صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۵ - ۳۰ دی ۱۳۹۸
چالش‌های انجمن‌های علمی 14/ یک دبیر انجمن علمی در گفتگو با آنا:

لزوم حمایت از انجمن‌های علمی دانشجویی/ اعضای انجمن‌های علمی در راستای اهداف نقشه جامع علمی کشور گام بردارند

دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته مهندسی بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: در نقشه جامع علمی کشور بر لزوم افزایش کمیت و کیفیت برنامه‌های ترویجی- علمی تأکید شده است و باید در این راستا انجمن های علمی دانشجویی تقویت شود.
کد خبر : 414640

میثم احمدی صالح‌بابری در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به لزوم تقویت انجمن‌های علمی دانشجویی اظهار کرد: مطابق با آیین‌نامه انجمن‌های علمی دانشجویی مدون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وظایف این انجمن‌ها شامل نقد و مناظره علمی، مطالعات و پژوهش‌های علمی، ترویج یافته‌های علمی، بازدید از مراکز صنعتی و... است.


وی افزود: در نقشه جامع علمی کشور بر لزوم افزایش کمیت و کیفیت برنامه‌های ترویجی- علمی، افزایش میزان اثربخشی در توسعه علم و فناوری، حمایت از انجمن‌ها و جمعیت‌های علمی در راستای تولید و ترویج علوم نوین و رسیدن به اهداف کلان و بخشی در حوزه علم و فناوری تأکید شده است و باید در این راستا انجمن‌های علمی دانشجویی تقویت شود.




بیشتر بخوانید:


انجمن‌های‌ علمی دانشجویی می‌توانند در ارتقای تولید علم پیشرو باشند/ لزوم اهتمام ویژه به رشد علمی کشور




دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته مهندسی بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: اعضای انجمن‌های علمی دانشجویی باید در راستای اهداف نقشه جامع علمی کشور گام بردارند و خود را هرچی می‌توانند قوی کنند.


احمدی عنوان کرد: انجمن علمی دانشجویی مهندسی بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی آبادان از سال 96 آغاز به کار کرده و کارهای مختلفی انجام شده است. از مهم‌ترین فعالیت‌های این انجمن علمی می‌توان به برگزاری کارگاه‌هایی نظیر END NOTE، پروپوزال نویسی و روش تحقیق و سرچ منابع، آشنایی با پایگاه‌های علمی و ...اشاره کرد.


وی خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه ژورنال کلاب، طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای و لیوان‌های چندبار مصرف به‌جای ظروف و پلاستیک‌های یک بار مصرف در جهت کاهش تولید زباله، تعیین یک تیم از دانشجویان بهداشت محیط به‌عنوان ناظران بهداشت جهت بازرسی از سلف و بررسی وضع بهداشت دانشگاه و خوابگاه‌ها از دیگر فعالیت‌های انجمن علمی مهندسی بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی آبادان است.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر