صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۹ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸

روغنی که برای قلب شما مفید است!

یک مطالعه جدید نشان داد که امگا ۳ موجود در ماهی قزل آلا و ماهی تن، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.
کد خبر : 428610

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، نتایج یک بررسی جدید به خوبی نشان می‌دهد مصرف مکمل‌های روزانه روغن ماهی خطر حمله قلبی مهلک قلبی را کاهش می‌دهد.


اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در روغن ماهی ممکن است التهاب را کاهش دهد؛ التهاب به رگ‌های خونی صدمه وارد می کند و خطرات بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد.


آخرین مطالعه دانشگاه هاروارد داده‌های مربوط به بیش از ۱۲۰هزار بزرگسال را مورد بررسی قرار داد و در نهایت مشخص شد افرادی که این مکمل ها را مصرف می‌کنند، دست کم ۸ درصد کمتر از مابقی افراد در معرض سکته قلبی هستند.


شواهد خوبی هم برای تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ برروی آرتریت روماتوئید وجود دارد؛ به نظر می‌رسد مکمل‌های روغن سرشار از اسید چرب در جلوگیری از حمله قلبی و مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر بسیار مؤثر عمل می‌کنند.


جان مانسون، نویسنده ارشد مطالعه و رئیس بخش پزشکی پیشگیری در دانشگاه هاروارد گفت: «توصیه‌های بهداشت عمومی باید بر افزایش مصرف ماهی، داشتن یک رژیم غذایی سالم، فعال بودن جسمی و داشتن سایر شیوه های زندگی سالم متمرکز شود».


منبع: فارس


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر