صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۹ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

تعداد دانشجویان مصرف‌کننده مواد مخدر از میانگین جامعه کمتر است/ فعالیت ۴۰۰ کانون همیاران سلامت روان در دانشگاه‌ها

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط با طرح یاری‌گران زندگی در دانشگاه‌ها گفت: بیش از ۴۰۰ کانون همیاران سلامت روان در دانشگاه‌ها داریم که ۱۷ هزار عضو داشته و اقدامات آگاهی‌بخش را انجام می‌دهند.
کد خبر : 415334

به گزارش خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، منصور غلامی صبح امروز در همایش فصلی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های سراسر کشور با بیان این‌که در امر مبارزه با مواد مخدر اگر اقدامات آموزشی و پیشگیرانه را انجام دهیم قطعاً شاهد حل این موضوع خواهیم بود، اظهار کرد: هزینه‌های اقدامات پیشگیرانه نیز از هزینه‌های اقدامات مقابله‌ای کمتر خواهد بود لذا اگر تمرکز در حوزه آموزش باشد شاهد تأثیرات مفید در حوزه مواد مخدر خواهیم بود.


وی ادامه داد: امروزه جوانان از روی کنجکاوی به سمت مصرف مواد مخدر می‌روند و در این امر دانشجویان نیز بعضاً به سمت مواد مخدر می‌روند. پدیده مواد مخدر یک معضل جهانی است اما رویکردها و نوع برخورد با این موضوع می‌تواند منجر به بروز نتایج مختلفی شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: مصرف مواد مخدر بین دانشجویان می‌تواند زمینه بروز سایر آسیب‌ها نظیر نزاع را فراهم کند. با این‌که تعداد نسبی دانشجویان مرتبط با مواد مخدر کمتر از میانگین جامعه است اما ما به همان تعداد اندک نیز توجه داریم و اقدامات خود را انجام خواهیم داد.
غلامی تصریح کرد: در حال تدوین یک راهبرد جدی در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی هستیم. نکته جالب اینجاست که بین بچه‌هایی که اعتقادات قوی‌تری دارند عوامل خطرزا کمتر بروز می‌دهد.
وی با بیان این‌که موضوع آموزش نیز باید در مدارس و دانشگاه‌ها دنبال شود، گفت: جوانان باید با خطرات ناشی از مصرف مواد مخدر آشنا شوند و از طرفی برخی از خانواده‌ها فضا را برای فرزندان مسدود می‌کنند و حتی اجازه نگاه کردن تلویزیون را نیز به آنها نمی‌دهند، که این اقدامات خطرزا خواهد بود چراکه جوانان با موضوعات مختلف آشنا نشده و بعضاً گرفتار آسیب می‌شوند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به طرح یاری‌گران زندگی نیز اظهار کرد: بیش از ۴۰۰ کانون همیاران سلامت روان را در دانشگاه‌ها داریم که ۱۷ هزار عضو دارند و اقدامات آگاه بخشی را انجام می‌دهند.
غلامی در پایان گفت: همه دستگاه‌ها باید توجه به موضوع مواد مخدر را جزو اولویت‌های کاری خود قرار دهند و با همکاری یکدیگر قدمی مؤثر در این حوزه بردارند.
انتهای پیام/۴۱۱۰


انتهای پیام/

ارسال نظر