صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۳۸ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
یک روان پزشک:

علاقمندان به باربی شدن سنت و پیشینه خود را فراموش می‌کنند

یک روان‌پزشک گفت: افرادی به سمت باربی شدن می‌روند که سنت و پیشینه خود را فراموش کرده باشند.
کد خبر : 416006

فرزانه امیدی، در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص موج باربی شدن در بین نوجوانان و جوانان گفت: یکی از مشکلاتی که نسل جوان با آن روبه‌رو هستند جدا شدن آنها از سنت و پیشینه اجتماعی خودشان است.


وی افزود: این جدا شدن از بدنه اجتماعی نه‌تنها فرد را برای آشنایی با فرهنگ دیگر هدایت نمی‌کند بلکه سبب تنهایی فرد می‌شود.فردی که نتوانسته خودش را دوست داشته باشد نمی‌تواند به‌گونه‌ای رفتار کند که بقیه افراد در جامعه او را دوست داشته باشند.


این روان‌پزشک و متخصص بیماری‌های اعصاب و روان خاطرنشان کرد: همه افراد دوست دارند مورد توجه بوده و دیگران آن‌ها را دوست داشته باشند. بیشتر افراد تلاش می‌کنند تا مورد تأیید قرار گیرند اما اگر تنها منبع دوست داشته شدن قضاوت‌های بیرونی باشد می‌تواند زمینه مشکلات دیگری را در فرد فراهم کند.


امیدی اظهار کرد: یک سال بحث رنگ سال مطرح می‌شود و سال بعد یک مدل لباس مورد بحث قرار می‌گیرد؛ در سال‌های قبل چاق بودن ملاک تناسب‌اندام بوده و امروزه لاغری موردپسند قرار دارد و به همین دلیل افرادی که خود را به جامعه متعلق نمی‌دانند به مواردی توجه می‌کنند که گمان می‌کنند به‌وسیله آن‌ها می‌توانند دوست داشته شوند.


این متخصص اعصاب و روان تصریح کرد: انسان برای به دست آوردن تحسین دیگران باید در طول زمان تلاش زیادی کند اما در جامعه‌ای که فردیت به‌درستی شکل نگرفته باشد افراد تلاش می‌کنند با فعالیت‌های زودبازده مورد تحسین قرار گیرند.


وی افزود: فردی که خودش را دوست نداشته است نمی‌تواند موجود دیگری را دوست داشته باشد زیرا خودش هنوز نیاز به عشق‌ورزی دارد


این روان‌پزشک افزود: طیف اثرگذاری فضای مجازینسبت به محیطی که یک انسان در 100 سال قبل در آن زندگی می‌کرده، بیشتر است و تعداد بیشتری از انسان‌ها را درگیر خود می‌کند، اما مشروط به این موضوع که زمینه تأثیرپذیری وجود داشته باشد، از طریق فضای مجازی به‌راحتی می‌توان فهمید مد روز جامعه و تمامی مواردی که مربوط به افراد می‌شود چیست و مبحث تناسب‌اندام نیز این قاعده مستثنا نیست، اما باب میل بودن ویژگی درونی فرد است که لازمه آن وجود داشتن است.


وی ادامه داد: فضای مجازی می‌تواند بر روی افرادی که سن پایینی دارند تأثیر مستقیم بگذارد و آن را به سمتی که خودش می‌خواهد می‌کشاند.


انتهای پیام/۴۰۸۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر