علم و دین باید در کنار هم حرکت کنند
به گزارش خبرنگار علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجتالاسلاموالمسلمین مصطفی رستمی در اختتامیه مسابقه ملی فناوری نانو که پیش از ظهر امروز در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، گفت: قدرت علم و نقش تعیینکننده آن در جهان غیرقابلانکار است.
وی افزود: دانش قدرت است. علم و دین و علم و معنویت باید توأم و در کنار یکدیگر حرکت کنند. این دو موتور محرکه یکدیگرند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بیان کرد: کشورهای جهان از دانش و علم در حوزههای مختلفی استفاده میکنند اما باید مراقب نحوه بهکارگیری آن بود. برخی از دانش برای ساخت بمب و جنگافزارهایی استفاده میکنند که جان مردم یمن را میگیرد. عربستان سعودی کشوری است که در سال ۲۰۱۵ اجازه رانندگی به زنان را داده اما ابزار جذب دانشمندان و نخبگان را فراهم میکنند تا مسیر دانش را به سوی دلخواه خود ببرند. این کشور در کشتار کودکان رتبه اول در جهان را دارد.
رستمی بیان کرد: مسیر دانش نباید برخلاف کرامت انسانی باشد. امروز در جمعی هستیم که در سختترین شرایط کشور پیشرفت کردهاند و با تحریمهای علمی مبارزه کردهاند. این در حالی است که استادان ایرانی در کشورهای دیگر به جرم خرید ابزارهای علمی دستگیر میشوند.
وی افزود: جرقه عام نانو در سال ۸۳ در کشور زده شد و با تلاش دانشمندان و پژوهشگران کشور به جایگاه امروزی رسید. دانشمندان کشور با تحریمهای علمی شدیدی مواجه هستند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههابیان کرد: کشور در تولید دانش مقام چهارم در جهان را دارد. در بسیاری از حوزهها امکان تولید دانش را داشتیم اما تولید محصول و صادرات آن امکانپذیر نبود اما به لطف تلاش دانشمندان موفق به انجام این کار شدند.
وی افزود: همانطور که کشور در علم و فناوری پیشرفت چشمگیری داشته میتوان در حوزههای دیگر نیز رشد کرد. این امر به همت دانشجویان و جوانان کشور امکانپذیر است.
رستمی خاطرنشان کرد: جوانان با توکل به خدا، تلاش و قطع امید از غیرخدا میتوانند در هر عرصهای موفق عمل کنند. مسئولان باید بر توان جوانان باور داشته باشند تا شاهد پیشرفتهای بیشتر کشور باشیم.
انتهای پیام/۴۰۲۱/
انتهای پیام/