صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۷ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸
مدیرکل مرکز خدمات مددکاری کمیته امداد خبر داد؛

رد درخواست 4 میلیون مددجونما توسط کمیته امداد/ 1.2 میلیون زن سرپرست خانوار تحت پوشش قرار دارند

مدیرکل مرکز خدمات مددکاری کمیته امداد گفت: ارزیابی‌های مددکاران کمیته امداد مشخص کرد از میان 10 میلیون نفری که از این نهاد درخواست حمایت کردند، 4 میلیون نفر از آن‌ها نیازمند نیستند.
کد خبر : 416410

مجید ملک‌شاهی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره شناسایی زنان سرپرست خانوار کمیته امداد اظهار کرد: خانم‌های سرپرست خانوار دارای طیف‌هایی از جمله همسران‌ فوت‌شده، مطلقه، زمین‌گیر یا متواری هستند که در دایره حمایت کمیته امداد قرار می‌گیرند.


وی با بیان اینکه ملاک خدمات کمیته امداد به زنان سرپرست خانوار نیازمندی آنهاست، افزود: زنانی‌ که از توان مالی لازم جهت گذران زندگی خود برخوردار نبوده و دارای فرزند و نیازهای جاری هستند ولی درآمدی ندارند، توسط مددکاران کمیته امداد با استفاده از بانک‌های اطلاعاتی شناسایی‌شده و در صورت تأیید آن‌ها را تحت حمایت خود قرار می‌دهیم.


مدیرکل مرکز خدمات مددکاری کمیته امداد با اشاره به اینکه ملاک اصلی انتخاب برای خدمات کمیته، نظر مددکار است، اظهار کرد: وقتی خانمی با مراجعه به کمیته امداد شناسایی می‌شود، با استفاده از ارزیابی‌های مددکاران‌مان آن‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهیم.


ملک‌شاهی ادامه داد: در فرآیند پذیرش و شناسایی زنان سرپرست خانوار، آیتم‌ها، شاخص‌ها و اطلاعاتی وجود دارد که بر مبنای آن اطلاعات و ویژگی‌های نیازمند یا عدم نیازمند بودن آنان مورد بررسی قرار می‌گیرد.


وی اظهار کرد: سه طیف زنان سرپرست خانوار نیازمند، خانواده‌های سالمند نیازمند و مردان ازکارافتاده در اولویت‌های بررسی قرار می‌گیرند که در اولویت‌های خدمات کمیته امداد هستند.


ملک‌شاهی با بیان اینکه در کمیته امداد جنسیت افراد نیازمند مطرح نیست، گفت: همه اقشار نیازمند قطعاً خدمات دریافت می‌کنند و فرقی بین جنسیت نیست بلکه ملاک اصلی درآمد و نیازمندی آنهاست. خدمات کمیته امداد دادن مستمری به خانواده‌ها است. البته طبق تشخیص و بررسی به برخی خانواده‌های نیازمند وام داده می‌شود تا چرخ زندگی‌شان به جریان بیفتد. به خانواده‌های معیشت‌بگیر هم چندین خدمت برای خود، فرزندان دانش‌آموز، دانشجو یا بیمارش با طیف وسیع‌تری خدمت‌رسانی می‌شود.


وی در مورد تحت پوشش قرار دادن زنان دستفروش هم اظهار کرد: چنین قشری مورد حمایت کمیته امداد قرار ندارد زیرا این خانم‌ها دارای درآمدهای 10 تا 15 میلیونی هستند و کمیته امداد توان پرداخت این پول‌های میلیونی را ندارد. در حال حاضر حداقل معیشت خانواده یک نفره 148 هزار تومان و برای خانواده پنج‌ نفره 565 هزار تومان است. این زنان علاوه بر یارانه، خدمات درمانی هم می‌گیرند.


ملک‌شاهی در خصوص زنانی که همسرانشان معتاد و نیازمند خدمات کمیته امداد هستند هم گفت: اگر سرپرست خانواده‌ای معتاد باشد 3 تا 6 ماه تمامی خانواده تحت حمایت کمیته امداد قرار می‌گیرند، اگر خانواده در راستای بهبود و ترک اعتیاد گام بردارد، این خانواده یک سال و نیم فرصت دارد از خدمات امداد بهره‌مند شود. همسر باید در کمپ‌ها و فرآیندهایی که سازمان بهزیستی و سازمان علوم پزشکی برای ترک ایجاد کرده شرکت کند و هر پولی هم نیاز داشته باشند در صورتی که این شخص در این دوره اعتیادش را ترک کند پرداخت می‌شود. پس از ترک با اعلام پاک شدن فرد از سوی مراکز، کمیته امداد به او وام اشتغال می‌دهد و دوباره خانواده‌اش را تا 6 ماه دیگر تحت حمایت قرار می‌دهد.


وی اظهار کرد:‌ در حال حاضر 6 میلیون مددجو را تحت حمایت قرار دادیم که 4 میلیون نفر از آنان به صورت ویژه‌تری تحت پوشش قرار دارند. ضمن اینکه 4 میلیون نفر دیگر درخواست حمایت داده‌اند ولی با بررسی‌‌های صورت‌گرفته مشخص شد این افراد نیازمند نیستند.


ملک‌شاهی تعداد آمار زنان سرپرست خانوار تحت پوشش را یک میلیون و 200 هزار نفر عنوان کرد و گفت: در وضعیت موجود حدود 2 میلیون و 200 هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد در قالب مددجوی عادی و مددجوی تک و چند خدمتی هستند. از این تعداد یک میلیون و 200 هزار زن سرپرست خانوار هستند که این زنان در همان طیف شوهر فوت‌شده، متواری یا مطلقه قرار می‌گیرند.


انتهای پیام/4046/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر