صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۷ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸

بیشتر بیکاران در چه محدوده سنی هستند؟ +جدول

جدیدترین نتایج آمارگیری نیروی کار نشان می‌دهد بیشترین جمعیت بیکاران کشور در گروه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال قرار دارند و سهیم ۷۵.۴ درصدی از جمعیت بیکار را به خود اختصاص داده اند.
کد خبر : 429886

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، در بین جمعیت ۲ میلیون ۸۹۴ نفری بیکار طبق نتایج آمارگیری نیروی کار در تابستان، گروه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال بیشترین گروه بیکاران را در کشور به خود اختصاص دادند.


بر این اساس، حدود دو میلیون و ۱۸۴ هزار نفر از جمعیت بیکار کشور در گروه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال قرار دارند که این میزان به نسبت کل بیکاران، ۷۵.۴ درصد است. 


البته نرخ بیکاری در این گروه سنی ۲ درصد نسبت به تابستان سال گذشته کاهش پیدا کرده است اما «جمعیت بیکار» به رغم کاهش «نرخ بیکاری» افزایش داشته که دلیل آن رشد نرخ مشارکت است، به عبارتی به افرادی که آماده ورود به بازار کار برای انجام فعالیت اقتصادی هستند، اضافه شده اما این افراد موفق به جستجوی شغل نشدند.


نرخ مشارکت اقتصادی (جمعیت فعال اقتصادی) از مجموع افراد شاغل و بیکار کشور حاصل می‌شود که حتی اگر  رشد این نرخ، به جای جمعیت شاغل به جمعیت بیکار اضافه کند، باز هم نشانه مثبت برای اقتصاد است چراکه که نشاندهنده تمایل افرادِ در یک جامعه، به انجام فعالیت اقتصادی است.



(منبع: مرکز آمار ایران)


 


همچنین بررسی جدول آماری از وضعیت نیروی کار، نشان می‌دهد از کل جمعیت ۲ میلیون و ۸۹۲ هزار نفری کشور، حدود یک میلیون و ۲۶۸ هزار در گروه فارغ التحصیلان دانشگاهی قرار دارند.


جمعیت بالغ بر ۱.۲ میلیونی بیکار تحصیلکرده، از کل جمعیت بیکاران نیز حاکی از آن است که ۴۳.۸ درصد از بیکاران کشور را افراد فارغ التحصیل تشکیل می‌دهند، در حالی که این سهم در مدت مشابه سال گذشته (تابستان ۹۷) ۳۹.۵ درصد بوده است. بنابراین به رغم بهبود غالب شاخص‌های بازار کار، اما جمعیت بیکار فارغ التحصیل نسبت به سال گذشته ۴.۳ درصد رشد داشته و این موضوع از «افزایش جمعیت بیکار فارغ التحصیل» حکایت دارد. 


از طرف دیگر «سهم شاغلان فارغ‌التحصیل» از کل جمعیت شاغل در تابستان امسال نسبت به تابستان سال گذشته فقط ۰.۹ درصد افزایش داشته است. بنابراین رشد ۴.۳ درصدی «جمعیت بیکار فارغ التحصیل» در برابر رشد کمتر از یک درصدی «جمعیت شاغل فارغ التحصیل»، می‌تواند این سیگنال هشدار را به مسئولان بدهد که برخی بیکاران به دلیل اینکه نتوانستند وارد بازار کار شوند، روی به تحصیل آوردند و این باعث تبدیل «بیکاران» به «بیکاران تحصیلکرده» می‌شود.



(منبع: مرکز آمار ایران)   


                                                                                                            


منبع: مهر


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر