صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۴ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸
معاون اول قوه قضائیه:

اینکه با بگیر و ببند فساد برطرف نمی‌شود را قبول داریم/ برهم‌زنندگان بازار ارز زیر نظر بانک مرکزی فعالیت می‌کردند

معاون اول قوه قضائیه گفت: اینکه با بگیر و ببند فساد برطرف نمی‌شود را قبول داریم اما اگر دستگاه‌های اجرایی به وظایف خود به بهترین نحو ممکن عمل کنند، نیازی به ورود دستگاه قضائی نخواهد بود.
کد خبر : 413922

به گزارش خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای ظهر امروز در مراسم معارفه رئیس دادگستری استان خراسان رضوی با تسلیت فرا رسیدن ایام عزاداری امام حسین(ع) اظهار کرد: قیام امام حسین(ع) و یارانش برای همگان عبرت‌آموز بود. درحال حاضر نیز اگر مردم احساس کنند که اصل دین در مرحله تهدید قرار گرفته و اینکه اقداماتی خلاف دین اسلام به وقوع می‌پیوندد و عده‌ای به‌دنبال تخریب دین هستند، باید براساس امر به معروف و نهی از منکر مقابل این افراد بایستند و همان‌طور که امام حسین(ع) در روز عاشورا مال، جان و ناموس خود را برای حفظ دین اسلام فدا کرد.


وی ادامه داد: امروز نظام جمهوری اسلامی ایران توانسته با الگو قرار دادن قیام امام حسین(ع) در مقابل طاغوت بایسند و با مقاومت تمام نقشه‌های آنها را خنثی کند. ما شاهدیم که رئیس جمهور آمریکا برای ایران پیغام می‌فرستد که حاضریم با شما احوال پرسی کنیم و این اقدام به‌دلیل مقاومت کشور ما در برابر ظلم است. همگی باید توجه ویژه‌ای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب داشته باشیم تا کشور در همه زمینه‌ها پیشرفت کند.


معاون اول قوه قضائیه در ادامه نقش مدیر را در هر مجموعه‌ای مهم دانست و گفت: اگر مدیران ما سالم، کاردان و شایسته باشند و تمام اقدامات را براساس قانون پیش ببرند بسیاری از مشکلات اصلاً به‌وجود نخواهد آمد.


اژه‌ای با بیان اینکه دشمنان ایران اسلامی اقتصاد و وضعیت معیشتی مردم را نشانه گرفته‌اند اظهار کرد: همه مدیران و کارکنان باید در خدمت به مردم از هم سبقت بگیرند و ما در قوه قضائیه به این موضوع تأکید داریم که مدیران باید تمام حواشی را کنار گذاشته و فقط به انجام وظایف خود بپردازند.


وی تصریح کرد: برخی اعلام می‌کنند که با بگیر و ببند فساد از بین نخواهد رفت و دستگاه قضائی باید مرحله آخر باشد که ما این موضوع را قبول داریم که قوه قضائیه باید آخرین مرحله باشد اما ما معتقدیم که دستگاه‌های اجرایی اگر وظایف خود را به بهترین نحو ممکن انجام دهند، اصلاً نیازی به ورود دستگاه قضائی نیست. ما از این موضوع استقبال می‌کنیم و معتقدیم دستگاه‌های دولتی و اجرایی باید وظایف خود را در پیشگیری از فساد انجام دهند، اما اگر اقداماتی خلاف آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی ایران انجام شد و برخی با استفاده از رانت در امور زندگی مردم و نظام اقتصادی کشور خلل ایجاد کردند، براساس وظیفه ذاتی خود با متخلفان برخورد می‌کنیم و در برخورد با فساد هیچ تعارفی با احدی نخواهیم داشت.


معاون اول قوه قضائیه در ادامه به موضوع آشفتگی بازار ارز در دو سه سال گذشته و ورود نیروی انتظامی و دستگاه قضائی برای کنترل بازار اشاره کرد و افزود: حدود 30 میلیارد دلار برای کنترل بازار ارز هزینه شد که بیشترین هزینه در سال 96 با حدود 18 میلیارد دلار بود. کار به جایی رسید که خود مسئولان بانک مرکزی از دستگاه قضائی خواستند تا به موضوع ارز ورود کند و در همان دو سال پیش بود که برخی چمدان چمدان ارز از کشور خارج می‌کردند.


اژه‌ای ادامه داد: نیروی انتظامی با ورود خود برخی از این افراد را دستگیر کرد و بعد از تحقیقات مشخص شد که متخلفان زیر نظر بانک مرکزی فعال بودند. از طرفی در بخش واردات بخشی از پرونده‌ها متعلق به افرادی است که ارز دولتی را گرفتند اما جنسی وارد نکردند یا جنسی را وارد کرده و نگه داشتند و با وجود اینکه با ارز دولتی وارد کرده بودند اما کالا را نفروخته و یا با قیمت ارز روز و حتی بیشتر به مردم فروختند، لذا نظارت مناسبی بر تخصیص ارز به افرادی که قصد وارد کردن کالاهای مختلف را داشتند صورت نگرفته بود.


وی با بیان اینکه در سال گذشته پرونده‌های بسیاری در حوزه دریافت تسهیلات از بانک‌ها بود اظهار کرد: قرار بود تا تسهیلات در حوزه رونق تولید استفاده شود اما نه تنها این موضوع اتفاق نیفتاد بلکه این افراد با تسهیلات، سکه و ارز خریداری کردند و در بازار ارز اخلال ایجاد کردند. این افراد با پول تسهیلات، حدود 38 هزار عدد سکه خریدند.


معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: قوه قضائیه اگر مشاهده کند که دستگاه‌های اجرایی وظایف نظارتی خود را انجام نمی‌دهد قطعاً ورود می‌کند و در راستای احقاق حقوق مردم قدم برمی‌دارد.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر