صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۲ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
تازه‌های نشر دانشگاه آزاد اسلامی؛

«دنیای نان و نان‌های دنیا» در بازار نشر

کتاب دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با عنوان دنیای نان و نان‌های دنیا در دو جلد منتشر شد.
کد خبر : 415934

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ورامین، کتاب سیما زیدوند دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با عنوان دنیای نان و نان‌های دنیا در دو جلد منتشر شد.


نان غذای اصلی و پایه مردم بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظمی از انرژی، پروتئین و املاح معدنی و ویتامین‌های گروه‌های B مورد نیاز آنها را تأمین می‌کند.


نان از رایج‌ترین و البته متفاوت‌ترین ماده خوراکی در جهان است که در شکل و طعم‌های متنوعی در گوشه و کنار جهان پخته و عرضه می‌شود و انواع مختلفی داشته که بر اساس آداب و اقوام و ملل مختلف متفاوتند و هر یک به تناسب و فراخور اقلیم منطقه طبخ می‌شوند.


کتاب دنیای نان و نان‌های دنیا تألیف شده توسط سیما زیدوند دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا به تاریخچه و انواع نان در کشورهای مختلف از جمله ایران، موزه‌های نان و نانوایی‌هایی با طراحی های مدرن در کشورهای مختلف پرداخته و در دو جلد به صورت تمام رنگی به چاپ رسیده است.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر