صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۴۶ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸
وزیر علوم در مراسم گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس تأکید کرد؛

ضرورت زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره دلاورمردان دفاع مقدس

منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در مراسم گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس که امروز در محل این وزارت برگزار شد، بر ضرورت زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره دلاورمردان دفاع مقدس تأکید کرد.
کد خبر : 417275

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزرای آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، غلامی در مراسم گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس با اشاره به تکلیف دانشگاه‌ها در قبال تقویت بنیه دفاعی کشور گفت: این امر تکلیفی است که دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور جهت حمایت از مراکز دفاعی برعهده گرفته‌اند و حتی در بسیاری از قراردادها و پروژه‌ها، نیمی از هزینه پروژه‌ها را نیز خود دانشگاه‌ها تأمین می‌کنند.


وی با اشاره به ایثارگری‌های رزمندگان در طول ۸سال دفاع مقدس عنوان کرد: هر یک از ما وظیفه داریم که بدانیم در قبال رشادت‌ها و ایثار این عزیزان که رفتند و شهید شدند چه خدمتی به کشور کردیم و چه پاسخی به آن‌ها داریم.


غلامی در ادامه افزود: باید یاد و خاطره دلاورمردان دفاع مقدس را زنده نگه داشته و برای شهدای جنگ و شهدای مدافعان حرم علو درجات را از خداوند متعال مسئلت داریم و بتوانیم بازگوکننده خدمات و رشادت‌های آن‌ها در حمایت از انقلاب اسلامی باشیم.


در ادامه سردار طلایی‌نیک، معاون پارلمانی و حقوقی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به پشتیبانی‌های دانشگاهیان و اساتید دانشگاه بوعلی سینا همدان در طول ۸سال دفاع مقدس و قدردانی از زحمات بسیج وزارت علوم گفت: در طول دوران دفاع مقدس انگیزه و عشق بالایی در افراد وجود داشت و عزم و اراده حضرت امام‌خمینی (ره) و فلسفه کربلا هرگز نباید از یاد‌ها فراموش شود.


وی در ادامه از رشادت‌های سردار همدانی در طول ۴۰ سال تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی یاد کرد و گفت: شهید همدانی همیشه و همه حال در میدان جنگ و دفاع از انقلاب اسلامی حضور داشت و حتی برای دفاع از مسلمانان سوریه و کمک به جبهه مقاومت حزب‌الله لبنان نیز اقدامات مؤثری انجام داد.


سردار طلایی‌نیک افزود: هر کس که به علم دسترسی پیدا می‌کند به رشد دنیوی می‌رسد ولی وجه ممیزه انقلاب ما با سایر کشورها این است که ما فقط به دنبال پیشرفت‌های دنیوی نبودیم بلکه انقلاب ما را به خدا نزدیک کرد و ما تحت حمایت حاکمیت الله قرار گرفتیم.


وی با بیان ای‌نکه دستاوردهای دوران دفاع مقدس شامل دو بخش دستاوردهای هم‌زمانی و دستاوردهای فرا‌دوره‌ای است خاطرنشان کرد: دستاوردهای هم‌زمانی باعث حفظ آب و خاک و سرزمین‌مان شد و دستاوردهای فرادوره‌ای در ما ایجاد توان معنوی بالایی کرد.


معاون پارلمانی و حقوقی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بیان کرد: در ۸ سال دفاع مقدس ۱۶۳ عملیات انجام شد که در ۷۰ درصد آن‌ها ما پیروز بودیم و در ۱۰ درصد آن شکست خوردیم و در ۲۰ درصد دیگر نیز نه شکستی حاصل شد و نه پیروزی به‌دست آمد.


وی با بیان این‌که ایران جزء ۱۳ کشور قدرتمند جهان در عرصه نظامی به شمار می‌رود گفت: در طول دوران دفاع مقدس ۱۰ دانشگاه در مراحل مختلف و ایجاد تجهیزات ما را یاری کردند و هم‌اکنون بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان با ما همکاری می‌کنند‌.


در ادامه این مراسم مجتبی زارعی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور نیز با تأیید سخنان سردار طلایی‌نیک گفت: مهم‌ترین نکته در ۸ سال دفاع مقدس این است که ما جنگی پاک داشتیم به این معنا که ما تجاوزکار نبودیم و همه شهدای ما وصیت‌نامه داشتند که در این وصیت‌نامه‌ها مطالبی از هستی و خلقت تا اصل حاکمیت مطرح شده است.


وی با اشاره به این‌که تکیه‌گاه فکری رزمندگان کشورمان متافیزیکی بود، افزود: آنان فقط برای دفاع از خاک کشور نمی‌جنگیدند بلکه برای دفاع از ارزش‌های اسلامی و باورهای نظام مقدس جمهوری اسلامی نبرد می‌کردند.


زارعی در ادامه به موضوع اردوی راهیان نور اشاره کرد و تصریح کرد: پیشنهاد مدل جدیدی از راهیان نور را ارائه کرده‌ایم که به آن مدل ترکیبی گفته می‌شود؛ مدلی که در آن مطالعه وضعیت ۸ ساله دفاع مقدس را به تاریخ ۲۰۰ ساله ایران تعمیم دهیم و راویان نسل اول جنگ و نخبگان را در کنار هم قرار دهیم تا بتوانیم یک کارگاه آموزشی قوی برای تقویت بنیه دفاعی کشور فراهم کنیم.


در ادامه این نشست جعفرپور، رئیس مرکز بسیج اساتید وزارت علوم با بیان این‌که در این مرکز یک رویکرد حل‌المسائل به مسائل کشور دنبال می‌شود اظهار کرد: از مهرماه سال ۱۳۹۷ تاکنون بیش از ۱۰۰ برنامه در بسیج وزارت علوم شامل نشست‌ها، اعزام اربعین و برنامه‌های مناسبتی برگزار شده است.


هم‌چنین در این مراسم محبی، مشاور وزیر علوم در امور ایثارگران نیز به بیان خاطرات خود از دوران ۸سال دفاع مقدس پرداخت.


انتهای پیام/4127/


انتهای پیام/

ارسال نظر