صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۴ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸
رئیس کنگره بیماری‌های شایع طب کودکان:

حوادث، شایع‌ترین علت مرگ کودکان زیر 4 سال در کشور است

رئیس پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع گفت: حوادث، شایع‌ترین علت مرگ کودکان زیر 4 سال در کشور است.
کد خبر : 414121

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از دبیرخانه پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان، علی‌اکبر سیاری در آستانه برگزاری پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان گفت: این کنگره با همکاری اعضای هیئت‌علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و همکاری سایر گروه‌های کودکان دانشگاه‌های علوم پزشکی در بیمارستان کودکان مفید برگزار می‌شود و جدیدترین مباحث و موضوعات علمی در حوزه بیماری‌های شایع و اورژانس‌های کودکان در آن مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.


وی افزود: منظور از اورژانس موضوعاتی است که مداخله فوری برای کمک به کودک نیاز دارد و حیات کودک دچار خطر است، همچون مواردی که کودک دچار کوما، شوک، تشنج، سوختگی، تروما و یا ضربه شده است.


رئیس پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان با بیان اینکه حوادث شایع‌ترین علت مرگ کودکان زیر ۴ سال است، گفت: بنابراین توجه به این مسئله در کنگره مدنظر قرار گرفته و سایر موارد اورژانس در کودکان مانند شرایطی که کودک دچار مشکل نارسایی تنفسی، شوک و از دست دادن آب بدن شده که این موضوع نیاز به مداخله فوری جهت کمک به کودک دارد.


سیاری در مورد شایع‌ترین بیماری‌ها در کودکان گفت: موضوعات تنفسی، گوارش، قلب و عروق، اعصاب و روان، غدد و خون از جمله مشکلاتی است که در کنگره امسال مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد. البته در کنگره موضوع تشنج در نوزادان مطرح خواهد شد و در حیطه گوارش نوزادان، تغذیه در سال اول و زردی در بدو تولد نیز تبادل خواهد شد.


وی در مورد موضوع زردی در نوزادان گفت: ۶۰ درصد نوزادان متولدشده ‌ترم و ۸۰ درصد نوزادان نارس مبتلا به زردی هستند. اگر این مشکل پس از پایان یافتن هفته دوم و سوم تولد بهبود نیافت نیاز به بررسی ویژه دارد چراکه زردی دو نوع مستقیم و غیرمستقیم است و خطر زردی غیرمستقیم بیشتر است. به‌طوری‌که اگر میزان زردی بیش از ۲۰ درصد باشد بر روی مغز نوزاد اثر می‌گذارد و سبب تشنج، عقب‌ماندگی و ناشنوایی آن خواهد شد.


رئیس پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان ادامه داد: نوع مستقیم زردی مرتبط با بیماری‌ها و مشکلات مختلف همچون تشکیل نشدن مجاری صفراوی است و این مسئله سبب باقی ماندن صفرا در کبد و آسیب به کبد می‌شود به‌طوری‌که کبد دچار نارسایی و درنتیجه خطر مرگ کودک است.


سیاری عنوان کرد: بیماری‌های متابولیک، عفونت شیرخواران همانند عفونت‌های خون، کم‌کاری تیروئید و .... نیز می‌تواند سبب این نوع زردی نوزاد و نارسایی کبد آن شود بنابراین اطلاعات زیادی در مورد زردی کودکان برای تشخیص به‌موقع و درمان موفقیت‌آمیز آن در این کنگره برای شرکت‌کنندگان ارائه خواهد شد.


گفتنی است؛ پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان ۱۶ تا ۱۹ مهرماه سال جاری هم‌زمان با سومین کنگره پرستاری اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان در بیمارستان کودکان مفید با حضور اساتید و صاحب‌نظران برجسته برگزار می‌شود و گروه‌های هدف کنگره پزشکان عمومی متخصص و فوق تخصص‌های کودکان هستند.


انتهای پیام/4087/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر