در منزل سعی می‌کنند از قند کم استفاده کنند و گاهی به جای شکر از قند رژیمی یا عسل استفاده کرده تا میزان قند آن را کاهش دهند.


شیرینی به طور کل بویی دارد که انسان را مجبور به هوس و خرید می‌کند و چه خوب است که شیرینی انتخاب شود که مناسب باشد.


معمولا شیرینی خامه‌ای باعث افزایش چربی خون می‌شود و در آن کالری و روغن بیشتری استفاده شده که منجر به بالا رفتن کلسترول و تری گلیسیرید بد خون شده و دردسرساز می‌شود.


شیرینی خستگی را از تن به‌در می‌کند


مسئول آموزش اتحادیه قنادان تهران در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، می‌گوید که هرچیزی زیاد مصرف شود بد است چه شیرینی و چه غذا و چه حتی میوه باشد.


وی با اعتقاد به اینکه هر تغذیه نامناسبی که زیاد باشد به بدن آسیب می‌رساند، می‌گوید که شیرینی‌ سنتی که تلفیقی از مغزها هستند مفیدند.


ضیابخش با بیان اینکه شیرینی پر از آجیل و میوه خیلی ضرر ندارد، ادامه می‌دهد که خیلی از شیرینی‌های ما شیرین کننده‌های جایگزین مثل عسل دارند که هم در صنعت و هم در صنف جایگزین می‌شوند. شیرینی‌های سنتی ما پر از آجیل و مغز و میوه است که بسیار کالری به بدن می‌رساند.


وی با اعتقاد به اینکه شیرینی خوردن زمان دارد، گفت که نباید در صبحانه و ناهار و شام شیرینی خورد و هر چیزی که سر جای خود باشد خوب است .


مردم بیاموزند که شیرینی را برای یک هفته و یک ماه از قنادی نخرند
البته علاوه بر کنترل در خوردن شیرینی باید مواردی دیگری را مد نظر گرفت که سلامت انسانها را تهدید نکند یکی از آنها فسادپذیری شیرینی‌های تر و کیک‌ها است. چرا که وقتی زمان خوردن آن بگذرد یا چند روز در یخچال بماند هم طعم و هم مزه آن تغییر خواهد کرد.


رئیس اتحادیه صنف قنادان هم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، معتقد است که مواد شیرینی اگر بماند فسادپذیر است. باید فرهنگ تازه‌خوری شیرینی را در مردم گسترش دهیم تا شیرینی را تازه‌خوری کنند. باید مردم بیاموزند که شیرینی را برای یک هفته و یک ماه از قنادی نخرند.


بهرمند معتقد است که شیرینی برای سلامتی خوب است و حتما باید به اندازه مصرف شود چرا که افراد با خوردن شیرینی دوباره روحیه می‌گیرند.


بنابراین برای استفاده از هر چیزی اندازه‌ای یاید نگه داشت، فرقی نمی‌کند آن مواد غذایی ترشی باشد یا شیرینی. اگر کنترل روی خوردنی‌هایی که انسان وارد بدن می‌کند داشته باشد، قطعا سلامتی‌اش تضمین می‌شود.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

برچسب ها: سلامت شیرینی
ارسال نظر