دانه کدوتنبل قند خون را کاهش میدهد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از ساینس نیوز، نتایج تحقیقات جدید دانشمندان دانشگاه ناتینگهام نشان میدهد مصرف دانههای کدوتنبل سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کاهش دهد.
براساس یافتههای جدید، دانههای صاف و بیضی شکل کدوتنبل مزایای زیادی برای سلامت انسان دارد. دانههای کدوتنبل را میتوان در سالاد، سوپ و دسر استفاده کرد. این دانههای جادویی علاوهبر کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت، قادر به کاهش سطح تریگونلین و نیکوتین اسید خون نیز میشود.
به گفته گروه تحقیقاتی، مصرف کدوتنبل و دانههای آن میتواند در کنترل سطح قند خون افراد مبتلا به دیابت کمک شایان توجهی کند. دیابتیها برای کنترل قند خون خود از انسولین استفاده میکنند که عوارض جانبی برای بیمار دارد. بسیاری از افراد نیز از داروهای گیاهی برای کنترل سطح قند خون استفاده میکنند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/