دانشگاهیان در فعالیتهای قرآنی پیشگام باشند/ دانشجوی نخبه قرآنی با استفاده از روشهای کارآمد فرهنگ قرآنی را ترویج دهد
امیرحسین اسفندیار در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه دانشگاهیان به عنوان قشر فرهیخته همیشه مورد توجه عوام و خواص جامعه هستند، اظهار کرد: انتظار میرود دانشجویان و اساتید پیشگام و سرچشمه فعالیتهای فرهنگی و قرآنی در کشور باشند، چرا که به فرموده امام راحل(ره) «دانشگاه مبدأ همه تحولات است».
وی افزود: از جمله وظایف دانشجوی نخبه و ترازِ قرآنی میتوان به انس پیدا کردن با قرآن، تلاش برای درک معانی و تدبر آیات در کنار قرائت و حفظ قرآن و تلاش برای ترویج فرهنگ قرآنی با استفاده از روشهای بهروز و کارآمد اشاره کرد.
بیشتر بخوانید:
رتبه سوم حفظ 20 جزء سیوچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور و دانشجوی مهندسی برق الکترونیک دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با بیان اینکه از سن ۱۵ سالگی فعالیت قرآنی را با فراگیری فنون قرائت قرآن کریم آغاز کردم، گفت: در رشته قرائت تحقیق حائز رتبههای مختلفی شدهام که مهمترین آن، رتبه اول قرائت فرزندان کارکنان سپاه کشور در سال ۹۳ بود.
اسفندیار با اشاره به اینکه حدود دو سال است که وارد عرصه حفظ قرآن کریم شدهام، خاطرنشان کرد: در حال حاضر توانستهام که ۲۵ جزء از قرآن کریم را حفظ کنم. کسب رتبه دوم رشته حفظ 10 جزء مسابقات قرآن و عترت دانشجویان کشور سال 1396 و رتبه اول مسابقات قكان و عترت دانشجویان کشور سال 1398 از جمله افتخارات قرآنی بنده است.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/