صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۲ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
لجبازی مدیریت شهری با عنوان شهید یا بی‌توجهی به یک خواست عمومی؟

حذف واژه «شهید» از معابر تهران همچنان ادامه دارد/ معابر پایتخت که عنوان شهید از آن حذف شده چه تعداد است؟

شهرداری تهران به‌جای فرافکنی نسبت به حذف واژه «شهید» از معابر پایتخت و سوءنیت رسانه‌ها از ارائه چنین گزارش‌هایی، موضوع را در کلیه مناطق بررسی و نتایج آن را به اطلاع عموم مردم برساند.
کد خبر : 415429

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، چندی پیش خبرگزاری آنا در گزارشی که تحت عنوان «حذف واژه «شهید» از کوچه‌های تهران کلید خورد»، شهرداری منطقه یک و مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران را به اظهارنظر در این خصوص واداشت.


غلامحسین محمدی، رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در پاسخ به پیام‌هایی که در گزارش آنا منتشر شده و فضای مجازی را تحت تأثیر خود قرار داده بود، در توئیتی نوشت: «با تشکر از حساسیت‌ها و تأکید بر این‌که ما مدیون خون شهدای عزیزیم: اول؛ تابلوهای گزارش شده کلاً ۴ عدد از مجموع ۱۵۰ تابلوی ترافیکی سطح ناحیه است که مربوط به سال‌ها قبل است. دوم؛ همین اشتباهات اندک هم سریعاً اصلاح خواهد شد. سوم؛ ان‌شاءالله نیات همه نظیر خلوص نیت شهدا باشد.»


مجید صالحی فیروز آبادی، رئیس روابط عمومی منطقه یک شهرداری تهران نیز در پاسخ به این گزارش و مطالبی که در فضای مجازی منتشر شده بود در یک برنامه زنده تلویزیونی اظهار کرد: این موضوع بی‌‌توجهی پیمانکاری است که ۵ سال گذشته با شهرداری تهران فعالیت می‌کرده و این موضوع را به دوره فعلی شهرداری مربوط نیست.


محمدجواد حق‌شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران نیز در اظهارنظر جالبی این اقدام رسانه‌ها را نوعی فریب و دروغ به مردم دانست.


وی در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: این یک کوتاهی است که از سوی یک شرکت وابسته به شهرداری تهران در 5 سال پیش اتفاق افتاده است و موضوع جدیدی نبوده است.


رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: یک عده‌ای تلاش می‌کنند با ذره‌بین به دنبال خطاهایی بگردند که در گذشته اتفاق افتاده است و آن را به پای دوستانی بنویسند که امروز در حال خدمت هستند و این از نظر من یک نوع فریب و دروغ به مردم است.


حق‌شناس با بیان این‌که مگر ما در شهر تهران مسئله کم داریم که رسانه‌ها وارد چنین فضایی می‌شوند، افزود: در همان روز که این خبر به من رسید موضوع را پیگیر شدم و شهردار تهران هم دستور بررسی و اصلاح آن را صادر کردند و اصلاحات لازم انجام شد.


به‌نظر می‌رسد علی‌رغم خواست شهرداری تهران برای حاشیه‌سازی، اقدامات عملی آنها خلاف ادعایشان به متشنج کردن فضای روانی جامعه دامن می‌زنند.


گواه این مدعا گزارش چند روز پیش یکی از خبرگزاری‌ها در ارتباط با حذف نام شهید از معابر شهر تهران بود که در مناطق 16 و 12 اتفاق افتاده بود، موضوعی که در آن گزارش  عناد و مخالفت شهرداری تهران با نام شهدا عنوان شد.


واکنش شهرداری تهران در این خصوص نیز قابل توجه بود که مجدد در اطلاعیه‌ای عنوان کرد عدم درج عنوان مقدس «شهید» تنها در تعداد اندکی از معابر پایتخت رخ داده است و بر همین اساس، شهرداری تهران از ۲۰ مردادماه با پیگیری مجدانه شهرداران مناطق نسبت به بررسی این موارد اقدام کرده و تمام معابری که نیاز به اصلاح داشتند، به‌سرعت مورد رسیدگی قرار گرفتند.


متن این اطلاعیه بدین شرح است: 


وَ لَا تحَسَبنَ‌َّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فىِ سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتَا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُون


«پیرو برخی اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر عدم درج عنوان مقدس «شهید» در تعداد اندکی از معابر مزین به نام شهدا، شهرداری تهران از ۲۰ مردادماه با پیگیری مجدانه شهرداران مناطق نسبت به بررسی این موارد اقدام نمود و تمام معابری که نیاز به اصلاح داشتند، به‌سرعت مورد رسیدگی قرار گرفتند.


با وجودی که این موارد بسیار اندک بوده و عموماً با تابلوهای پرچمی نصب شده در سال‌های گذشته مرتبط هستند، اما مقرر شد تا هر گونه مغایرتی در پایش‌های دوره‌ای مورد بررسی قرار گیرد.


از شهروندان عزیز درخواست داریم که با مشاهده کوچک‌ترین مغایرت در خصوص عناوین معابر مزین به نام شهدای والامقام، سریعاً موضوع را از طریق سامانه ١٣٧ اطلاع‌رسانی نموده تا پس از بررسی در کمترین زمان ممکن اقدام لازم نسبت به اصلاح صورت پذیرد.»


بنا بر این گزارش، مشخص نیست تعداد معابری که عنوان شهید از آنها حذف شده چه میزان است؛ زیرا هر بار که رسانه‌ای در منطقه‌ای به بررسی میدانی این موضوع می‌پردازد، شهرداری تهران تعداد آن را محدود دانسته و یا اقدام رسانه‌ها را سوگیرانه و در جهت تخریب مدیریت شهری مطرح می‌کنند.


این درحالی است که اصل موضوع هیچ‌گاه از سوی شهرداری تهران منتفی و تکذیب نشده و هر بار در لفافه آن را تأیید کرده ولی محدود عنوان می‌کند؛ جای سؤال دارد که شهرداری تهران پاسخ دهد اگر در کمترین زمان ممکن و با ارائه گزارش از سوی شهروندان این موارد مورد بررسی قرار می‌گیرد چگونه است که هنوز اسامی کوچه‌های منطقه یک و منطقه 16 به روال قبل برنگشته و واژه شهید درج نشده است؟ آیا این چیزی به جز عناد و لجبازی مدیریت شهری با خواست عموم جامعه است؟


به‌نظر می‌رسد مدیریت شهری به جای فرافکنی و انتقال مسئولیتشان به شهروندان، خود در یک ارزیابی گسترده و جامع این موضوع را حل کند و در پایان در گزارشی به شهروندان اعلام کند این تعداد محدود خیابان‌هایی که عنوان شهید از آن برداشته شده از نظر شهرداری تهران در کل پایتخت چقدر بوده است.


انتهای پیام/4105/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: شهرداری تهران
ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
ناشناس
15:24 - 1398/06/24
اول کار شهر دار تهران پاک کردن تابلوی ایت ال طالقانی بود حالا بعد از مدتی شروع بپاک کرد ن واژه شهدا شده بعاز چند وقت اسم نجفی وخاتمی وموسوی میگذارن
ناشناس
18:18 - 1398/06/23
دولت باید هم حذف کنه. این همه شهید دادیم که وضع مملکت این باشه؟ دولت شرمنده این همه شهید عزیزی هست که تحویل دادیم با دروغهایی که به مردم میگه با شرایطی که برای فساد خودی های به اصطلاح آقازاده ایجاد کرده.