صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۲ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۸
سرهنگ کیومرث غلامی:

والدین در انتخاب سرویس مدرسه بی‌نهایت سخت‌گیری کنند

رییس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه بر لزوم دقت والدین در بحث کیفیت سرویس مدارس و صلاحیت راننده آن تاکید کرد و افزود: والدین باید در این زمینه هوشیار بوده و کوچکترین تخلف را گزارش دهند.
کد خبر : 416790

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سرهنگ کیومرث غلامی با اشاره به اهمیت انتخاب سرویس مدرسه مناسب، گفت: والدین باید در انتخاب سرویس مدرسه کودکان بی نهایت سخت‌گیری کرده و به سادگی از کنار نکاتی که به ظاهر بی اهمیت هستند نگذرند تا فردا روز دچار افسوس و پشیمانی نشوند.


وی افزود: مسئولیت استفاده از سرویس مدارس مجاز برعهده مدیران مدارس است و اینکه خودرو مجاز در اختیار دانش آموزان قرار بگیرد حقی است که والدین باید آن را از مسولین مدرسه مطالبه کنند.


غلامی تصریح کرد: والدین باید دقت داشته باشند که سرویس مدرسه حتما دارای معاینه فنی بوده و نقص فنی نداشته باشد. همچنین والدین باید در خصوص صلاحیت راننده و نیز داشتن برچسب خودرو و کارت سرویس مدرسه راننده اطمینان حاصل کنند.


غلامی تاکید کرد: والدین باید دقت داشته باشند که راننده بیش از حد مجاز خودرو، دانش آموز سوار نکند و در صورت بروز هرگونه مشکل در خصوص سرویس مدرسه باید سریعا به مسئولین مدرسه اطلاع دهند.


وی افزود: چنانچه سرویس مدرسه فاقد مجوز است والدین باید هرچه سریعتر موضوع را به پلیس راهنمایی و رانندگی اطلاع دهند.


غلامی به والدین توصیه کرد: به کنترل پلیس و مدرسه اکتفا نکرده و شخصا بر اعمال راننده و کیفیت خودرو نظارت کنند.


وی از والدین خواست تا بستن کمربند ایمنی را به فرزندان خود آموزش دهند و افزود: سوار کردن سرنشین اضافه به معنی محرومیت دانش آموزان از کمربند ایمنی است و والدین در برخورد با این تخلف باید جدی باشند.


غلامی تصریح کرد: سوار و پیاده کردن دانش آموزان در حالت پارک دوبله به معنی عبور دانش آموزان از میان خودروها است، بنابراین والدین باید از راننده بخواهند خودرو را در محل مناسبی پارک کرده و دانش آموزان را تا درب مدرسه همراهی کند.


وی از والدین خواست تا از فرزندان خود بخواهند نحوه رفتار راننده در سرویس، حرکات نمایشی، سرعت و در مجموع رعایت قوانین از جانب راننده را برای آن‌ها بازگو کنند و پیگیر تخلفات راننده باشند.


غلامی بر لزوم آموزش حریم خصوصی به دانش آموزان تاکید کرد وافزود: والدین باید حریم خصوصی فرزندانشان را بدون رودربایستی به آنان آموزش دهند و نحوه مواجهه با متجاوزین به این حریم را نیز به آنان یاد دهند.


وی تاکید کرد: پلیس مطمئن‌ترین مرجع خارج از خانواده برای مشکلات دانش آموزان است، بنابراین والدین باید راه‌های دسترسی به پلیس را به فرزندان خود آموزش دهند.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر